[Ankara - MT]

yavv ben alıyım konya yolundan işte yavaş yavaş gelirik

septemus kahvaltı yapacağızdır çay içeceğizdir vede minderlere yayılacağızdır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

mangal yapmak bu toplantıda alacağımız karara bağlı yarın karar alırız tarih belirleriz daha iyi olur yerde belirleriz süper olur

konya yolunda nerden alırsın peki ? yavaşlık önemli değilde konu sadece yolları bilememem. gittiğim yolu kafamda oluşturana kadar canım çıkıo:)

Hmm tamamdır. Saat 10:00'da TRT'deyim dediğim gibi. Evren aynı yerde buluşuyoruz anladığım kadarıyla. Hemen Turan Güneşten TRT'ye sapar sapmaz di mi ?

captain incek yoluna gir inceğe çıktıktan sonra sola dön direk devam et trt önüne getirir o yol seni :) dikkatli gel sana bişe olmasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------

konya yolundan armadayı geç konya yoluna sap üstgeçitin altında bekle olurmu ordan alıyım seni

jr.

eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
forumgrk
serkan

10 motorda 11 kişi bu sefer harbi güzel olacak fotolar :mrgreen: biz makine getiriyoruz ceyda çekecek ama bizim giderken fotomuz yok birisi çekerse biz de görelim nasıl göründüğümüzü

evren banada californiyaya nasıl giderim onun korokisini yollarmısın ordan menhattına nasıl geçerim onuda yollayıver be hadi bak hep sana geliyoruz ayağımız alışşsın:)

Bende evime motoruma ve sizlere kavuştuğuma çok sevindim Evrencim. Eyvallah o zaman yarın görüşürüz. Bu sefer anlaşılan kalabalağız. Oh oh çok güzel.

evrencim ben çekerim sen merak etme çekerken bi yere toslamassam kesin resminiz çıkar yani galiba sanırsam:)

jr.

10:15te hareket. geciken olursa direk taşpınara gelsin. bakın haritanın en altında taşpınar yazıyor o yoldan gelebilirsiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elbet olur gider buluşulur bir şekilde.. yapılır bişiler.. maksat muhabbet olsun gönüller bir olsun hoş olsun.. kafalar dimağlar açılsın, gözler parlasın..

ne diyorum abi ben ya? kafayı mı yedim ne oldu?

jr.

geliyo abi geliyo..gencay olur kendisi :)

en az 2 kişi de buradan okuyup habersiz katılacaktır bize. Hep gelen oluyor o şekilde.

jr.

Endurocu arakadaşlar hazırlıklı gelsin hoplamalı zıplamalı yere götürcez sizi :mrgreen:. Bakalım Fatih gibi cengaverler çıkacak mı aramızdan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar