[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nereye gıttı bu yazılar yaw...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hangıniz motürünü böyle yıkadı ulen ::144::::gleam::::gleam::

yıkadıktan sonra:cat::rendeer:

2 saattirde ümitköyde terör estırıyordum :cherry::cat::queen::queen:

Fırat kardeşim,
Eğer sanada uyarsa benim motosikletede bi subab ayarı çekelim:cat: :D
tamirci yaptı makinenin çekişi düştü yakıt arttı.:silent:
Yok böyle bir dünya:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fırat kardeşim,
Eğer sanada uyarsa benim motosikletede bi subab ayarı çekelim:cat: :D
tamirci yaptı makinenin çekişi düştü yakıt arttı.:silent:
Yok böyle bir dünya:pr:

valla bana uyar da..ne günü uyar orasını bılemem...
aksamları zaten sen calısıyon olmaz...gunduzde ben calısıyom...hafta sonu okula gıdıyom...
köydekı cocukluk arkadasım ank ya gelmıs...pazar gunu onla olacam....benım motoru guzel bı bakımdan gecırecem...motoru ındırecem, arka salıncagı ve amortisörü sökecem...oraları bı elden gecırecem...daha coook işim var...:pale::pale::pale:

Gruptaki herkese merhaba,
Şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :S

Şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :S

güneşli güzel bir günde yola çık. yanına tornavida pense buji anahtarı yedek buji ve bikaç takım al, yağını lastiğini kontrol edip çok sıkıştırmadan gel derim. saatte bir mola vermeyi ihmal etme, iyi giyin.

merhaba; hoşgeldin bu arada.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

hosgeldın abıcım...
ben de RACER ımı 3-4 ay önce ıstanbuldan getırdım..bakımsız vazıyette...
cok sıkıstırma motoru...90-100 arası gel... yarım saatte bir hızını gerı 80 e düşür 1-2 dk 80 le gıt...sonra tekrar yapıstır...zaten 70-80 km de bır dınlenme tesısı var..dur 5-10 dak dınlen...
kuvvetmıra abınınde dedıgı gıbı yanında yedekler ve en önemlısı yag bulunsun...bolu dolaylarında mola verdıgınde yagını bı kontrol et...yagı fazla olsun ama eksık olmasın...
bı yere yetısecek gıbı gelme...geze geze gel...
sımdıden hayırlı yolculuklar...:cat::cat:

hosgeldın abıcım...
ben de RACER ımı 3-4 ay önce ıstanbuldan getırdım..bakımsız vazıyette...
cok sıkıstırma motoru...90-100 arası gel... yarım saatte bir hızını gerı 80 e düşür 1-2 dk 80 le gıt...sonra tekrar yapıstır...zaten 70-80 km de bır dınlenme tesısı var..dur 5-10 dak dınlen...
kuvvetmıra abınınde dedıgı gıbı yanında yedekler ve en önemlısı yag bulunsun...bolu dolaylarında mola verdıgınde yagını bı kontrol et...yagı fazla olsun ama eksık olmasın...
bı yere yetısecek gıbı gelme...geze geze gel...
sımdıden hayırlı yolculuklar...:cat::cat:

İçime biraz su serptin açıkçası teşekkür ederim :)

güneşli güzel bir günde yola çık. yanına tornavida pense buji anahtarı yedek buji ve bikaç takım al, yağını lastiğini kontrol edip çok sıkıştırmadan gel derim. saatte bir mola vermeyi ihmal etme, iyi giyin.

merhaba; hoşgeldin bu arada.

Hoşbulduk inşallah motoruda getirince tam olarak aranıza katılırım :)
Güneşli ve güzel bir hava için nisan mayıs ideal olcak galiba..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gruptaki herkese merhaba,
şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :s

hoş geldin bilader

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

Yarın toplanalım mı? Arkadaşlarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

Malum bölgede

Nightwolf hoşgeldin hocam, bugün hava süper ötesiydi burda. Bunun gibi bi hava yakalayabilirsen nisan mayıs beklemeden gelebilirsin buraya.

Bu arada Racer2000 neden forumdan uzaklaştırılmış bilen var mı?

herkese merhaba.
bugün hava çok güzeldi. ama sanırım yarın yine bozacak. serdar sen napıyon?

Merhaba Fatih hocam, valla hava güzel olduğunda fırsatı değerlendiriyorum işte.
Bugün baya baya gezdik mesela Evren'le. Bi ara buluşalım hocam, ama şansa haftasonları kötü oluyor havalar hep...
Senin nasıl gidiyor hocam?

Nightwolf hoşgeldin hocam, bugün hava süper ötesiydi burda. Bunun gibi bi hava yakalayabilirsen nisan mayıs beklemeden gelebilirsin buraya.

Bu arada Racer2000 neden forumdan uzaklaştırılmış bilen var mı?

Süresiz yasaklama filan diyor :S fake üyelik diyor. neler oluyor? :S:silent::queen:

Merhaba Fatih hocam, valla hava güzel olduğunda fırsatı değerlendiriyorum işte.
Bugün baya baya gezdik mesela Evren'le. Bi ara buluşalım hocam, ama şansa haftasonları kötü oluyor havalar hep...
Senin nasıl gidiyor hocam?

sorma ya. her haftasonu da hava bozar mı :( ben de ne yapayim. aynı koşturmaca. umarım havalar tamammen iyi olurda görüşürüz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar fırat için adminle görüştüm.... İlgilenicek... Gereksiz anlamsız mesajlar yazmayalım....

Sevgiyle kalın....

Not: ben de fıratı çok severim.... (severdim tabi banlanmadan önce..İşallah yaknda gene aramızda olur....)

Arkadaşlar fırat için adminle görüştüm.... İlgilenicek... Gereksiz anlamsız mesajlar yazmayalım....

Sevgiyle kalın....

Not: ben de fıratı çok severim.... (severdim tabi banlanmadan önce..İşallah yaknda gene aramızda olur....)

varol ihtiyar.
yardımsever, efendi çocuktur fırat. buralarda görmeyi istiyoruz :rendeer:

fırat olmayınca çok yavan geliyor.
en azından benim yüzümde tebessüm bırakıyordu ,yazılarını okurken :)
inşallah tekrar aramızda olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar