Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yatması hergün 100 km en az geziyorum..
yavas gez abı....dıreksıyon elınde galır haaa
ne yatması hergün 100 km en az geziyorum..
yavas gez abı....dıreksıyon elınde galır haaa:queen::queen::queen::queen::queen:
Ne diyon sen Fırat.... Allah göstermesin..:rendeer:
sen bunu dinleme abi belli gezemiyor motorla sağa sola anca laf atıyor![]()
Yakında ban yemen gene olası...lem olm çok geyik yapıyon ... Senden başka yazan yok lam koca ankarada....![]()
Yakında ban yemen gene olası...lem olm çok geyik yapıyon ... Senden başka yazan yok lam koca ankarada....![]()
olursa senın bu msj yuzunden olur abı....:farao::farao::farao:
yazmasın izmirliler buraya
http://www.vtunnel.com/index.php/10...934c89bafba101416f60ae2dadb702d44b7ce4ea15492
ya ben 2-3 haftadır baya bı efkarlıyım...bıde bu sarkıyı dınledıkce ıyıce dagıtasım gelıyo...
yarın maas alacagım...buyuk ıhtımal pazar gunu de bı arkadasımla dagıtmaya gıdecez....bı sucuk mangal yapıp bıde vodka actım mı tamamdır...tabı hersey yarın maas almama baglı alırsam aksam mesaj atarım kesın gıdecem dıye...gelmek ısteyen olursa burdan haberleselım....ıcmesenızde benı eve goturursunuz....
:flower:::zencii::::sos::::exclaim:::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer::whip::::156::::156::::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee
Sucuk ile votka iboyu geçtin olum...Dikkat et kendine..
bence bahara az kaldı.
Hadi hayırlısı Ersin kardeş... motorun ne aldın mı yoksa sonra mı alacaksın...
Selamlar..:cat:
bu ankara mt ye bişeyler olmuş artık selam da almaz olmuş neyse sorun ettiğimi sanmayın herkese iyi ve kazasız sürüşler hoşçakalın
havalarin biraz isininca motor almayi dusunuyorum. ek olarak
simdi alirsam biraz sıkıntıya da girebilirim.
selamlar...
oncelıkle hosgeldın abı....
havalar ısınınca sezon baslayacagı ıcın fıyatlarda artacak...suan fıyatlar daha dusuk...
aklınızda bulunsun...:cat::cat: