işte mangal 4 adet tuğlayı kare yapıp içine kömürü atıyorsun üstünede ızgarayı koyuyorsun ateş iyice kor oluyor ızgaranın üstünede allah ne verdiyse koyup pişiriyorsun ve bunlar tek bir sırt çantasında gelir ve fazla yüküde olmaz ben getiririm problem değil mangal hazır ateşi yakarım siz dumana gelin 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------
sucukları senin getireceğini biliyordum :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------
tamammı beyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------
siz siz olun mangalı bana bırakın biberlerin patladığını ve ekmeğin sucukla buluşmasını izleyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------
www.karaalikoyu.com
gidemedim yıllar oldu köyüme
zalim gurbet yol vermedi bu sene
ana baba hasreti büker belimi
gidemedim,bilmem neyleyim bu sene
koyun kuzu meleşirdi dağında
güller açardı taşkalenin bağrında
yiğit doluydu her karışında
beydağına çıkar adak adardık
göl suynu alıp bade yapardık
türküler söyler,sazlar çalardık
elbet birgün cengiz de gelecek
bilirim bu hep böyle gitmeyecek
ayrılık,birgün seninde sonun gelecek
işte ozaman geleceğim beydağı
sucukları senin getireceğini biliyordum :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------
tamammı beyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------
siz siz olun mangalı bana bırakın biberlerin patladığını ve ekmeğin sucukla buluşmasını izleyin