[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
makseli ne yaman adammışın la:) valla brvo..

olum hani beypazarı üzeriden gidiyoduk ne ara değiştirdiniz anlamadım, ben nallıhandaki garip dağlara karşı fıtığraf çektirecektim, kıbrıscık yolundaki manzara ve vrajlı yollara dalacaktım

biraz kredi vardı onu kullandım :) yoksa töbe izin alamazdım.

gidiş yolu için Bolu dan tüyo aldık, senin söylediğinden daha güzel olacağımış ;)

valla tebrikler bu kdr organize bi ekip daha görmedim.gezi fikrinin nerden çıktığını bile çözemezken bi anda 16 kişilik listeyi görünce dedim helal olsun :) şimdiden iyi yolculuklar...

valla tebrikler bu kdr organize bi ekip daha görmedim.gezi fikrinin nerden çıktığını bile çözemezken bi anda 16 kişilik listeyi görünce dedim helal olsun :) şimdiden iyi yolculuklar...

valla o lstede olmayıp buluşma yerinde tanışacağımız en az 3, daha önce tanıdığımız en az 6 kişi daha eklenebilir, hep böyle oldu:)

şu an çıkıp gelesim var yemin ediyorum :) gel gelelim okul,maddiyat... bi daha ki sefere inş...

Arkadaşlar Günaydın...
Yaptığımız bu organizasyonda bazı düzenlemelere gideceğiz örnek olarak;
Aladağa gitmeyeceğiz...Sebep olarak asfalt kısımdan Aladağa sapacağımız yolun %98 i mıcır ve değişik cins bi taş şekli var :) o ola sizi sokmak istemeyiz...Zaten girdikmide tozdan birbirimizi kaybederiz...Velhasıl
Erro arkadaşımızın isteğini gezinin mefaati için yerine getiremeyeceğiz...

Arkadaşlar Günaydın...
Aladağa gitmeyeceğiz...Sebep olarak asfalt kısımdan Aladağa sapacağımız yolun %98 i mıcır ve değişik cins bi taş şekli var :) o ola sizi sokmak istemeyiz...Zaten girdikmide tozdan birbirimizi kaybederiz...Velhasıl

Erhan ne istediydi ki :)

mıcır da gidemeyecek 2 büyük motorumuz var, doğru

Olum sadece Okan abinin motoru bürütte 3, nette 2.2 motor ediyor zaten...

Samet, yolu tekrar gözden geçiriyorum, son olarak seben'e gideceğiz sanırım yine de. Çünkü o kısım bizim için önemli :) Dönüşte sanırım 2-3 farklı grup olacak gibi... Ama bolu il sınırına girdikten sonra kendimizi senin sevgi dolu kollarına bırakıcaz tamamen :) rota olarak....:bounce:

Bir de Aladağa belki bir başka zaman gideriz.... Dilim varmıyor ama Ankarada da elmadağ var, bir işe yaramayan :)

Olum sadece Okan abinin motoru bürütte 3, nette 2.2 motor ediyor zaten...

Samet, yolu tekrar gözden geçiriyorum, son olarak seben'e gideceğiz sanırım yine de. Çünkü o kısım bizim için önemli :) Dönüşte sanırım 2-3 farklı grup olacak gibi... Ama bolu il sınırına girdikten sonra kendimizi senin sevgi dolu kollarına bırakıcaz tamamen :) rota olarak....:bounce:

Bir de Aladağa belki bir başka zaman gideriz.... Dilim varmıyor ama Ankarada da elmadağ var, bir işe yaramayan :)

dönüşte 2-3 değil sadece 2 grup olur o da olursa.

hgs ile otobanda gidecekler ( ki tercih sebebidir, hava kararması dolayısıyla ) veya eski yoldan gelmek isteyenler

fazla dağılmayalım derim.

hgs ile otobanda gidecekler ( ki tercih sebebidir, hava kararması dolayısıyla ) veya eski yoldan gelmek isteyenler

Yada sebenden sonra nallıhan-beypazarı-ankara yapacak 2 arkadaş daha... :bounce:

Arkadaşlar Günaydın...

ince davranışınız için teşekkürler, her ne kadar aladağı görmeyi çok istesem de, o şartlardaki yola girmeyi istemem açıkçası

aladağlar izci kampını görmek istemiştim kardeş...

dönüş free olur isteyen istediği gibi takılsın, belki erken ayrılmak isteyen vs olabilir...

makseli sen şimdi grubu ektiğine ögre emir komuta kimde aslanım,

dönüş free olur isteyen istediği gibi takılsın, belki erken ayrılmak isteyen vs olabilir...
makseli sen şimdi grubu ektiğine ögre emir komuta kimde aslanım,

Katıldığım bir tespit ve üzerine güzel de bir sual...

ekme demeyelim, plan değişikliği :)

est. emir - komuta diye birşey yok. Zaten sabah toplanılıp abant a gelinecek hepsi bu. Organizasyonu biz değil BoluMT yapıyor :)

profesyonellik anlamında yaşca büyük ve tecrübeli kimse o olur.

Okan hocam geliyorsa ( ki geleceğini belirtmişti ) o olsun isterseniz.

Ben ne zaman özgürce motor kullanabilecem Allahım ?? kadın olmak zor be usta:(( birazdan ağlamaya başlayacam...

O olmasın, onun sopası var, dövüyor herkesi....::whip::

Erhan olsun madem, 4 silindirli motoru var en nihayetinde :)

kendileri bilirler, talib olan varsa buyursun, ne diyimki.

zaten; Ankara dan abant a kadar sürülecek. toplam 230 - 240 KM he deyince gelinir.

abant tan sonra herkes tabi olacak BoluMT ye

Ben ne zaman özgürce motor kullanabilecem Allahım ?? kadın olmak zor be usta:(( birazdan ağlamaya başlayacam...

beyler_129368.jpg

İşin esprisiydi tabi o, yanlış anlaşılmasın....

Boluya sağ sağlim gidilip gelinsin, gerisi teferruat dimi :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar