[Ankara - MT]

Bu gün dört motosiklet Ankara-Gölbaşı-Haymana-Yenice-Ankara güzergahı yaptık.:queen:
Güneşli, ancak yol boyu hafif serin ve rüzgarlı bir yolculuktu.Trafik ve yol durumu müsaitti.Yaklaşık 200 km. civarı yol yapmışız.Tabi arada 10-15 dk.lık molalarımız da oldu.
Yollarda pek çok iki teker vardı.Havayı gören dışarı çıkmış.Ankara canlanıyor...:bounce:

Evet..
İyi yapmışsınız.. Kimler katıldı organizasyona..:bounce:

Bugün ben de Gölbaşındaydım. Eğitim tüm hızıyla devam ediyor. Yarın da kendi motorumla kampüste şöyle bir tur atayım diyorum bakalım nasıl olcak :queen::queen:

Bugün ben de Gölbaşındaydım. Eğitim tüm hızıyla devam ediyor. Yarın da kendi motorumla kampüste şöyle bir tur atayım diyorum bakalım nasıl olcak :queen::queen:

Bu gün öğleden sonra 15:30-16:00 gibi oradan geçtik,eğitimdekileri gördüm.Hatta bizim dörtlüden bir arkadaş oradan geçerken bizden ayrılıp sizin oraya, Özgür hocanın yanına geldi (Mavi Kawasaki Z750),belki görmüşsündür.

Benim dersim 15.00 da bitti. Denk gelemedim maalesef. Fakat bir tane mavi Z750 kullanıcısı biliyorum mivv egzoz takılı. Teoriği alırken sohbet etme imkanımız olmuştu. Fakat isim hafızam çok kötü:( Aynı kişi mi ki:silent::silent: Yarın da 12-2 arası ordayım :cat:

Benim dersim 15.00 da bitti. Denk gelemedim maalesef. Fakat bir tane mavi Z750 kullanıcısı biliyorum mivv egzoz takılı. Teoriği alırken sohbet etme imkanımız olmuştu. Fakat isim hafızam çok kötü:( Aynı kişi mi ki:silent::silent: Yarın da 12-2 arası ordayım :cat:

Aynı kişi olmayabilir,bizim arkadaşın motoru 3-4 gün önce geldi Kuşadası'ndan.Ama Ulusan'da aynısından var,biliyorum...

bugün bizde ankara MT den 7 motor yollardaydık.. gölbaşı, incek, eymir taraflarında görülmüş olabiliriz :)

Vay vaay geri dönüş başlamış anlaşılan..Serdar duyan adam bi tek seni duymuştur zaten..:)
Yasin bujiler tamam, yarın lastikleri değiştirtiyorum..Sonra görüşeli bi senle :p (Taktım kafaya :mrgreen:)

vallaha bende akdereden dışarı çıkamıyorum henüz ehliyet yok buralarda ufaktan ufaktan kullanıyoruz

Vay vaay geri dönüş başlamış anlaşılan..Serdar duyan adam bi tek seni duymuştur zaten..:)
Yasin bujiler tamam, yarın lastikleri değiştirtiyorum..Sonra görüşeli bi senle :p (Taktım kafaya :mrgreen:)

bi değişemedi şu lastiklerde :p

sonra da lastikler motora alışmadı dersin :p

Raptor sürüş

Mrb arkadaşlar,nisan ayı itibariyle ben de bir regal raptor kullanıcısı olacam bi aksilik olmazsa ama daha once sadece scooter kullanmıstım ve vitesli debriyajlı bir motor kullanmadım hiç henüz. Motorumu almaya gittiğimde evmide dönerken kendim kullanıp gitmek istiyorum :) Ankarada, hayrına küçük bi sürüş denemesi yaptırabilecek bir raptor yada baska bir motor kullanıcısı var mıdır diye merak ediyorm. hem bilgi edinme açısından da iyi olur,dikkat etmem gereknlerle ilgili. Buluşma falan olursa bende gelmek isterim.

serdar hocam dediğiniz gibi ara çevirmeler oluyor ama ne yapayım sürücü kursuna yazıldım sınavı geçmek için ara ara kullanmam gerekir

Mrb arkadaşlar,nisan ayı itibariyle ben de bir regal raptor kullanıcısı olacam bi aksilik olmazsa ama daha once sadece scooter kullanmıstım ve vitesli debriyajlı bir motor kullanmadım hiç henüz. Motorumu almaya gittiğimde evmide dönerken kendim kullanıp gitmek istiyorum :) Ankarada, hayrına küçük bi sürüş denemesi yaptırabilecek bir raptor yada baska bir motor kullanıcısı var mıdır diye merak ediyorm. hem bilgi edinme açısından da iyi olur,dikkat etmem gereknlerle ilgili. Buluşma falan olursa bende gelmek isterim.

altı üstü tek ihtiyacım küçük bi test sürüsü ya,adamlar para istiyo kurs için,hayrına yardım edecek yok muu :)

arkadaşlar haftasonu buluşma falan var mı? foto makinası ayarlıycam da ödevim için motosiklet ve motorcu çekimi yapmam lazım.

Bak bak :)...Dün takıldı lastikler. (Jantlar hala arabada :mrgreen:= )

hayırluı olsun. darısı başıma:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------

arkadaşlar haftasonu buluşma falan var mı? foto makinası ayarlıycam da ödevim için motosiklet ve motorcu çekimi yapmam lazım.

olabilir. ayrıntıları buradan takip edebilirsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

altı üstü tek ihtiyacım küçük bi test sürüsü ya,adamlar para istiyo kurs için,hayrına yardım edecek yok muu :)

öncelikle hoş geldin arkadaşım. öncelikle şunu belirtiyim; foruma yeni katılıyorsun ve insanlardan motorlarını kullanmak istiyorsun. sen de motorunu alınca fark edeceksin ki onlar bizim kıymetlilerimiz. daha önce hiç vitesli motor tecrübesi olmayan, daha da önemlisi tanımadığı insanlara motorlarını emanet etmezler.
sen en güzeli vitesli motor kullanan bir arkadaşınla mototunu teslim almaya git. acemiliğini kendi motorunun üstünde at.
regalin şimdiden hayırlı olsun...

Sağol Fatih..Daha almadın heralde lastikleri.. Benim de henüz deneme fırsatım olmadı. Motor dağınık vaziyette. Bahar temizliği var :) Dün gece 9'a kadar başındaydım. Toparlayamadım hala. Cuma'ya yetiştirmeye çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar