[Ankara - MT]

oturuş pozisyonunda ayakların duruşu pek mühim.
ayaklar geride duruyorsa gidonu yarım metre de yükseltsen istediğin dik oturuşu yakalayamazsın.

Bak bu güzel bir tespit oldu...

2012-Ducati-Monster796a.jpg

amcamdaki göbeğe gel...

Hangi devirde kullanmalıyım, ne zaman vites değiştirmeliyim diyenler ? ''HAPPY ZONE'' (MUTLU BÖLGE) ...

Aşağıdaki bilgiler alıntıdır :) FZ6 ile Ducati Monster 620 teknik kıyaslamasıda görülebilir. :)

http://www.solidarticles.com/1.x/hc-21003053,readarticle?nocache=L1&articleid=9

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

http://donald.hypermart.net/Teori/11ISGUC.htm

Alıntı: Donald Duck - Mutlu Bölge (BENCE daha güzel ifade etmiş)

Koray fuarda ducati monster'ın oturuş pozisyonunu test ettin mi? Zira ben bu motosiklete sıcak bakarken, fuarda üstüne binmem ile motosikletten soğumam bir oldu. Sen fiyat hakkında yorum sordun ama ''Şahsi Gözlemimi'' paylaşmak istedim :):) Umarım haddi aşmadım :)

Est abi, haklısın bu makina şehirde çoşmak için zaten, bizim gibi uzun yol adamlarına gelmez :p

haklısınız. ama şöyle bişey ben birisini takip edecem derken konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum. yada birisine bağımlı olarak kullanırsam kendime olan güvenim gelişmiyor aksine kontrol başkasındaymış gibi hissediyorum. ben teorik olarak doğruları öğrenip trafikte kendi başıma uygulamalıyım. ikarus sendromu değildir umarım bu durum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Ayrıca wingman bulmak zor walla. 3 haftadır çığlıklarım yankılandı ankara semalarında...tık yoktu :)

Wingman olarak birini bulamadıysanız size profesyonel olarak destek verecek, bu konuda yetkin ve akredite hocalar var. Okan Hoca'yı adresleyebilirim. Motosiklet mevzuunda eğitime ve koruma ekipman ve malzemelerine harcayacağınız paraya asla acımayınız. Diğer taraftan motosiklet eğitiminde sonun olmadığını da belirtmek isterim. Dinlediğim kadarı ile "bu işi artık kaptım" dedikten sonra kaza yapmaya başlamış tanıdıklarım var. Ancak ilk tecrübenizdeki heyecan da ilham verici. Selamlar,

Wingman olarak birini bulamadıysanız size profesyonel olarak destek verecek, bu konuda yetkin ve akredite hocalar var. Okan Hoca'yı adresleyebilirim. Motosiklet mevzuunda eğitime ve koruma ekipman ve malzemelerine harcayacağınız paraya asla acımayınız. Diğer taraftan motosiklet eğitiminde sonun olmadığını da belirtmek isterim. Dinlediğim kadarı ile "bu işi artık kaptım" dedikten sonra kaza yapmaya başlamış tanıdıklarım var. Ancak ilk tecrübenizdeki heyecan da ilham verici. Selamlar,
Okan hocaya mesaj atmıştım, benim sürüşümü gördükten sonra yardımcı olacağını söyledi. bencede sonu yok , dolayısıyla artık sürekli öğrenme halinde olacam. meraklı birisiyimdir, bir yerde duracağımı sanmıyorum..

Motosikleti
VFR1200X
Yarın bana tatil mi henüz belli değil ama kahvaltı gibi planlar yapan varsa şöyle bi FIRSAT çıktı belki işine yarayan olur :)

İş yerindeki arkadaşlar haklı ama baya bir can sıkıcı endişeleri ile kaza yapan İbrahim Çam'ı söyleyip duruyorlar. "300 ile giderken kaza yaptı" gibi haberler var. Bilmiyorum ne kadarı doğru ne kadarı yanlış. Ama şunu belirtmek istiyorum bu aralar tamda yeni motosiklet alacak ya da almak için eğitim almaya başlayacakların zamanı. Bende bu aralar bu forum sitesini okumaya başlamıştım ve cehaletimden dolayı ilk başlangıç motosikletim Fazer olabilirmi gibi saçma sapan sorular sormuştum.

Şimdiki düşüncem ise 250cc altında olmasıda yetmez kesinlikle eğitim ile beraber 250cc altında olmalı, egomuza kapılmamalıyız. Daha çook uzun yıllar binebiliriz. Bende 600cc ile başlamayı istemiş biri olarak şu kadarını söylemeliyim küçük cc'li motosiklet kullanmanın keyfi ayrı büyük cc'den başlamak hayata 30 yaşında başlamak gibi.

O bahsedilen kazanın olduğu vakitlerde ve aynı mevkide ben de vardım beni bikaç kere teğet geçen çok süratli racingler oldu bilemiyorum kimdir kimlerdir .

Akşama takılabiliriz elleri görelim .

İş yerindeki arkadaşlar haklı ama baya bir can sıkıcı endişeleri ile kaza yapan İbrahim Çam'ı söyleyip duruyorlar. "300 ile giderken kaza yaptı" gibi haberler var. Bilmiyorum ne kadarı doğru ne kadarı yanlış. Ama şunu belirtmek istiyorum bu aralar tamda yeni motosiklet alacak ya da almak için eğitim almaya başlayacakların zamanı. Bende bu aralar bu forum sitesini okumaya başlamıştım ve cehaletimden dolayı ilk başlangıç motosikletim Fazer olabilirmi gibi saçma sapan sorular sormuştum.

Şimdiki düşüncem ise 250cc altında olmasıda yetmez kesinlikle eğitim ile beraber 250cc altında olmalı, egomuza kapılmamalıyız. Daha çook uzun yıllar binebiliriz. Bende 600cc ile başlamayı istemiş biri olarak şu kadarını söylemeliyim küçük cc'li motosiklet kullanmanın keyfi ayrı büyük cc'den başlamak hayata 30 yaşında başlamak gibi.

hayatını kaybeden arkadaş sanırım 18 yaşındaymış, geçmiş tecrübesini bilmiyorum ama kaza sonrası video gerçekten üzücüydü...

Bu aksam sabaha kadar hiltondayim, amelelik yapicam, yarin da yine hiltondayim calisicam, s..cam boyle askin izdirabina $%%@#! :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar