[Ankara - MT]

Tekrar soruyom...Senin HOSTA le gönül bağın falan mı var?.... :queen::queen::queen:

Espri yapmadım ki..... :cat::cat::cat: Sadece soruş tarzına takıldım...Ya da garipsedim .... Bir önceki mesajda belirttim zaten.... :bounce::bounce:

Peki..gerçekten soruş tarzımın sizi ,sadece sizi, bu kadar rahatsız edeceğini tahmin etmemiştim..Forumdaki bayanlar konuşmaya nasıl başlıyorlar bilemiyorum.. birkaç tane görsem de usül öğrensem:) tekrar hoşbulduk:)

takılmayın böyle şeylere kimse art niyetli değil, burada sürekli şakalaşarak konuşuruz :wiinkk:

herkese günaydınn..

bulaşmasana motorsuz motorcu.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

utanmadan motosikleti bölümünde hala ybr yazıyo.. başkasına yar oldu unut artık yadigarı :p

Peki..gerçekten soruş tarzımın sizi ,sadece sizi, bu kadar rahatsız edeceğini tahmin etmemiştim..Forumdaki bayanlar konuşmaya nasıl başlıyorlar bilemiyorum.. birkaç tane görsem de usül öğrensem:) tekrar hoşbulduk:)

Kimseyi taklit etmeyin..Kendiniz gibi olun..Zamanla herşey yoluna girer..Buradaki arkadaşların hepsi çok iyi niyetli ve kalite çocuklardır.. Kendinizi misafir gibi hissetmeyin...:rendeer:

Kendinizi tanıtın biraz..tanıyalım siz.?
Foruma ilk gelenden bu beklenir..

Son düzenleme:
arkdaşım sen döküntü motorunu hala toplayamadınmı bana laf atıyon:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------

Naptın motor işini sana ybr satayım...gell..:queen:

yıbırdan guzel motor varmı bea kıymetini bil :cherry: İzmire gelinde KTM alıp gelelim :queen:

İzimirden motor alınır mı abicim..Ne bu ktm anltsana biraz..:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------

Ybr ye alışamadım..Çin motorundan sonra ayarım kaçmış....

bu ktm dedikleri suku için otobüs tadında bişey olacak ben okadarını söyliyim :p

biz de merak ediyoruz alsın da bakalım bi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------

şimdi ktm yi tarif eden uzun bi yazı hazırlıyordur suku diycem ama kaçmış bile :)

yok yok kaçmadı çıkış yapıp öyle izliyor onlar jr ile ikisi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 ----------

ktm hindumu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

Lübnan mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

Tayvan mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 ----------

Yeni gelenler sesiniz çıkmıyor...? :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

ben gelirim izmiresenle ancak motoru sürerek getireceğiz...

Süper valla..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

Gerçekten güzelmiş..Güle güle kullan kazasız belasız..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noluyoo burda yaa.....şşşşşşşş aloooo ne bagırıp cagıryonuz...::pokey::::pokey::::firca::::firca::
yarım saat ıcınde 1 sayfa atlamıslar...:sunny:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

ablacım abıcım bosver sen alp_tunga abiyi :p:p:p
o izmire gıttigi icin ank ortamını özlüyo...ondan böle agresif ve komplexli muhahahahahaha ....
izmirde aradıgını bulamadı...:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aha burda bı yerde abii :queen::queen:: :queen::queen:

a

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar