vediğiniz ebatlarda savada enduro lastik yokmuş malesef
tskler zahmetleriniz için, bizde sadece ön lastiği bulabilmiştik,
vediğiniz ebatlarda savada enduro lastik yokmuş malesef
Ewet arkadaşlar geziye gelecek gruba baktım kimse online değil
Galiba hazırlık var...Ben yinede yazayım,programımız şöyle işleyecek...
Sabah saat 10-10.30 civarı geleceğinizi düşünürsek...Sanayi kavşağında buluşma...(albayraklar-goodyear falan yazıyor) bizi zaten görürsünüz...
Sizin isteğinize göre çay molası için merkez yada direkt Abanta yola çıkıyoruz
Abant turu ardından Dereceören köyünden girip karnımızı doyurmak için balıkhaneye hareket ediyoruz
Tereyağında alabalık+salata+yoğurt+kola ayran = 15 tl
Sonrasında Abanttan çıkış şehir merkezi çay molası...
Oradan gölcüğe hareket ...Gölcükte Mustafa abinin süprizi...
Saat durumuna göre Seben gölü ,Kızık yaylası turu..
Şehir merkezine geri dönüş Tahmini süre 18-18.30 olacak şekilde ardından sizi uğurluyoruz...
Gazamız mübarek olsun...![]()
Pazar sabahı buluşma yine saat 7:00 de Atilla abinin mekanda mı yoksa o da değişti mi? Diğer detaylar buluşunca da konuşulur ama bunu sabitlesek güzel olur! Biz Ozan ve Osman abiyle İst yolunda - Optimum önünde 6:30 civarı buluşup 7:00 civarı Mengende olucaz şu duruma göre..
Bide bu sesli güldüm modası çıktı. Anlamıyorum arkadaş sanki biz duvarın dibine çömelip içimize atarak gülüyoruzSesli güldüm la !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bende katılıyorum. Bu arada yemek işini nasıl yapacağız kahvaltı yapıcalakmı yoksa evde çıkmadan halledecekmiyiz?Beyler,
Yarın tartışmak üzere bi fikir atayım ortaya, bolulu arkadaşlar saolsun güzel program hazırlamışlar ama oralara gitmişken o kadar sıkışık program yerine yemek yediğimiz yerde pineklesek biraz, ankara da öyle bi ortamı bulamayız, yemek molasını biraz uzun tutup sonrasına küçük bi aksiyon yapıp dönüş yoluna geçilebilir
O kadar yorulmak kimimiz için cazip gelmeyebilir, ertesi gün mesai vs olanlar için, ordaki ortama göre karar veririz hep beraber
Ben , Osman ve Zafer eski yoldan ( kazan kizilcahamam gerede bolu) gidiyoruz . Katilmak isteyen olursa toplanma yerimiz eski istanbul yolu saray koyune gelmeden ( otoyol sapagindan sonraki ilk benzinci) de bulusuyoruz. Toplanma saati 7:15 dir .
susuz köyünün ordaki shell mi demek istediniz..
Ne mutlu sana...bende şimdi çıkıp ara sokaklardan turlayacam. 20 km lik bile yapsam bana çok iyi gelecek...Arkadaslar sonunda 1 haftadir sabirszilandigim yolculugu gerceklestirdim.250 km lik guzel yolculuktan sonra artik ankara sokaklarindayimherkese iyi surusler saygilarhttp://img163.imageshack.us/img163/3994/img20130427165611.jpg
Tsk ler. Hani insan bazen bunalir da cekip gitmek uzaklasmak ister ya oldugu yerden iste oyle anlarin kurtaricisidir benim gozumde o 20 kmlik cikislarNe mutlu sana...bende şimdi çıkıp ara sokaklardan turlayacam. 20 km lik bile yapsam bana çok iyi gelecek...
yaşasın, direk trafiğe çıktım tek başıma hemde..ama 12 km lik yol yaptımNe mutlu sana...bende şimdi çıkıp ara sokaklardan turlayacam. 20 km lik bile yapsam bana çok iyi gelecek...
yaşasın, direk trafiğe çıktım tek başıma hemde..ama 12 km lik yol yaptımaynam dönüp duruyordu. tehlikeli olduğunu düşünüp daha fazla sürmek istemedim. pazar sakinliği olsada trafik benim için kalabalık sayılırdı. bi sürü yan sokak-caddeler vardı. başlangıç için iyiydi..şeytanın ayağını kırdım.
haklısınız. ama şöyle bişey ben birisini takip edecem derken konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum. yada birisine bağımlı olarak kullanırsam kendime olan güvenim gelişmiyor aksine kontrol başkasındaymış gibi hissediyorum. ben teorik olarak doğruları öğrenip trafikte kendi başıma uygulamalıyım. ikarus sendromu değildir umarım bu durumbir yerden cesaretle başlamak lazım elbette ama naçizane tavsiyem yine de olanak ölçüsünde bir wingmanle pratik yapmak her zaman daha sağlıklıdır. tecrübeli bir sürücüyü trafikte takip etmek sizi geliştircektir.