[Ankara - MT]

hoşgeldin başghan

kenan nerdesin la..hiç görünmüyon...

Müdür taşındım ben esat tarafına, ev işleri belimi büktü biraz. Bi g.tü başı toparlayıp geleceğim Erhan' ım.

Olum bu kenan değil band kaydı ayda bir ayarlamış :)

Bu arada abs'siz ünal başgan gelmiş hoşgelmiş özlemiştik kendisini :rendeer:
Aküyü ben en son 5 liraya akücüde şarj etmiştim tahminen 10 liraya hallederler.

Bu neymiş böyle: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-klasik-turkiye-de-baska-yok-111600883/detay

Şeker şey seni de özledim :)

O halde keyifli sürüşler :cat:
Yaşar usta hasta olmuş acildeymiş o yüzden benim motur biraz daha bekleyecek bu gidişle :farao:

Sorma ya :pale: Yarın sınavlarım da bitiyor(hoş yarınkiler sadece başlangıcın sonu da). Şöyle az gezebilsem iyiydi. Allah vere de Makselinin gezisine düzelse

motorum elimde artık...bildiğiniz tam sihay hyosung gv250:)))

Vaay, hayırlı olsun :) Millet sezona yeni motorları ile zımba gibi geliyor ::alkiis::

O halde keyifli sürüşler :cat:
Yaşar usta hasta olmuş acildeymiş o yüzden benim motur biraz daha bekleyecek bu gidişle :farao:

Olum adamı sık boğaz ede ede bak ne hale getirmişsin... Ayıp, cüssenden utan biraz, geçen Kaan T. dedi, şu iri yarı çocuk habire Ulusana geliyor, olmadı telefon ediyor diye... Bugüne kadar ki bir karıncayı bile incitmemiş o yaşar ustaya bunu nasıl yaparsın...

Neyse şaka bir yana acil şifalar diliyorum kendisine. Sen de Yunus ustayı tercih etmediğine yan şimdi

Moturumu özledim len! Kapılarında yatıcam gerekirse ::ranntign
Hakkaten bi alerji yapanından çiçekle ziyaretine gideyim, bu sadece bir uyarıydı diyeyim :p

Yunus ustaya saygım sonsuz :) Lakin yetkili servisten pek çıkmak taraftarı değilim
Büyük ihtimal hiçbirşey fark etmeyecek ama ucunda aile lafı dinlemek var :mrgreen: Her koşulda kaçınılmalı

Motosikleti
VFR1200X
Vaay, hayırlı olsun :) Millet sezona yeni motorları ile zımba gibi geliyor ::alkiis::

Olum adamı sık boğaz ede ede bak ne hale getirmişsin... Ayıp, cüssenden utan biraz, geçen Kaan T. dedi, şu iri yarı çocuk habire Ulusana geliyor, olmadı telefon ediyor diye... Bugüne kadar ki bir karıncayı bile incitmemiş o yaşar ustaya bunu nasıl yaparsın...

Neyse şaka bir yana acil şifalar diliyorum kendisine. Sen de Yunus ustayı tercih etmediğine yan şimdi

hangi yunus :pl:

Buğra yerinde olsam kaşınmam zira geçen aoç dönüşü yaptığınız sallanmalı harlem shake videonuz var elimde,
ummadığın an çıkagelir :queen:
Ne demişler;
Bazı şeyleri yaparken 2 kere düşünün!

Birde umurcan sen aksam bilkende götürürüm ben ama vakit kaybetmeden 6 da benim iş yerinde olman lazım hacı ona göre?

Motosikleti
VFR1200X
Buğra yerinde olsam kaşınmam zira geçen aoç dönüşü yaptığınız sallanmalı harlem shake videonuz var elimde,
ummadığın an çıkagelir :queen:
Ne demişler;
Bazı şeyleri yaparken 2 kere düşünün!

Birde umurcan sen aksam bilkende götürürüm ben ama vakit kaybetmeden 6 da benim iş yerinde olman lazım hacı ona göre?

hangi yunus; üstad yunus denmesi gerekiyordu ama kimse demedi kusura bakma saygılar..

Bilkentin girişinde falan bekleseniz bende 6'da çıksam 15 dk da inerim anadolu bulvarından eskişehir yoluna ordanda bilkent denilen yere döneceğim :)

Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
Ben beklerim seni buğra
Soykanda beni bekler zaten
toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..

Motosikleti
VFR1200X
Fatih abi sende gideceksen beraber gidelim yolda kapışalım derken ölmeyelim ama lütfen sezon başında :bounce:

Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
Ben beklerim seni buğra
Soykanda beni bekler zaten
toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..

İyi ozaman bana da bir yer ayırın. 6:49 civarı orada olurum...

baklava kokusu geldi de etkinliği tam anlayamadım orti :silent:
Fatih abi sende gideceksen beraber gidelim yolda kapışalım derken ölmeyelim ama lütfen sezon başında :bounce:

Buğra dur lan karıştırdın ortalığı, baklavayı alıp Rahmi abiye götürcekler senin yüzünden :)

Fatih abi sen bu akşam bilkente gel, yarın da baklava yemeye. Win win yap sen bunlara bakma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar