[Ankara - MT]

jr.

mesela kırmızı endurolu celal abiyle aprilia maxi scooterlı "dombay" erhan abi habersiz geldiler. İlk buluşmamıza da gönüllerin sultanı, uçan motorcu fatih habersiz gelmişti.

Bazlama çetesi olucaz:))) yarın kahvaltıda bazlama varya ondan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

Nasıl isterseniz eby78 ben beklerim sizi eğer gelirseniz peşpeşe gelirseniz daha iyi olur hayır biriniz pazar günü biriniz pazartesi gelirse pazartesi gelen kahvaltıyı kaçırır ondan dedim:)

jr.

saat 11..ben biraz dışarı çıkıp arkadaşlarımla hasret gidereyim. 2 saatten erken gelmem. burada olan olursa konuşuruz. gelecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. ayrıca gürsel abi gelmenizi 4 gözle bekliyorum

9.15 te koru mıgrosun onunde bulusalım senınle oradan da konya yolunun orada kızılbere bızı karsılar..

tamam oldu :) orda 9:15te olucam kıramıycam seni eheheheheh. deminden beri googledan bakıorum. ezberlemeye çalışıorum stres oldum valla birden çok gidiş imkanı var o yüzden sıkıntı geldi en iyiy senle buluşalım :)

jr.

yarın oradan geçeceğiz yolu öğrenirsin. ben sana kroki attım incelesene en kestirme gidiş orada var.

Tamam captain ve eby78 sizi dört gözle bekliyorum sabah 9:30 da konya yolunda trafik hastanesi önündeki üstgeçit altında

Bazlama çetesi olucaz:))) yarın kahvaltıda bazlama varya ondan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

Nasıl isterseniz eby78 ben beklerim sizi eğer gelirseniz peşpeşe gelirseniz daha iyi olur hayır biriniz pazar günü biriniz pazartesi gelirse pazartesi gelen kahvaltıyı kaçırır ondan dedim:)

:queen: arkadaş ehlıyetım yok dıyor o yuzden bırlıkte gelırız..ama ıkımızde kahvaltıyı kaçırmayız 9.30 da köprü altında ..:queen: (nasıl bir ifade oldu bu yaa):pr:

yarın oradan geçeceğiz yolu öğrenirsin. ben sana kroki attım incelesene en kestirme gidiş orada var.

işte seninkine baktım açtım googledan baktım sonra bide senin önceden anlattıığına baktım. dedimki hiç kasma zaten eby ve kızılbere güzel teklifte bulundu bende kırmamam gerektiğini düşündüm onları:)

abi listeyi yaptık ya oradaki 10 kişi geliyo işte:

eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
forumgrk

trtnin önündeki kavşak var ya arkadaşlar oradan trtnin yanına yol giriyor. Yine de gerek var mı gugıldan anlatmama?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------

sertaç geçen sefer anlatmıştım ya onu okusan tekrar kestiremez misin?

tmm abi bulurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar