haklısınız. ama şöyle bişey ben birisini takip edecem derken konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum. yada birisine bağımlı olarak kullanırsam kendime olan güvenim gelişmiyor aksine kontrol başkasındaymış gibi hissediyorum. ben teorik olarak doğruları öğrenip trafikte kendi başıma uygulamalıyım. ikarus sendromu değildir umarım bu durum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Ayrıca wingman bulmak zor walla. 3 haftadır çığlıklarım yankılandı ankara semalarında...tık yoktu![]()
Süperman olacaktık Wingman olduk bakAyrıca wingman bulmak zor walla. 3 haftadır çığlıklarım yankılandı ankara semalarında...tık yoktu![]()
kızılcahamam sonrası çok heyecanlıydı, valla hızlı akan trafik çok keyifli ve bir o kadar da dikkat gerektiriyo![]()
Benim gibi tecrubeli abilerine sorsan sana zaten solerdim, bir yolculugun en tehlikeli oldugu zamanlar, basladigi ilk yarim saat civari ile finishe yarim saat kala olan zamandir diye![]()
Bunun belli bir capi vardi bi de, ozellikle evinin etrafinda 10-20 km. capli alanda, gezinin son km.lerin de yorgunluk ve dikkat daginikligi, eve daha hizli gidip biran once yolu bitirme istegi birlesince istenmeyen olaylar oluyormus oyle diyollar. Sehiricindeki araba kullanan dort ayaklilari zaten saymiyorum onlarla yasamaya alistik ne yazik ki![]()
Arkadaşlar Sava'nın lastiğini kullanan var mı aranızda?
İnsanın hayattaki YEGANE sermayesi ''ZAMAN''
Koray fuarda ducati monster'ın oturuş pozisyonunu test ettin mi? Zira ben bu motosiklete sıcak bakarken, fuarda üstüne binmem ile motosikletten soğumam bir oldu. Sen fiyat hakkında yorum sordun ama ''Şahsi Gözlemimi'' paylaşmak istedimUmarım haddi aşmadım
![]()
Tahmininden ve NC den daha öne uzanık bir pozisyon sanırım, dimi ??
''Öne doğru eğilme hali BENİ'' o kadar rahatsız etmişti ki, motosikleti direk kafadan silmiştim.![]()
Gidon fazla zahmete girmeden yükseltilebiliyordur diye tahmin ediyorum.
Gidon fazla zahmete girmeden yükseltilebiliyordur diye tahmin ediyorum.
oturuş pozisyonunda ayakların duruşu pek mühim.
ayaklar geride duruyorsa gidonu yarım metre de yükseltsen istediğin dik oturuşu yakalayamazsın.