Fırat kardeşim,
Eğer sanada uyarsa benim motosikletede bi subab ayarı çekelim:cat:
tamirci yaptı makinenin çekişi düştü yakıt arttı.:silent:
Yok böyle bir dünyar:
Gruptaki herkese merhaba,
Şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :S
Gruptaki herkese merhaba,
Şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :S
hosgeldın abıcım...
ben de RACER ımı 3-4 ay önce ıstanbuldan getırdım..bakımsız vazıyette...
cok sıkıstırma motoru...90-100 arası gel... yarım saatte bir hızını gerı 80 e düşür 1-2 dk 80 le gıt...sonra tekrar yapıstır...zaten 70-80 km de bır dınlenme tesısı var..dur 5-10 dak dınlen...
kuvvetmıra abınınde dedıgı gıbı yanında yedekler ve en önemlısı yag bulunsun...bolu dolaylarında mola verdıgınde yagını bı kontrol et...yagı fazla olsun ama eksık olmasın...
bı yere yetısecek gıbı gelme...geze geze gel...
sımdıden hayırlı yolculuklar...:cat::cat:
güneşli güzel bir günde yola çık. yanına tornavida pense buji anahtarı yedek buji ve bikaç takım al, yağını lastiğini kontrol edip çok sıkıştırmadan gel derim. saatte bir mola vermeyi ihmal etme, iyi giyin.
merhaba; hoşgeldin bu arada.
gruptaki herkese merhaba,
şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :s
Nightwolf hoşgeldin hocam, bugün hava süper ötesiydi burda. Bunun gibi bi hava yakalayabilirsen nisan mayıs beklemeden gelebilirsin buraya.
Bu arada Racer2000 neden forumdan uzaklaştırılmış bilen var mı?
Merhaba Fatih hocam, valla hava güzel olduğunda fırsatı değerlendiriyorum işte.
Bugün baya baya gezdik mesela Evren'le. Bi ara buluşalım hocam, ama şansa haftasonları kötü oluyor havalar hep...
Senin nasıl gidiyor hocam?
Süresiz yasaklama filan diyor :S fake üyelik diyor. neler oluyor? :S:silent::queen:
Arkadaşlar fırat için adminle görüştüm.... İlgilenicek... Gereksiz anlamsız mesajlar yazmayalım....
Sevgiyle kalın....
Not: ben de fıratı çok severim.... (severdim tabi banlanmadan önce..İşallah yaknda gene aramızda olur....)