[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bunu dinleme abi belli gezemiyor motorla sağa sola anca laf atıyor:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen bunu dinleme abi belli gezemiyor motorla sağa sola anca laf atıyor:p

haaaa...bana dıyene bak...ben motorla her hafta hıc olmazsa 90-100 km yapıyom...hafta ıcıde bı tübitak a gıdıp gelıyom....:bounce::bounce::bounce:
ya sen,senın motor yata yata çürüdü :farao::farao::queen::queen::queen::queen:
onun sımdı akusu bosalmıstır...depodakı benzın uca uca bıtmıstır...:p:p
sen kendı derdıne yan :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yakında ban yemen gene olası...lem olm çok geyik yapıyon ... Senden başka yazan yok lam koca ankarada.... :p

Mesaj mı lazım? Hemen yazalım. Ne yazalım?:queen::queen: İyi akşamlar Ankara MT:cat::cat::bounce:

yaza yaza yazı getirecek ona uğraşıyo abi :queen:

yazmasın izmirliler buraya, muhtardan ikametgah ilmuhaberi isteyecem bundan böyle :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bahara az kaldı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.vtunnel.com/index.php/10...934c89bafba101416f60ae2dadb702d44b7ce4ea15492

ya ben 2-3 haftadır baya bı efkarlıyım...bıde bu sarkıyı dınledıkce ıyıce dagıtasım gelıyo...
yarın maas alacagım...buyuk ıhtımal pazar gunu de bı arkadasımla dagıtmaya gıdecez....bı sucuk mangal yapıp bıde vodka actım mı tamamdır...tabı hersey yarın maas almama baglı alırsam aksam mesaj atarım kesın gıdecem dıye...gelmek ısteyen olursa burdan haberleselım....ıcmesenızde benı eve goturursunuz....:p
:flower:::zencii::::sos::::exclaim:::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer::whip::::156::::156::::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee

http://www.vtunnel.com/index.php/10...934c89bafba101416f60ae2dadb702d44b7ce4ea15492

ya ben 2-3 haftadır baya bı efkarlıyım...bıde bu sarkıyı dınledıkce ıyıce dagıtasım gelıyo...
yarın maas alacagım...buyuk ıhtımal pazar gunu de bı arkadasımla dagıtmaya gıdecez....bı sucuk mangal yapıp bıde vodka actım mı tamamdır...tabı hersey yarın maas almama baglı alırsam aksam mesaj atarım kesın gıdecem dıye...gelmek ısteyen olursa burdan haberleselım....ıcmesenızde benı eve goturursunuz....:p
:flower:::zencii::::sos::::exclaim:::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer::whip::::156::::156::::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee

Sucuk ile votka iboyu geçtin olum...Dikkat et kendine..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sucuk ile votka iboyu geçtin olum...Dikkat et kendine..

onlar ne alaka bılmıyorum ama bu sogukta etin pısmesını baya beklerız...kömur falan fılan....
sucuk oldugunda kömurle ugrasmaya gerek yok odunla 2 dakkada olur...o baskımdan yanı :cat::cat: ::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

ben cok dertlıyım,nedendır bılmıyom ama bu hafta sonu dagıtmam lazım...ben dagın basında içip kalırsam telefon ederım gelıp alırsın benı abı :p:p ::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer

Motosikleti
Honda CB750 Hornet
Hadi hayırlısı Ersin kardeş... motorun ne aldın mı yoksa sonra mı alacaksın...
Selamlar..:cat:

cevap epey rotarli geldi ama kusura bakmayin.
motoru havalar biraz duzeldikten sonra almayi dusunuyorum.
ehliyeti ise hallettik. teorik ve pratik sinavlardan gectik.
bu ay emniyetten alacagiz ins A2 ehliyetimizi...

selamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------

bu ankara mt ye bişeyler olmuş artık selam da almaz olmuş neyse sorun ettiğimi sanmayın herkese iyi ve kazasız sürüşler hoşçakalın

>ersin hoşgeldin ben motorumu satıyorum 250 süpershadow
>keeway ilgilenirsen bende etlikteyim.

hocam ben bir suredir internetten uzaktaydim. eger beni kastettiysen
ancak imkan bulabildim kusura bakmayin.

gecte olsa cevaben: tesekkur ederim, hosbulduk. diyeyim.

havalarin biraz isininca motor almayi dusunuyorum. ek olarak
simdi alirsam biraz sıkıntıya da girebilirim. ancak yine de
sakincasi yoksa motorunuzun fiyatini, modelini ve km sini
ogrenmek isterim.

selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
havalarin biraz isininca motor almayi dusunuyorum. ek olarak
simdi alirsam biraz sıkıntıya da girebilirim.

selamlar...

oncelıkle hosgeldın abı....

havalar ısınınca sezon baslayacagı ıcın fıyatlarda artacak...suan fıyatlar daha dusuk...
aklınızda bulunsun...:cat::cat:

oncelıkle hosgeldın abı....

havalar ısınınca sezon baslayacagı ıcın fıyatlarda artacak...suan fıyatlar daha dusuk...
aklınızda bulunsun...:cat::cat:

Hadi ya martta da artar mı ki? :silent::silent: Ben martta aliim diyodum. Hala ne alsam karar veremedim :S. Şimdi de enduro çanları çalıyo ama 99 model klr650 ya da pegaso 650 var parama denk. Benzin yönünden ve parça yönünden süründürür diye düşünüyorum. Ne zor işmiş arkadaş motor seçmek :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar