[Ankara - MT]

işte mangal 4 adet tuğlayı kare yapıp içine kömürü atıyorsun üstünede ızgarayı koyuyorsun ateş iyice kor oluyor ızgaranın üstünede allah ne verdiyse koyup pişiriyorsun ve bunlar tek bir sırt çantasında gelir ve fazla yüküde olmaz ben getiririm problem değil mangal hazır ateşi yakarım siz dumana gelin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------

sucuk.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------

www.karaalikoyu.com
gidemedim yıllar oldu köyüme
zalim gurbet yol vermedi bu sene
ana baba hasreti büker belimi
gidemedim,bilmem neyleyim bu sene

koyun kuzu meleşirdi dağında
güller açardı taşkalenin bağrında
yiğit doluydu her karışında

beydağına çıkar adak adardık
göl suynu alıp bade yapardık
türküler söyler,sazlar çalardık

elbet birgün cengiz de gelecek
bilirim bu hep böyle gitmeyecek
ayrılık,birgün seninde sonun gelecek
işte ozaman geleceğim beydağı

sucukları senin getireceğini biliyordum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

tamammı beyler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

siz siz olun mangalı bana bırakın biberlerin patladığını ve ekmeğin sucukla buluşmasını izleyin

jr.

harika..kabul ama köy yollarından gidersek ehliyetsizler de rahat eder abi..ayrıca piknik için uygun gölgelik var mı orada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

yeri bir netleştirelim. çok zamanımız var ama ilgisiz kalırsak boşa harcamış oluruz. hadi yapalım şu işi arkadaşlar gene aynı olmasın fotolar :)

murat abi taş ocağı falan illa ki yaparız tuğlaya bile gerek yok ızgara ve kömür, biraz da tutuşturacak birşeyler kaptık mı tamamdır bu iş. şimdi burada şu sorular sorulmalı:

1- buraya alternatif (ana yol dışı) güzergah var mı?
2- burayı gidip gördünüz sanırım. gölgelik biryer var mı?
3- çeşme falan var mı el yıkayacak?
4- yolu asfalt mı, bozuk mu?
5- kaç km ya da dakika sürer?

yeni yerler görmek bana uyar. ayrıca muratla sizin koyduğunuz fotolar katılımı hayli artıracaktır :)

ben de bu arada alternatif yollara bakayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 PM ----------

murat linkteki köyse resimdeki mekan harika. acaba aynı isimde başka biyer mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

haymana yolu ve çevre yolundan alternatifler görünüyor..hangisi uygun biliyor musunuz murat abi?

şimdi gölbaşına yaklaşık olarak 30 veya 35 km ayrıca orada keçören belediyesinin yaptırdığı suyu bol ve oldukça güzel bir park var parkın içinde halı saha var gölgelik ağaçlar var ve ayrıca parkın içinde park oturakları olurya şu 4 kişilik masalı onlardanda var sessiz sakin biryer ve muhteşemde havası var yollar tamamen asfalt ve keyifli bir sürüş olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

benimki bir fikir ama daha güzel yerler bilen varsa gidebiliriz

jr.

1-abi keçiören mi dediniz? orayla ne ilgisi varmış keçiörenin? :cyclopsan

2-dediğim alternatif yolları kullanma durumunuz oldu mu?

3- yolu nasıl asfalt mı?

4- belediyenin yaptırdığı parkta mangal serbest mi? :cyclopsan

5- giriş ücreti var mı?

şimdi gölbaşına yaklaşık olarak 30 veya 35 km ayrıca orada keçören belediyesinin yaptırdığı suyu bol ve oldukça güzel bir park var parkın içinde halı saha var gölgelik ağaçlar var ve ayrıca parkın içinde park oturakları olurya şu 4 kişilik masalı onlardanda var sessiz sakin biryer ve muhteşemde havası var yollar tamamen asfalt ve keyifli bir sürüş olur

güzel fikir..söylediğin gibiyse gidilebilir..ee maç yapıyormuyuz mangaldan sonra:queen:

jr.

harbi ya bi halı saha organizasyonu da konuşalım dop depmeyi seven varsa belirli günlerde banko gideriz bir sahaya

ben de bayıldım fikre..ihtiyacımız olan, ankaranın etrafına serpiştirilmiş güzel yerleri bulup çıkartmak. güzergah bulmamız lazım diğer arkadaşlara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

Manzara budur iki tekerli dostlar
:cat:

ya giriş paralı değil ve keçiören belediye başkanı turgut altınok oralı olduğu için çok güzel bir park yaptırmış oraya mangal serbest sanırım olmassa dışarda yakarız mangalı zaten taş duvarla örülmüş kenarı parkın alternatif yol olarak konya yolundan karaoğlan köyü üzerinden oğulbey köyünden bala yol ayrımına ineceğiz konya yoluna çıkmadan ....
bala yolundan direk beynamı filan geçip sağa dönececeğiz orada gördüğümüz yerlerde bile durabiliriz

harbi ya bi halı saha organizasyonu da konuşalım dop depmeyi seven varsa belirli günlerde banko gideriz bir sahaya

ben de bayıldım fikre..ihtiyacımız olan, ankaranın etrafına serpiştirilmiş güzel yerleri bulup çıkartmak. güzergah bulmamız lazım diğer arkadaşlara

lise ve sonrasında lisaslı olarak futbol oynamışlığım var..kaleci olarak ama..:)güzel bir takım çıkartıp bunu sürekli hale getirebiliriz güzel fikir.:cat:

evren kalabalık bir grup olarak gidiyoruz sonuçta..ehliyetsiz arkadaşlarımızı grubun ortasında tutarsak bir sorun çıkacağını zannetmiyorum..çevirmeye bile girsek 3-5 ehliyet gösterirsek arada kaynar gibime geliyor sanki..:wiinkk:

jr.

abi asfalt mı peki bu yol..değilse emesenden özel yaz erhan abiye çaktırmayalım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

lise ve sonrasında lisaslı olarak futbol oynamışlığım var..kaleci olarak ama..:)güzel bir takım çıkartıp bunu sürekli hale getirebiliriz güzel fikir.:cat:

evren kalabalık bir grup olarak gidiyoruz sonuçta..ehliyetsiz arkadaşlarımızı grubun ortasında tutarsak bir sorun çıkacağını zannetmiyorum..çevirmeye bile girsek 3-5 ehliyet gösterirsek arada kaynar gibime geliyor sanki..:wiinkk:

ben de kaleciyim. lisansım yok tecrübem var :)

abi bu çevirme olayını geçeriz..ruhsatın arasına birer kangal sucuk koyduk mu tamamdır (oha) :mrgreen:

ya yol asfalt birdaha söylemiycem ayrıca siz polisleri bana bırakın kimse sizi çeviremez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------

ben sizi çevirtmem mangalda sucuk yapıcam size siz merak etmeyin

jr.

tamam abi ben alternatif güzergahı sordumdu asfalt mı diye :mrgreen: kızma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

bi de abi alternatif dediğin yol konya yolu zaten :mrgreen:

ceyar müdürüm linkteki köy galiba sivasın aynı adlı bi köyü, ben de tam olarak anlayamadım

kızılbere müdürüm, bak oradaki ekip çok kıl, bi keresinde beni dörttekerle durdurdular muayeneyi iki gün geçirmiştim, 20 milyona kurtardıydım...gerçi bu da bi yaklaşım tabi:D

jr.

şşşş lem..aşşaa sırada adı çıkanlar...okumak yok öyle bedavadan fikir beyan edin :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

bakın biz muratla ne bulduk..bi kişi 5 dakka önden gitsin..çevirme varsa haber etsin bize gelmeyin diye nasılız ama :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

(şimdi bu 5 dakka önden giden yolu bilen murat abi olursa, biz o haber vermese de gelemeyiz zaten kayboluruz :mrgreen:)

jr.

yok abi topu orada ben de oynamam..başka zaman gece maçları diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar