[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
Ben beklerim seni buğra
Soykanda beni bekler zaten
toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..

Sen 6da çıkarsan ben seni beklerim muhtemelen. Neyse çıkarken gerekirse ben çaldırırım sen ararsın :mrgreen:

Sen 6da çıkarsan ben seni beklerim muhtemelen. Neyse çıkarken gerekirse ben çaldırırım sen ararsın :mrgreen:

Hacı kapıda beklicez işte görürsün heralde bizi? olmadı soykanı atarız orta yere onu görürsünüz :)

Fati başgan baklava pazar günü aman deyim şimdiden yemeyi içmeyi kestim ben sirkeyı yıktım eve ona göre :queen:

Nizamiyeden geçer hemen sağda beklerim buçuğa kadar, sonra basar giderim ha.

Pazar günü büyük ihtimal gelemiyorum ben, kim benim hakkımı yiyecekse yediği löp löp et, lap lap yağ olsun :)

Motosikleti
VFR1200X
Nizamiyeden geçer hemen sağda beklerim buçuğa kadar, sonra basar giderim ha.

Pazar günü büyük ihtimal gelemiyorum ben, kim benim hakkımı yiyecekse yediği löp löp et, lap lap yağ olsun :)

Nizamiyede durmadan girecem o zaman ben bak sonra way efendim şöyle böyle deme. Geçen gece çevirmede bile 70 metre sonra durabildim döndüm ters yönden geldim polisin yanına. durmu diyo geçmi diyo anlamadım derken arkadan bağırıyo hoop :)
Şimdi nizamiye mapden görünmüyor ama ben bilkent bulvarı yazan yoldan yardırıyım birini görene kadar geliyim en iyisi.

yarın neyin baklavası var la, pazar günü didik ya hacı

He ya, canımız çekince kafamız gitti işte... :)

Hacı kapıda beklicez işte görürsün heralde bizi? olmadı soykanı atarız orta yere onu görürsünüz :)

Fati başgan baklava pazar günü aman deyim şimdiden yemeyi içmeyi kestim ben sirkeyı yıktım eve ona göre :queen:

Sen giderken umurcanı da alacaktın değil mi? Kapıda bekleşin, toplanıp içeri girerken ikinize ne olacağını söyleyeyim şimdiden;

http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E

………………….._,,---,,
………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,…………………………….._,,,---,,_
……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,
……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-*’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,
……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |
…………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘
………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘
………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’
………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,
……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : :| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’,
…………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : :| ; ; ; |
……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
…………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-*~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : * , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’*’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,
…….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’---,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . ; ; i ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;‘-,
……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’
………,’-*’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,
……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,
……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,
…..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,
….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’
…,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’---,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,-
…| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’
….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯
…..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’’*’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
…………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’
……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’
……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’,,’,¯,’,’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,
……………………………………………’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,
………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,
…………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
……………………………………………………’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, |
………………………………………………………’’~-‘’_ , , ,,’,_/--‘

Polat bu ayının diğerlerinde olmayan bir özelliği var. Haberdar mısın acaba bundan :mrgreen:

Ben de Esattayım, Ballıbaba da. Görüşebilenzi yani müdür.

Kardeşim biz Ertan' la eve çıktık. Sembol sokak' ta oturuyoruz artık. Motorları parkedecek yer biraz sıkıntı, ertan dün getirdi motoru ben de bu hafta sonu getireceğim artık. Bakalım benzin parası bulursam gelirim pazar günü yanınıza.

olm 50 kere dedik sana giderken geçme şu çocuğu 200lük aletle komplekse neyin giriyo işte sonra böle :queen:

Evet, hep söylerim, "geçme beni düzlükte.... geçemem seni ne virajda ne ışıkta. Üzülürüm sonra... :pale: "

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Buarada;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114868-yeni-cinli-amortisor-sistemi-ve-model.html

teşekkürler arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

bu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasef:(( biraz zaman lazım.....

teşekkürler arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasef:(( biraz zaman lazım.....

Yanlız yinede bu söyleşiyi kaçırmamanı tavsiye ederim. "Normal" yollar ile gel :)

Hayırlı olsun, baklavasını bekleriz :cherry:
ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmak:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

bu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Yanlız yinede bu söyleşiyi kaçırmamanı tavsiye ederim. "Normal" yollar ile gel :)
artık çok geç:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmak:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

artık çok geç:))
Helin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.

Helin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.
Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimle:))face sayfası ne olarak geçiyor bilmiyorum. geçmiş sayfalara bir bakayım, oralarda yazıyordur sanırım..çok iyi olur aslında..

arkadaşlar selam bişey sorcam kocatepenin oralarda camiye yakın bir yerde motor tamircisi açılmış heralde nasıl bir yer gideniniz varmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimle:))face sayfası ne olarak geçiyor bilmiyorum. geçmiş sayfalara bir bakayım, oralarda yazıyordur sanırım..çok iyi olur aslında..
https://www.facebook.com/groups/162405583878884/

beyler ses soluk yok mu...ben saat 12.00-12.30 gibi yamaha baydar a gitmeyi planlıyorum...ulusan, motomax, panora yapabilirm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar