[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kış gelsin istemiyorummmmmm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tek mutluluk kaynağımdan yararlanamıyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar.. racer2000 kardeşim sen bu motosiklet işlerinden bayağı bir anlıyorsun benim hem uygun hemde iyi bir şey yazlık kışlık korumalı monta ihtiyacım olacak senin tavsiye edebileceğin veya alabileceğimiz bir yer varsa almayı düşünüyorum ayrıca motosikletin zinciri şaseye çarpıyor arada bir özellikle hızlı gaz açıp kapatınca o yüzden QİRİNG zincir tavsiye ediyorlar onuda halledebilirsek sevinirim

http://www.sahibinden.com/160_euro_...i_mont_!!-15WQQaXQQ17627986WQQpXQQdisplayitem

Merhaba, Linki incele, beğenirsen mesaj at, yazdıklarımdan farklı bir durum söz konusu değildir, ebadı ve fiyatı uyarsa, bu marka ve kalitede bu fiyata bulabileceğini sanmıyorum.

evet mont çok güzelmiş bende böyle temiz 2. el bir alama tarftarıyım ama maalesef bedeni bana uymaz bana XL olması gerekir boy yok ama kilo var bende boy 1.65 kilo 105 keşke uysada alsak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Baran sabırlı ol...bahar gelecek..

Bak sana Özdemir Asaf ın bir şiirinden iki satır yazacam;

......" beklemek güzel şey beklenen geliyorsa,
özlemek güzel şey özlenen özlüyorsa....."

teşekkürler bu anlamlı mısralar için:queen:genciz pek sabır yok bizde:p
günaydın herkese.hava sıcaklığı iyi ama yağış var.

Günaydın arkadaşlar.......

Soğuk sizlerin kaskından içeri giriyor mu arkadaşlar... Kask çok kaliteli olsa girmez mi?

Alpay nerelerdesin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

Günaydınlar...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın abi...

benim vizor kenarından iceri soguk giriyodu...zaten baska biyerden girmiyoda...:p
ogün nasıl hallettiğimi sana sölemistim abi...

bu kendi kaskıma yaptığım kendinden yapıskanlı plastik conta...kapı ve pencere kenarı icin almıstık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

kalın gelmisti üstünden biraz maket bıçağı ile trasladım...süper simdi...

gunaydın abi...

benim vizor kenarından iceri soguk giriyodu...zaten baska biyerden girmiyoda...:p
ogün nasıl hallettiğimi sana sölemistim abi...

bu kendi kaskıma yaptığım kendinden yapıskanlı plastik conta...kapı ve pencere kenarı icin almıstık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

kalın gelmisti üstünden biraz maket bıçağı ile trasladım...süper simdi...

Fırat, merhaba.. Ne varsa sende var.. Gerçekten herkese yardıma koşuyosun....
Doğru YIBA ya gittiğimizde söylemiştin..Ancak iyi kaliteli kasklarda böyle mi ben onu merak ettim...Resimler için sağol uğraşmışsın...Ama önemli o gün çıktım gezmeye sadece kafam dondu...:bounce:
Ben de senin gibi yapayım..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba arkadaşlar

fırat sana gene işim düşecek gibi tlfnlaşırız. Möhimbi meselem var, Ayrıca acayipbi pratik zekaya sahipsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar