tamam ben şimdi googledan bakarım incek yoluna sapar o şekilde gelirim saat 10da TRTnin orda buluşuruz![]()
9.15 te koru mıgrosun onunde bulusalım senınle oradan da konya yolunun orada kızılbere bızı karsılar..
Bazlama çetesi olucaz)) yarın kahvaltıda bazlama varya ondan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------
Nasıl isterseniz eby78 ben beklerim sizi eğer gelirseniz peşpeşe gelirseniz daha iyi olur hayır biriniz pazar günü biriniz pazartesi gelirse pazartesi gelen kahvaltıyı kaçırır ondan dedim![]()
tamam olduorda 9:15te olucam kıramıycam seni eheheheheh. deminden beri googledan bakıorum. ezberlemeye çalışıorum stres oldum valla birden çok gidiş imkanı var o yüzden sıkıntı geldi en iyiy senle buluşalım
![]()
yarın oradan geçeceğiz yolu öğrenirsin. ben sana kroki attım incelesene en kestirme gidiş orada var.
abi listeyi yaptık ya oradaki 10 kişi geliyo işte:
eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
forumgrk
trtnin önündeki kavşak var ya arkadaşlar oradan trtnin yanına yol giriyor. Yine de gerek var mı gugıldan anlatmama?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------
sertaç geçen sefer anlatmıştım ya onu okusan tekrar kestiremez misin?
BEN FERRARİYLE GELİYİM OLMASSA MASSA)):cherry: