Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa :queen: . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim :queen::queen:
tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim
umarım iyi vakit geçeçiriz
tekrar ankara mt ye selam
Naptın sınavı?
Güzeldi hava bugün..şansına..:rendeer:
Hoş geldiniz,selamlar :rendeer::rendeer:
Scooterla girseydin ne olacak.. Neyse geçmişsindir.
Bende bugün hava güzel gibi idi..Fırat Ustanın yanına gittim..Kendisi zengin semtte dükkan açmış..Sağolsun yine yardımcı oldu.. Yağ değiştirdik, far on/off düğmesi yaptı, yağlama-yıkama yaptık sağolasın firat teşekkürler.....:rendeer::rendeer:
Ancak gelirken bayağı üşüdüm.. Ama motora bindim rahatladım..:rendeer:
Sanırım artık sınavda scooter kullandırtmıyorlar zira sınav alanında bir tane bile göremedim. Zaten geçen hafta ilk scooterla denettiler açıkçası o gün ybr125 ile dönüşlerde falan çok daha rahat ettim. Zengin semti neresi :queen:
Oooo iyi yerdeymişbisey değil abi....
yemek güzel değildi abi yaa :farao::farao: :cherry::cherry:
abi sen o yaptığıha motor sürmek mi diyon...
karıya girecektin nerdeyse :queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
meysukent :queen::queen::queen::queen:
senin okula yakın olan yer![]()
bisey değil abi....
yemek güzel değildi abi yaa :farao::farao: :cherry::cherry:
abi sen o yaptığıha motor sürmek mi diyon...
karıya girecektin nerdeyse :queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
meysukent :queen::queen::queen::queen:
senin okula yakın olan yer![]()
Sanırım artık sınavda scooter kullandırtmıyorlar zira sınav alanında bir tane bile göremedim. Zaten geçen hafta ilk scooterla denettiler açıkçası o gün ybr125 ile dönüşlerde falan çok daha rahat ettim. Zengin semti neresi :queen:
tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim
umarım iyi vakit geçeçiriz
tekrar ankara mt ye selam
Oooo iyi yerdeymişartık uğrarız motoru alınca biz de :queen::queen::queen:
O karılar seni yola çıkışına hasta oldularda ondan..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------
Sen öyle bil..
Scooterla giriyorlar halen.. Sınavı yapanlar hayatlarında motor görmemişler..
Bide Fırat scootera vites gibi bişey yapardı...Hiç anlamazlardı.. 8 çizerken 8 kere stop ettirdiysen helal olsun sana..:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
Sana dedim olum çingene tavuğu yapalım..
Sen tutturdun yok kırmızı şarapla biftek yiyeceğim dedin..Nataşaların olduğu yere götürdün beni..Abdestim bozuldu...:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
Merhaba..
Valla iyi vakit geçirmen sana bağlı:queen:
ben biraz motorda biraz çalışıyım zira bende yazılıyorum acaba slalomda koniler arası kaç metre oluyor ve kaç tane koni koyuyorlar bilgisi olan varsa bende ona göre çalışıyım direksiyon sınav gelecek hafta mı
ben biraz motorda biraz çalışıyım zira bende yazılıyorum acaba slalomda koniler arası kaç metre oluyor ve kaç tane koni koyuyorlar bilgisi olan varsa bende ona göre çalışıyım direksiyon sınav gelecek hafta mı