Ben ne zaman özgürce motor kullanabilecem Allahım ?? kadın olmak zor be usta( birazdan ağlamaya başlayacam...
neden kadın olmak engel mi motosiklet kullanmaya? anlamadı ben
Ben ne zaman özgürce motor kullanabilecem Allahım ?? kadın olmak zor be usta( birazdan ağlamaya başlayacam...
Hocam Sen dün Ulus Gençlik parkı civarına geldin mi acaba avatarındaki motor ile?
engel değil ama zorlukları farklı. bir çekinme hali...başlangıcı yapmak zor en azından. sonrası biraz daha kolay olacak tabiki..neden kadın olmak engel mi motosiklet kullanmaya? anlamadı ben![]()
engel değil ama zorlukları farklı. bir çekinme hali...başlangıcı yapmak zor en azından. sonrası biraz daha kolay olacak tabiki..
hiç çekinme korkmadan çık trafiğe dört tekerlilerin hakkı olduğu kadar iki tekerlerinde hakkı yollar hızına göre hangi şeritte olursan ol şeridini ortala kimsenin sellektörüne kornasına aldırış etme
bende var sava daha yeni taktırdım 15-20 gün oluyorArkadaşlar Sava'nın lastiğini kullanan var mı aranızda?
bende var sava daha yeni taktırdım 15-20 gün oluyor
tamam alıştırmasını yapsın ama trafiğe çıkmadan hazır olup olmadığını bilemez trafik derken yoğun trafik değil kastım:sunny: Henüz hazır olmayan yada hazır hissetmeyen birini böyle yönlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum....
lastik güze yumşak hamurlu frenlemelerde sorun çıkarmıyor yolda tutunması gayet iyi motoru yatırdığınızda yoldaki çizgisini kaybetmiyor bence fiyatına göre alınabilecek en iyi lasyiklerden biriMemnun musunuz peki? Gerçi bizim arka tekerin ölçülerine uyan sava da yok galiba ama araştırıyoruz
hiç çekinme korkmadan çık trafiğe dört tekerlilerin hakkı olduğu kadar iki tekerlerinde hakkı yollar hızına göre hangi şeritte olursan ol şeridini ortala kimsenin sellektörüne kornasına aldırış etme
:sunny: Henüz hazır olmayan yada hazır hissetmeyen birini böyle yönlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum....
Arkadaşlar Sava'nın lastiğini kullanan var mı aranızda?
sordurayım bu gün arkadaşımı ararım ölçülei verip varsa ellerinde fiyat aldırırımEnduro Ön Lastik 100,90, 19 Arka Lastik 120,90,16 , Eğer zahmet olmayacaksa bir bilgi edinebilirsek çok sevinirim.
Tskler,
sordurayım bu gün arkadaşımı ararım ölçülei verip varsa ellerinde fiyat aldırırım
gün içinde ulaşırım bizimkilere sorsunlar bakalımTskler, sizden haber bekliyorum o halde,
Arkadaşlar şu anda iki grup var Nallıhandan gelecek grup,Amasradan gelecek grup...
Biz sayı olarak fazla olan grubu karşılamaya gidecez yani Nallıhan grubunu...Abantta buluşcaz...
Amasradan gelecek grup bizi Bolu merkezde biraz bekleyecek ,yalnız merkez şuanda keşmekeş olduğu için bi telefon trafiği yaşayacağımızı belirteyim...Nallıhan grubunun saati önemli erken çıkarlarsa 9.90-10.00 gibi Abantta olursunuz diye tahmn ediyorum bizde orda olcaz...Amasra grubunun çok beklememesi için 10.30-11.00 civarı onlarında Boluda olması gerekiyor...
Kesin programı ve tahmini saatleri yarın sabah nete yazcam arkadaşlar...Tek bir amacım var oda Boluda bulunduğunuz süre zarfında size bol yer gezdirmek,gönlünüzü hoş tutmak...Geldiğinizde umarım sizi hayal kırıklığına uğratacak bir sıkıntı olmaz...Bizde burda 1 haftadır kafa patlatıyoz...İnşallah hepimizin yüzünü güldürür...Sağlıcakla kalın...
elinize sağlık, size zahmet veriyoruz kusura bakmayın.
Amasra dan gelecek 4 kişi var. bende Amasra dan geleceğim ama onlara inat Abanta gidecem
Abant diye yola çıkıp abantı görmeden olmaz. Bi daha ne zaman geliriz kim bilir. Ben Amasra dan gelince hiç farketmez, normal şekilde program işlesin, her türlü her yerde yakalarım sizi
dediğiniz gibi işliyor program, hiç bir değişiklik yok![]()
İstağfirullah ne demek motorcu motorcunun kardeşidir ben böyle öğrendim...
Şöyle yapsak nasıl olur ; Siz biraz daha erken çıksanız Abanta beraber gitsek daha güzel olmazmı arkadaşlar uymazmı...
Pazar günü yol yapma günü zaten...