[Ankara - MT]

trt oran'da... turan güneş bulvarı..
yrn 9:30 da trafik hastanesinde olmaya çalışırım yoksa direk trt'ye gelirim bende...

düzenli olan kimse olmadıgı için düzenli olarak toplanılmıyor ancak pazardan pazara gelmek isteyenlerle ufak geziler yapılıyor

beyylerrr ben pazar gunu boya yapııcam malesef.. pazartesde yola cıkıcam.. asrın bulussması olucak gibi ama ben maaleseffffffffffffff yokum:=( size iyi eylenceler.. kazasızz belasızz bol sohbet sucuk icerikkli bir bulussma olur umarım...sindiden herkeze iyi eylenceler..

jr.

düzenli olan kimse olmadıgı için düzenli olarak toplanılmıyor ancak pazardan pazara gelmek isteyenlerle ufak geziler yapılıyor

lem suku..niye öyle diyon..bizim de bi çekirdek kadromuz oluşuyor yavaş yavaş..sen ben fatih her geziye geldik. çekirdek katılımcılar da her geçen gün daha da artacaktır.

erhan abi tam zamanında :cat:

Her ne kadar kahvaltıya yetişemesem de eymir gölünde arkadaşlarla buluşup az da olsa sohbet imkanı buldum. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar.

Siz gelmeden uyuklayınca ( ama o nasıl bir uyku anlatamam yani, ömrü hayatımda bu kadar tatlı bir uyuklama yaşamamıştım.) doğal olarak uyku sersemi olarak fazla sohbetim olmadı. Affola. Ayrıca erken kaçtığım için kusuruma bakmayasınız.

arkadaşlar çok güzel bir gündü. hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.hakikaten sesi yüksek sanırım motorumun. neyse zaten istediğimde buydu heheheheh. bi dahaki buluşmaya görüşmek üzere:)

evet arkadaşlar bugün 110km den fazla yol yapmışım.. malum sizden ayrılınca eryamana kadar gidip ordan döndüm :)
yorgunluktan ölüyorum şu anda :)

çok güzel bi gündü herkese teşekkürler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------

iki foto da benden

eveeet :) bu guzel gun için hepinize tekrar tşk.ederim..sizleri tanımak büyük keyifti..umarım bundan sonraki mangal partimizde bir arada oluruz :cat:

Ben de herkese teşekkür ederim. Arayı açmayalım. Sayın organizatörüm Evrenim sözüm sana. :cat:

arkadaslar bi 20 gun ankara dusındayım.. benim yoklugummda bolee guzell bulussmalar yapın emi...:=)))

böyle hayatın ben...:D ya avm de çalısıyorum cepada pazar gunleri gelmek isterim ama hafta sonu izinler yasak işte napalım elbet bigun işten ayrılırım gelirim sizinle

bu gezi benim için ani oldu katılamadım bi sonraki gezi için çok sabırsızlanıyorum :queen: o resimlerdeki cbf leri üçlemek lazım dimi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar