Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoğun kar var, yollarda buz var, yani kısaca süper![]()
aynen süper....:cat::cat::queen::queen::queen::queen:
Yoğun kar var, yollarda buz var, yani kısaca süper![]()
Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa :queen: . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim :queen::queen:
Müfettiş ilk motor denemesinde günü kapatıp hastaneye yollansın biz de evlerimize dönelim mutlu mutlu :queen::queen::queen:
Neden ki?... Yolda polislere kontrol mu yaptıracaksın?.... :wiinkk::wiinkk:![]()
gerçekten anlamadım:silent:
kimse anlamıyoda vazgeçmedi espiri yapmaktan ihtiyar
hoşgelmişsin :rendeer:
Teşekkür ederim..
Öğrenmek istediğim şuydu aslında,,Ankara'da yapılan etkinlikler güncellenmemiş,artık yapılmıyor mu?? espri anlayışını anlayabileceğim kişi(ler) cevaplarsa memnun olurum.
Soruş tarzın bir tuhaf.... hesap sorar gibi... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:gerçekten anlamadım:silent:
Viramera saaane kardiş.... Sen çok mu gençsin... :queen::queen::queen:
Teşekkür ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
Öğrenmek istediğim şuydu aslında,,Ankara'da yapılan etkinlikler güncellenmemiş,artık yapılmıyor mu?? espri anlayışını anlayabileceğim kişi(ler) cevaplarsa memnun olurum.
F1 tuşuna basarak etkinlikleri güncelleyebilirsiniz
usta ankara mt olarak espiri işinde çok iyi değiliz :cherry:
şu ara hava şartları nedeniyle pek hareket yok.
şahsen yarın kendime bi motomax-ankara gezisi organize edeceğim.
buraları takip edersen toplantı ve gezi haberleri olur elbet, net bir takvim yok şimdilik.
Merhaba Formda yeniyim ve gezilerden haberdar olmak istiyorum..
hoş geldiniz...:rendeer: zaman zaman beraber veya müstekil takılanlar oluyor,ama mevsim itibariyle önceden planlı bir faaliyet yapmak bu aralar mümkün değil...bahara inşallah...
F1 mi??? ciddi misin beceremedim:cyclopsan
bu soğukta nereyi gezecez abi...
is yerim beysukentte evim sitelerde ..bazen eve giderm...daha astiye gelmeden donarım...
ancak aksamları bahcelide falan bulusuruz...
ben 3 hafta önce ayağımı sakatladım ve pesinden bide sinüzüt olunca bi pohh yiyemedim...gerçi biraz iyilesince de bi bulusma ayarladım....burdan 2 kisi harıç kimse gelmedi ama neyse... :farao:
önümüzdeki hafta çarsambaya biseyler ayarlayalım bari...
yer bahceli hosta....pazartesi salı olsunda kesin biseyler yapalım...
yarında moto max gezisi yapalım bari...
nerde bu yer bi tarif edin bakem...yarın biyerlerde bulusup gidelim...ben beysukentteyim...yol üstünde birileri varsa alabilirim...
Tekrar soruyom...Senin HOSTA le gönül bağın falan mı var?.... :queen::queen::queen: