[Ankara - MT]

Herhalde pek aktif bir il grubu değil diye düşündüm ilk başta ama görüyorumki son zamanda mesaj atan neredeyse tüm üyeleriniz aktif. Eğer linkini verdiğim motoru bilmiyorsanız lütfen benide haberdar edin başka bir şekilde bilgi almaya alayım. Teşekkür ederim.

Herhalde pek aktif bir il grubu değil diye düşündüm ilk başta ama görüyorumki son zamanda mesaj atan neredeyse tüm üyeleriniz aktif. Eğer linkini verdiğim motoru bilmiyorsanız lütfen benide haberdar edin başka bir şekilde bilgi almaya alayım. Teşekkür ederim.

semt olarak cebeci demiş. ben hergün motosikletle gidip gelirim o bölgeye tüm günüm de oralarda geçer. ama daha önce hiç görmedim. bir kaç kurye arkadaş var o bölgede en erken p.tesi sorabilirim onlarada..

semt olarak cebeci demiş. ben hergün motosikletle gidip gelirim o bölgeye tüm günüm de oralarda geçer. ama daha önce hiç görmedim. bir kaç kurye arkadaş var o bölgede en erken p.tesi sorabilirim onlarada..

Ok çok teşekkür ederim. Fazla acelem yok. Grenajda vs değilim. Motor, yürüyen aksam, şanzıman, elektronik önemli benim için. Takip etmeye devam edeceğim.

Süper Moderatör (BBRR)
Ankara"ya yönetim olarak bir garezimiz yok :)
Karadeniz nikli arkadaş özelden üyelere site reklamı yaptığından banlandı..diğer üyeler neden banlandı ise sebepleri yazıyo.. size özel kural koyacak halimiz yok ..:)

Lütfen kurallara uyun ..

dün gece saat 4:30 itibariyle motorumun son vidasını sıktım ve bugünde ankara caddelerindeydim.biraz üşüdüm ama değdi :)

motorumu bitirdiğim için artık buluşmalara gelebişirim :)
ankara mt deki herkese tekrar selam :)
bu arada banlananlar süresizmi uzaklaştırldı bilgisi olan varmı ?

dün gece saat 4:30 itibariyle motorumun son vidasını sıktım ve bugünde ankara caddelerindeydim.biraz üşüdüm ama değdi :)

motorumu bitirdiğim için artık buluşmalara gelebişirim :)
ankara mt deki herkese tekrar selam :)
bu arada banlananlar süresizmi uzaklaştırldı bilgisi olan varmı ?

hayırdır neler yaptın motoruna..?

neler yapmadımki :pr:
düşük sele yaptırdım,farklı bir çanta yaptırdım (montajlarınıda farklı yaptım), custom elcikler taktım (olmadı kestim-biçtim 2 gün uğraştım) , custom tarzı küçük sinyaller , jantların pasta-cila yapılması , bütün kromların polisaj yapılması , arka çamurluk üzerinde değişikler , çamurluk ekinin iptali , gizli plakalık aydınlatması (silikon ledli) . . . . . . .
şimdilik aklıma gelen bunlar

ama 2 ay boyunca full uğraştım ama değdi sonunda :bounce:

düşük sele yaptırdım,farklı bir çanta yaptırdım (montajlarınıda farklı yaptım), custom elcikler taktım (olmadı kestim-biçtim 2 gün uğraştım) , custom tarzı küçük sinyaller , jantların pasta-cila yapılması , bütün kromların polisaj yapılması , arka çamurluk üzerinde değişikler , çamurluk ekinin iptali , gizli plakalık aydınlatması (silikon ledli) . . . . . . .

ee hani fotoğraf yok mu? :)

Kromlara polisajı nasıl çekiyosun..?
:cat:

Fırat Ustanın Yozgat memleket hasreti son erdi...
Bugün kız istemeye Yozgata gitti geldi.....:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Çiçekdağ sapağında ihtiyaç molası çaylar şirketten...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Sorgun girişi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

İşte memleketimi kokladım doya doya..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

bahadinli & racer2000 ....:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------

Ateş yaktım...balık tuttum...çingen tavuğu pişirdim..

Ey özgürlük....

Orman yangını değilde bitlerini yakmış...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------

Pazar günü havada güzeldi biraz gezdim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar