[Ankara - MT]

Ewet arkadaşlar geziye gelecek gruba baktım kimse online değil:)
Galiba hazırlık var...Ben yinede yazayım,programımız şöyle işleyecek...

Sabah saat 10-10.30 civarı geleceğinizi düşünürsek...Sanayi kavşağında buluşma...(albayraklar-goodyear falan yazıyor) bizi zaten görürsünüz...
Sizin isteğinize göre çay molası için merkez yada direkt Abanta yola çıkıyoruz
Abant turu ardından Dereceören köyünden girip karnımızı doyurmak için balıkhaneye hareket ediyoruz
Tereyağında alabalık+salata+yoğurt+kola ayran = 15 tl
Sonrasında Abanttan çıkış şehir merkezi çay molası...
Oradan gölcüğe hareket ...Gölcükte Mustafa abinin süprizi...:)
Saat durumuna göre Seben gölü ,Kızık yaylası turu..
Şehir merkezine geri dönüş Tahmini süre 18-18.30 olacak şekilde ardından sizi uğurluyoruz...
Gazamız mübarek olsun...:)

Pazar sabahı buluşma yine saat 7:00 de Atilla abinin mekanda mı yoksa o da değişti mi? Diğer detaylar buluşunca da konuşulur ama bunu sabitlesek güzel olur! Biz Ozan ve Osman abiyle İst yolunda - Optimum önünde 6:30 civarı buluşup 7:00 civarı Mengende olucaz şu duruma göre..

Ewet arkadaşlar geziye gelecek gruba baktım kimse online değil:)
Galiba hazırlık var...Ben yinede yazayım,programımız şöyle işleyecek...

Sabah saat 10-10.30 civarı geleceğinizi düşünürsek...Sanayi kavşağında buluşma...(albayraklar-goodyear falan yazıyor) bizi zaten görürsünüz...
Sizin isteğinize göre çay molası için merkez yada direkt Abanta yola çıkıyoruz
Abant turu ardından Dereceören köyünden girip karnımızı doyurmak için balıkhaneye hareket ediyoruz
Tereyağında alabalık+salata+yoğurt+kola ayran = 15 tl
Sonrasında Abanttan çıkış şehir merkezi çay molası...
Oradan gölcüğe hareket ...Gölcükte Mustafa abinin süprizi...:)
Saat durumuna göre Seben gölü ,Kızık yaylası turu..
Şehir merkezine geri dönüş Tahmini süre 18-18.30 olacak şekilde ardından sizi uğurluyoruz...
Gazamız mübarek olsun...:)

Utanın la utanın Ankara MT, adamlar ne güzel program yapmışlar. Bazen paldur küldür gitmekten iyidir, program felan yapmak :mrgreen:

Pazar sabahı buluşma yine saat 7:00 de Atilla abinin mekanda mı yoksa o da değişti mi? Diğer detaylar buluşunca da konuşulur ama bunu sabitlesek güzel olur! Biz Ozan ve Osman abiyle İst yolunda - Optimum önünde 6:30 civarı buluşup 7:00 civarı Mengende olucaz şu duruma göre..

buluşma yerinde değişiklik yok, mengen konağı geçerli

Beyler,

Yarın tartışmak üzere bi fikir atayım ortaya, bolulu arkadaşlar saolsun güzel program hazırlamışlar ama oralara gitmişken o kadar sıkışık program yerine yemek yediğimiz yerde pineklesek biraz, ankara da öyle bi ortamı bulamayız, yemek molasını biraz uzun tutup sonrasına küçük bi aksiyon yapıp dönüş yoluna geçilebilir

O kadar yorulmak kimimiz için cazip gelmeyebilir, ertesi gün mesai vs olanlar için, ordaki ortama göre karar veririz hep beraber

Beyler,

Yarın tartışmak üzere bi fikir atayım ortaya, bolulu arkadaşlar saolsun güzel program hazırlamışlar ama oralara gitmişken o kadar sıkışık program yerine yemek yediğimiz yerde pineklesek biraz, ankara da öyle bi ortamı bulamayız, yemek molasını biraz uzun tutup sonrasına küçük bi aksiyon yapıp dönüş yoluna geçilebilir

O kadar yorulmak kimimiz için cazip gelmeyebilir, ertesi gün mesai vs olanlar için, ordaki ortama göre karar veririz hep beraber
Bende katılıyorum. Bu arada yemek işini nasıl yapacağız kahvaltı yapıcalakmı yoksa evde çıkmadan halledecekmiyiz?

Umarım Bolulu arkadaşlarımız bize "Ne açgözlülermiş bunlar" demezler. Malum çoğumuzun motosikleti ile göbeğide büyüdü. :)

A_gzl_sincap.jpg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben , Osman ve Zafer eski yoldan ( kazan kizilcahamam gerede bolu) gidiyoruz . Katilmak isteyen olursa toplanma yerimiz eski istanbul yolu saray koyune gelmeden ( otoyol sapagindan sonraki ilk benzinci) de bulusuyoruz. Toplanma saati 7:15 dir .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar o kadar program yapildi. Kenera cekilip, dinlenmek isteyen veya pineklemek isteyen istedigi gibi takilsin.

Sametlerin programi ayni sekilde isleycek ;)

Ben , Osman ve Zafer eski yoldan ( kazan kizilcahamam gerede bolu) gidiyoruz . Katilmak isteyen olursa toplanma yerimiz eski istanbul yolu saray koyune gelmeden ( otoyol sapagindan sonraki ilk benzinci) de bulusuyoruz. Toplanma saati 7:15 dir .

susuz köyünün ordaki shell mi demek istediniz..

Ne mutlu sana...bende şimdi çıkıp ara sokaklardan turlayacam. 20 km lik bile yapsam bana çok iyi gelecek...
yaşasın, direk trafiğe çıktım tek başıma hemde..ama 12 km lik yol yaptım :) aynam dönüp duruyordu. tehlikeli olduğunu düşünüp daha fazla sürmek istemedim. pazar sakinliği olsada trafik benim için kalabalık sayılırdı. bi sürü yan sokak-caddeler vardı. başlangıç için iyiydi..şeytanın ayağını kırdım.

yaşasın, direk trafiğe çıktım tek başıma hemde..ama 12 km lik yol yaptım :) aynam dönüp duruyordu. tehlikeli olduğunu düşünüp daha fazla sürmek istemedim. pazar sakinliği olsada trafik benim için kalabalık sayılırdı. bi sürü yan sokak-caddeler vardı. başlangıç için iyiydi..şeytanın ayağını kırdım.

bir yerden cesaretle başlamak lazım elbette ama naçizane tavsiyem yine de olanak ölçüsünde bir wingmanle pratik yapmak her zaman daha sağlıklıdır. tecrübeli bir sürücüyü trafikte takip etmek sizi geliştircektir.

bir yerden cesaretle başlamak lazım elbette ama naçizane tavsiyem yine de olanak ölçüsünde bir wingmanle pratik yapmak her zaman daha sağlıklıdır. tecrübeli bir sürücüyü trafikte takip etmek sizi geliştircektir.
haklısınız. ama şöyle bişey ben birisini takip edecem derken konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum. yada birisine bağımlı olarak kullanırsam kendime olan güvenim gelişmiyor aksine kontrol başkasındaymış gibi hissediyorum. ben teorik olarak doğruları öğrenip trafikte kendi başıma uygulamalıyım. ikarus sendromu değildir umarım bu durum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Ayrıca wingman bulmak zor walla. 3 haftadır çığlıklarım yankılandı ankara semalarında...tık yoktu :)

ne de güzel gezdik, pek de güzel gezdik:)

kızılcahamam sonrası çok heyecanlıydı, valla hızlı akan trafik çok keyifli ve bir o kadar da dikkat gerektiriyo:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar