[Ankara - MT]

Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa :queen: . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa :queen: . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim :queen::queen:

önce müfettise motoru verin bi sürsün...motorda nasıl sürünür göstersin :queen::queen::queen::queen::queen:....

Müfettiş ilk motor denemesinde günü kapatıp hastaneye yollansın biz de evlerimize dönelim mutlu mutlu :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Müfettiş ilk motor denemesinde günü kapatıp hastaneye yollansın biz de evlerimize dönelim mutlu mutlu :queen::queen::queen:

ben de ondan diyom zaten...3 ay sonra bi daha girersiniz sınava :queen::queen::queen::queen:

kimse anlamıyoda vazgeçmedi espiri yapmaktan ihtiyar :p
hoşgelmişsin :rendeer:

Teşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------

Teşekkür ederim..

Öğrenmek istediğim şuydu aslında,,Ankara'da yapılan etkinlikler güncellenmemiş,artık yapılmıyor mu?? espri anlayışını anlayabileceğim kişi(ler) cevaplarsa memnun olurum.

Öğrenmek istediğim şuydu aslında,,Ankara'da yapılan etkinlikler güncellenmemiş,artık yapılmıyor mu?? espri anlayışını anlayabileceğim kişi(ler) cevaplarsa memnun olurum.

F1 tuşuna basarak etkinlikleri güncelleyebilirsiniz :)
usta ankara mt olarak espiri işinde çok iyi değiliz :cherry:
şu ara hava şartları nedeniyle pek hareket yok.
şahsen yarın kendime bi motomax-ankara gezisi organize edeceğim.
buraları takip edersen toplantı ve gezi haberleri olur elbet, net bir takvim yok şimdilik.

Teşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------

F1 tuşuna basarak etkinlikleri güncelleyebilirsiniz :)
usta ankara mt olarak espiri işinde çok iyi değiliz :cherry:
şu ara hava şartları nedeniyle pek hareket yok.
şahsen yarın kendime bi motomax-ankara gezisi organize edeceğim.
buraları takip edersen toplantı ve gezi haberleri olur elbet, net bir takvim yok şimdilik.

F1 mi??? ciddi misin beceremedim:cyclopsan

hoş geldiniz...:rendeer: zaman zaman beraber veya müstekil takılanlar oluyor,ama mevsim itibariyle önceden planlı bir faaliyet yapmak bu aralar mümkün değil...bahara inşallah...

Teşekkür ederim İlker..Evet havalar malum baharı iple çekiyorum yine de tanışma toplantısı ya da küçük çaplı geziler hoş olurdu:)..Takip etmeye çalışacağım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu soğukta nereyi gezecez abi...
is yerim beysukentte evim sitelerde ..bazen eve giderm...daha astiye gelmeden donarım...
ancak aksamları bahcelide falan bulusuruz...
ben 3 hafta önce ayağımı sakatladım ve pesinden bide sinüzüt olunca bi pohh yiyemedim...gerçi biraz iyilesince de bi bulusma ayarladım....burdan 2 kisi harıç kimse gelmedi ama neyse... :farao:
önümüzdeki hafta çarsambaya biseyler ayarlayalım bari...
yer bahceli hosta....pazartesi salı olsunda kesin biseyler yapalım...
yarında moto max gezisi yapalım bari...
nerde bu yer bi tarif edin bakem...yarın biyerlerde bulusup gidelim...ben beysukentteyim...yol üstünde birileri varsa alabilirim...

tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim :)

umarım iyi vakit geçeçiriz
tekrar ankara mt ye selam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu soğukta nereyi gezecez abi...
is yerim beysukentte evim sitelerde ..bazen eve giderm...daha astiye gelmeden donarım...
ancak aksamları bahcelide falan bulusuruz...
ben 3 hafta önce ayağımı sakatladım ve pesinden bide sinüzüt olunca bi pohh yiyemedim...gerçi biraz iyilesince de bi bulusma ayarladım....burdan 2 kisi harıç kimse gelmedi ama neyse... :farao:
önümüzdeki hafta çarsambaya biseyler ayarlayalım bari...
yer bahceli hosta....pazartesi salı olsunda kesin biseyler yapalım...
yarında moto max gezisi yapalım bari...
nerde bu yer bi tarif edin bakem...yarın biyerlerde bulusup gidelim...ben beysukentteyim...yol üstünde birileri varsa alabilirim...

Tekrar soruyom...Senin HOSTA le gönül bağın falan mı var?.... :queen::queen::queen:

Espri yapmadım ki..... :cat::cat::cat: Sadece soruş tarzına takıldım...Ya da garipsedim .... Bir önceki mesajda belirttim zaten.... :bounce::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekrar soruyom...Senin HOSTA le gönül bağın falan mı var?.... :queen::queen::queen:

evet abi orası anamın yeri....
anam işletiyo orayı...istediğin zaman gel beles yeee...:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

moto max a neye gitmiyom...ben motorumla ilgilenecem...bu havayı birakıp da oraya tıkılamam...gezecem...
hem bisey almadıktan sonra gitmem bi yere...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar