motorum elimde artık...bildiğiniz tam sihay hyosung gv250))
ahyırlı olsun..ankara mt tam bi motor devrimi içinde bu sene
motorum elimde artık...bildiğiniz tam sihay hyosung gv250))
Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
Ben beklerim seni buğra
Soykanda beni bekler zaten
toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..
Sen 6da çıkarsan ben seni beklerim muhtemelen. Neyse çıkarken gerekirse ben çaldırırım sen ararsın :mrgreen:
Nizamiyeden geçer hemen sağda beklerim buçuğa kadar, sonra basar giderim ha.
Pazar günü büyük ihtimal gelemiyorum ben, kim benim hakkımı yiyecekse yediği löp löp et, lap lap yağ olsun![]()
yarın neyin baklavası var la, pazar günü didik ya hacı
Hacı kapıda beklicez işte görürsün heralde bizi? olmadı soykanı atarız orta yere onu görürsünüz
Fati başgan baklava pazar günü aman deyim şimdiden yemeyi içmeyi kestim ben sirkeyı yıktım eve ona göre :queen:
Ben de Esattayım, Ballıbaba da. Görüşebilenzi yani müdür.
Polat bu ayının diğerlerinde olmayan bir özelliği var. Haberdar mısın acaba bundan :mrgreen:
olm 50 kere dedik sana giderken geçme şu çocuğu 200lük aletle komplekse neyin giriyo işte sonra böle :queen:
motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasefbu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
[/COLOR]Buarada;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114868-yeni-cinli-amortisor-sistemi-ve-model.html
teşekkürler arkadaşlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasef( biraz zaman lazım.....
ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmakHayırlı olsun, baklavasını bekleriz :cherry:
teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...bu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
artık çok geçYanlız yinede bu söyleşiyi kaçırmamanı tavsiye ederim. "Normal" yollar ile gel![]()
Helin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmak)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
artık çok geç)
Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimleHelin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.
https://www.facebook.com/groups/162405583878884/Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimle)face sayfası ne olarak geçiyor bilmiyorum. geçmiş sayfalara bir bakayım, oralarda yazıyordur sanırım..çok iyi olur aslında..