[Ankara - MT]

scu nerde temizliycez benim vecihiyi abi? garajda musluk tertibatı yok

bi kova su ve sünger işimizi görür köpürte köpürte yıkicaksın, sonra ıslak süngerle güzel durulanıyor jantları felanda tek tek silersin elınle ,araları felanda kulak pamuguyla temizlersin artık :queen: uygun bı zaman bulursak bızım oraya gelırsın yıkarız motorları beraber...:cat:
Vecihi kokmadan halletmek lazım gidişat kötü:cherry:

jr.

ben her zaman bi kova su ve sungerle yıkıyorum gayet gıcır..köpük yorar, işi uzatır. fiber kurulma beziyle de gecince ayna olur. ama cruiserları yıka yıka bitmez çok fena valla

işte benim sırf muffler'a harcayacağım köpükle siz bi cıbıf bi de yıbır yıkarsınız hey dost yıkarsınız hey can...

:p

arkadaşlar pazzar günü eymirdeydim kimse gelmedi Ankara-MT den yahu ne yaptınız acep pazar pazar???

Önceki sayfalarda resimleri ekledik ama fotoların üstüne çok geyik döndü sayfalar doldu taştı hemen :) :queen:

Özetle bu Pazar Ankara MT'de :

AydoganX ve serdarcogen , kızılcahamama gittiler.
scuderia , souvarine ve forumgrk ise incek ahlatlıbel taraflarında turladılar :)

aslına bakarsanız bırcogumuzun bırbırınden haberı olmuyor hafta sonları..burada msn adreslerımızı paylaşsak hafta sonları ıcın herkese ulasabılme,haberdar edebılme ımkanımız olsa..ben ekleyeyım hemen;
[email protected]

arkadaşlar ben motor alıcam yeni ama pek bir teknik bilgim yok.ekspert kadar bilgisi olmasada hani az buçuk anlarım diyen bir arkadaş var mı?ya keeway supershadow yada regal almayı düşünüyorum.

jr.

ikisi de muhteşem. şahsi kanaatim supershadow daha şık, v motor falan (yamaha virago kopyası, viragonun farı daha kısa, cantları da tel)

ancak regal ikinci elde daha çok para ediyor, daha sağlam, su soğutmalı.

supershadowun ithalatı durduruldu, parça sorunu yaşanabilir.

gönlüm ss, mantığım regal diyor :cat: regale ve keeway'e ankara redline motor satış servis hizmeti sunuyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 PM ----------

haftasonu geliyorum bir engel çıkmazsa :queen:.

arkadaşlar pazar saat 10da trt önüde toplanıyoruz.

mangalı murat abiden bekliyoruz.:)

trt önünden birlikte hareket, ahlalıbel-incek-beysukent migrosu talan edip erzak, kömür ızgara vs. alıp yola devam-konutkent..ve alacaatlı piknik alanı.

katılımlarınızı dört gözle bekliyoruz.

dün bana ulaşıp "geliyorum" diyenler şu şekilde:

1-sukuderya erman
2-kızılbere murat abi
3-dombay erhan abi
4-jr.&j-da evren-ceyda
5-souvarine murat
6-gurcell gürsel abi ve leopar :)
7-captainkidd sertaç
8-eby78 burak
9-forumgrk GÜRKAN:)
10-sefakarhan "Ç.M." fatih :rendeer::bounce:
11-hk yasin
12-septimus serkan

ilgilerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. bunun dışında dahil olmak isteyenleri de gönülden bekliyoruz.

ankarada olursam gelırım :) ayrıca alacaatlı pıknık alanı guzel bır alan degıl daha bakır yerlerde bu ıslerı yapmalıyız bız motorcular olaraktan :mrgreen:

jr.

olm o kadar gezmişiniz insan bi fotosunu çeker, "ahanda" mekan böyle biyer" der. fikriniz varsa başka yere gidelim

gönlüm sizlerle:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------

face deki yoruma istinaden:)
23icm86.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------

ufo gören motorcu

bu koşullar altında en kıyak mekan alacaatlıdır diye düşünüyorum ben de...kavaklık piknik alanı işimizi görür

ufo görüp işaret eden fakat her gün görüyormuşcasına ufo yönüne bakmayan cool motorcu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

pohahaha face'e şimdi baktım yau

pikniğe karaali köyüne gidelim evren bala tarafında sessiz bir yer hem halı sahada var orda maçta yaparız :)

kızılbere müdürüm ehliyeti olan var olmayan var yahu...geçen pazar konya yolunda az daha bağlatıoduk motorları, bala işi riskli olmasın=?

grup halinde gidersek sorun olmaz ayrıca gölbaşından değilde ben farklı yollardan götürürüm sizleri sen benim yanımda gidersin motorla seni kimse çeviremez sen merak etme

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 PM ----------

155184k.jpg

29fds20.jpg

2dqpk6a.jpg

sucuk.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------

www.karaalikoyu.com
gidemedim yıllar oldu köyüme
zalim gurbet yol vermedi bu sene
ana baba hasreti büker belimi
gidemedim,bilmem neyleyim bu sene

koyun kuzu meleşirdi dağında
güller açardı taşkalenin bağrında
yiğit doluydu her karışında
gidemedim,bilmem neyleyim bu sene

beydağına çıkar adak adardık
göl suynu alıp bade yapardık
türküler söyler,sazlar çalardık