[Ankara - MT]

1- Kurstan aldığın sertifikayı

2- 4-5 vesikalık resim,
3- Nufüs cüzdanının fotokopisi,
4- Şöforlar odası varoradan 1 evrak alınıp orda doldurulacak,(5 tl)
5- 130 TL toplam emniyette harcarsın..

Önce girer girmez sıra numarası al...
Sonra girşte sağa dön orda vezne var harcı öde 70 küsür galiba.. onu öde
dolduracağın formu al, doldur..
Bekle.,

Oraya araba ile gittitysen B belgen varsa ondanda bi tane fotokopi al. Ehliyeti ertesi güne verecekleri için yannıda eskiehliyetinin fotokopisi olsun....:rendeer:

Bunları yapmak istemezsen bu işi yapan takipçiler var.. onlar senin adına yapar..

serdarmert arkadaşım sağol.yani yine masraf,yine sıra bekleme,yine "bu işler neden internet üzerinden olamıyor" buhranları...::baaas::neyse,madem bu işlere bulaştık, katlanacağız artık.tekrar teşekkürler:king:

serdarmert arkadaşım sağol.yani yine masraf,yine sıra bekleme,yine "bu işler neden internet üzerinden olamıyor" buhranları...::baaas::neyse,madem bu işlere bulaştık, katlanacağız artık.tekrar teşekkürler:king:

Her aşamada sıra var..Kalabalık...
Ama ben öğlen gitmiştim. Sıra numaramı aldım.. Ogün evraklarımı verdim.
Ertesi günde ehliyetimi almıştım...:cat:

Her aşamada sıra var..Kalabalık...
Ama ben öğlen gitmiştim. Sıra numaramı aldım.. Ogün evraklarımı verdim.
Ertesi günde ehliyetimi almıştım...:cat:

yıl sonu geldi ya...hem son ehliyet sınavı daha yeni tamamlandı,hem de millet zam filan gelmeden işlemi tamamlamak istiyor.geçen sene de bu zamanlar arabamın muayenesi için uğraşmıştım.uyanıklık yapıp:pl: tenha olur diye gölbaşı tüv istasyonuna gitmiştim,sabah 07:30'da sıra numarası alıp,15:30'da muayeneye girebilmiştim::ranntign

takippdeyim beyler.. organizasyonlara katılınırr itina ile..

Günaydın millet.

İki gündür emliyetin yolları aşındırıyorum, ehliyeti bitürlü alamadım, pazartesiye kaldı.
Eylemlerden ve yılbaşından sonraki harç artışlarından dolayı acayip kalabalık, ehliyeti yeni alacak arkadaşlara duyrulur sabah saat 6'da sıraya girin hemen sıra numaratörüne gidin numara alın ve evraklarınızı hızla tamamlayın. Yoksa uc iş günü emliyette sürünürsünüz, ben söyleyim benden günah gitsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

Hoş geldin arkadaş fıratlada konuşalımda cumartesi büyük ihtimal buluşuruz.

Ben Çarşamba akşam aldım sertifikamı,Perşembe 7'de sıraya girdim,işim 10'da bitti bugün de aldım ehliyetimi:mrgreen:
Artık yollara vurmak istiyor insan kendini ama malum kar kıyamet dışarısı sonraya kaldık:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba alpay kardeşim,ben de önümüzdeki hafta içi ehliyet işlemleri için emniyet md.lüğüne gitmeyi planlıyorum.zamanım çok kısıtlı,en hızlı ve pratik halledebilmek için ne yapmam gerek?:silent:işlem takip sırasını,önceden yapmam gerekenleri ve işin maliyetini yazabilirsen çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler...::sos::

mert hocanın söyledikleri gibi.

Sabah nekadar erken gidersen okadar iyi olur.150 tl, Üç resim ve Kurstan aldığın sertifikanı unutma.

Önce numaratörden numara al sonra (Ehliyet numarası yaklaşık her dakikada bir numara atıyo numaranı alınca evvela bunu hesapla), geri koridorun başında şoförler odasından 1.5 tl ye dosya alacaksın. Hemen ardından mali vezneye sıraya gir ( mali vezne, plaka tahsis yerinin sağında) sıra gelene kadar sertifikanın içindeki bilgileri aldığın dosyanın içindeki kağıda eksiksiz doldur.

Vezneye 70,80 tl ödedikten sonra koştur ehliyet işlemlerine,(eğer miting veya yürüyüş yoksa işlemler daha hızlı olur. Sonra Eyliyet gişesinde işlem biterse, parmak izi hemen ehliyet gişesinin yanından giriyosun. Şanşlıysan parmak izini verirsen 2 günsonra ehliyetini almaya gidersin, yok şansızsan ertesi gün sabah erkenden gider parmağını basarsın, sonraki öğleden sonra ehliyetini alırsın.

Mutlaka kimlik ve ehliyetinin (varsa) fotokopisini yanında götürmeyi unutma. kimlik fotokopisini dosyana koyacaksın, ehliyetinkini cebine çünkü onuda elinden alıyorlar.

Şimdiden sana kolay gelsin işin çok zor.:pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

emliyet.gov.tr de online işlem var ama emliyetde başında memur yok. isterse ordanda sıra numarası al eğer şansın yaver giderse ve mitingde olmazsa ordan işlemlerini daha hızlı yapabilirsin sanıyorum.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet fatih ben geleceğim fakat motorla değil hava mütiş soğuk, motorla gelmeyi yemedi gözüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam hocam senlede tanışmış oluruz hem:cat:

Burak merhaba, nasılsın ? Kesin olarak yerleştin anlaşılan Antalya'ya. Yolun düşerse buralara haberimiz olsun. Kendine iyi bak. :cat:

mert hocanın söyledikleri gibi.

Sabah nekadar erken gidersen okadar iyi olur.150 tl, Üç resim ve Kurstan aldığın sertifikanı unutma.

Önce numaratörden numara al sonra (Ehliyet numarası yaklaşık her dakikada bir numara atıyo numaranı alınca evvela bunu hesapla), geri koridorun başında şoförler odasından 1.5 tl ye dosya alacaksın. Hemen ardından mali vezneye sıraya gir ( mali vezne, plaka tahsis yerinin sağında) sıra gelene kadar sertifikanın içindeki bilgileri aldığın dosyanın içindeki kağıda eksiksiz doldur.

Vezneye 70,80 tl ödedikten sonra koştur ehliyet işlemlerine,(eğer miting veya yürüyüş yoksa işlemler daha hızlı olur. Sonra Eyliyet gişesinde işlem biterse, parmak izi hemen ehliyet gişesinin yanından giriyosun. Şanşlıysan parmak izini verirsen 2 günsonra ehliyetini almaya gidersin, yok şansızsan ertesi gün sabah erkenden gider parmağını basarsın, sonraki öğleden sonra ehliyetini alırsın.

Mutlaka kimlik ve ehliyetinin (varsa) fotokopisini yanında götürmeyi unutma. kimlik fotokopisini dosyana koyacaksın, ehliyetinkini cebine çünkü onuda elinden alıyorlar.

Şimdiden sana kolay gelsin işin çok zor.:pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

emliyet.gov.tr de online işlem var ama emliyetde başında memur yok. isterse ordanda sıra numarası al eğer şansın yaver giderse ve mitingde olmazsa ordan işlemlerini daha hızlı yapabilirsin sanıyorum.:cherry:

eyvallah hocam,sağol.artık bir sabah erkenden gidip işlemlere başlarız.kısmet olursa önümüzdeki hafta içi halledeceğim...ha bir sorum da şu;ben gidemezsem,müsait bir arkadaşı göndersem olur mu?şahsen bizim gitmemiz gerekiyor mu?:silent:

Ben doğan özdemir daha önce kanuni tiger vardı pert oldu yaptım bişekilde sattım daha sonra tl1000 aldım onuda sattım şimdi motorum yok durumlar kötü nasipse yaza almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı şimdi aranızdayım

Ben doğan özdemir daha önce kanuni tiger vardı pert oldu yaptım bişekilde sattım daha sonra tl1000 aldım onuda sattım şimdi motorum yok durumlar kötü nasipse yaza almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı şimdi aranızdayım

Geçmiş olsun hocam, umarım daha iyileri senin olur. Bu arada Antalya'dayken görüyordum birini mavi/beyaz bi suzuki ile, uzun saçlı falan. O sen miydin yoksa?

bu gün bir arkadaşımla beraber havalar iyice bozmadan motorları çıkartalım dedik.niyetimiz çevre yolundan bayındır barajına kadar gidip dönmekti.hava her ne kadar kapalı ve sürprizlere açık gibi görünse de saatlik hava durumu yağmur göstermiyordu.yolculuk güzel başladı,ama hesaba katmadığımız bir faktör vardı;rüzgar...gidişte ve dönüşte rüzgar yol boyu resmen motoru (ben üzerindeyken toplam ağırlık 270-280 kg.oluyor) yandaki refüj demirlerine doğru savurdu.motoru zaptetmek için kollarımı kasmaktan yoruldum,ama güzel bir rüzgarlı hava eğitimi oldu doğrusu...

bu gün bir arkadaşımla beraber havalar iyice bozmadan motorları çıkartalım dedik.niyetimiz çevre yolundan bayındır barajına kadar gidip dönmekti.hava her ne kadar kapalı ve sürprizlere açık gibi görünse de saatlik hava durumu yağmur göstermiyordu.yolculuk güzel başladı,ama hesaba katmadığımız bir faktör vardı;rüzgar...gidişte ve dönüşte rüzgar yol boyu resmen motoru (ben üzerindeyken toplam ağırlık 270-280 kg.oluyor) yandaki refüj demirlerine doğru savurdu.motoru zaptetmek için kollarımı kasmaktan yoruldum,ama güzel bir rüzgarlı hava eğitimi oldu doğrusu...

Mavi göle gittiniz demek.. Güzeldir orası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün ben racer2000 ve cienfuegos eymire gittik sucuk ekmek yedik.hava gayet güzeldi ancak fotoğraf makinamız yoktu:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar