[Ankara - MT]

Öncelikle herkeze selamlar sizlerle son yaptıgım motosiklet garajımı paylaşmak istiyorıum Biraz yorucu bi calışma oldu ama sonunda başardım inşallah begenirsiniz

Malzeme olarak bu bidonun yan demirlerini kullandım

73i0.jpg

Kesip cıkarttıgım bu demirleri bu hale getirdim

LW4RF.jpg

Daha sonra bunları birleştirdim ve Ablamında yardımları ile bu hale getirdik

vQfYn.jpg

9UhDF.jpg

jCzOx.jpg

Sonuc ortada

Bence iyi oldu cünkü aldıgımız hazır bırandalar bi süre sonra eksoz sıcaklıgından ya eriyor yada buruşuyordu şimdi ise herhangi bir egsoz teması yok :D

Eksikleri var biraz ama şimdilik iş görür gibime geliyo

geleneksel 4. "ankara yağ değiştirme ve bakım şenlikleri" ivedik osb'de coşkuyla kutlanmıştır.
katılımcı moturculara teşekkür eder, katılmayanlara teessüf ederiz.

Öncelikle herkeze selamlar sizlerle son yaptıgım motosiklet garajımı paylaşmak istiyorıum Biraz yorucu bi calışma oldu ama sonunda başardım inşallah begenirsiniz

Malzeme olarak bu bidonun yan demirlerini kullandım

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/13/73i0.jpg

Kesip cıkarttıgım bu demirleri bu hale getirdim

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/13/LW4RF.jpg

Daha sonra bunları birleştirdim ve Ablamında yardımları ile bu hale getirdik

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/13/vQfYn.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/13/9UhDF.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/13/jCzOx.jpg

Sonuc ortada

Bence iyi oldu cünkü aldıgımız hazır bırandalar bi süre sonra eksoz sıcaklıgından ya eriyor yada buruşuyordu şimdi ise herhangi bir egsoz teması yok :D

Eksikleri var biraz ama şimdilik iş görür gibime geliyo

Abi bence de çok güzel olmuş. Çünkü maliyeti düşük ve kullanışlı. Ancak rüzgarda sıkıntı çıkmaması için bişey düşünmek gerekebilir. :cat:

geleneksel 4. "ankara yağ değiştirme ve bakım şenlikleri" ivedik osb'de coşkuyla kutlanmıştır.

Abi sana da çok mahçup oldum valla. Elimde olmayan birçok sebepten ötürü ama en başta geç kalmış olmamdan ötürü seni de sıkıntıya soktum. Kusura bakma cidden. Çok da teşekkür ediyorum :king:

Abi sana da çok mahçup oldum valla. Elimde olmayan birçok sebepten ötürü ama en başta geç kalmış olmamdan ötürü seni de sıkıntıya soktum. Kusura bakma cidden. Çok da teşekkür ediyorum :king:

hacı dikkat ediyorum da; sen hep bu ya geç kalman ya da ekmelerinden dolayı sürekli bi mahcubiyet içindesin:)

la nealakası var, senden de bi saat sonra çıktım tükkandan :cat:

modüfüyeli süpertotoşun hayıtlı olsun :)

la nealakası var, senden de bi saat sonra çıktım tükkandan :cat:

modüfüyeli süpertotoşun hayıtlı olsun :)

Eyvallah abi. Sanırım karb.ün hava/yakıt ayarı tam sıkı kalmış gibi, yarım gaza gelmeden öksürmeye başlıyor. Çeyrek gaz, ~50 ile gelebildim eve. Halledilmeyecek şey değil sanırım.

Vayyy vayyyy, Konyalı bir düşünürün deyimiyle yaraşuhlu imiş vallaha, hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesinn.

LAn vallaha işim vardı olm, bak teessüflerinin gelişine adukettti yapıştırırım, zaten 2 de çıktım işten, ordan da bizimkileri alıp arabayla şaşmaza gittik, kardeşim ön çamurluğu işlemden geçirdiği için, biz de sanayi de fiyat almaya gittik, eve gelince Yunus yallısını aradım, burdayız daha dedi ama 2 saat sonra da Tunalıya gidecek olduğumdan ötürü gelmedim, yoksa işim olmasa da geliyom zaten beni biliyo olmanız lazım artık.

Faruk Abi, gayet güzel olmuş valla, eline koluna sağlık. Polatın dediği gibi rüzgarlı havalarda devrilmemesi için de bir iki önlem aldın mı tamamdır bence.

Bugün herkes evinde mi aceba, baklava organizasyonu akşam, o zamana kadar bişiler yapacak olan yok mudur ki?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun gule gule kullan. Allah kaza bela vermesin

teşekkür ederim Faruk abi, akşam beklerim

Mustafa hayirli ugurlu olsun agiz tadiyla bin Insaallah

saol Osman abi, teşekkür ederim, akşama seni de beklerim :D

Vayyy vayyyy, Konyalı bir düşünürün deyimiyle yaraşuhlu imiş vallaha, hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesinn.

saol Bülent, teşekkürler, akşama bekliyoruz mutlaka

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler Ozan

da sen ne ara nc 70 x aldın ?

SAol polatcım inşallah orda olmaya calışacagım ama biraz zor gibi

Cadırın rüzgarda devrilme ihtimaline karşı ortadan iki demir ile sabitleme yaptım ama ne kadar başarılı olacak onu rüzgarlı havalarda anlayacagız

Bülocum sanada teşekkürler inşallah rüzgarda devrilmeyecek eger devrilecek gibi olursa yanlardan iki tane 10 cm lik demir parcası kaynattırırım dışa dogru emignimki faydası olur :D

Polat Motul 7100'ün sanırsam 15w50'si yok. 20w50'si var. Piyasada var mı diye araştırmayı geçtim, Motul öyle bir şey üretmemiş.

http://www.motosikletim.com.tr/urun/motul-7100-20w50-4t-1litre.aspx

Fakat 300V serisinde 15w50 var. Fiyatı sanırım 50 TL civarı.

Evet ya, 10w-60 varmış 7100 de. Neyse, motul kaybeder :)

SAol polatcım inşallah orda olmaya calışacagım ama biraz zor gibi

Cadırın rüzgarda devrilme ihtimaline karşı ortadan iki demir ile sabitleme yaptım ama ne kadar başarılı olacak onu rüzgarlı havalarda anlayacagız

Bülocum sanada teşekkürler inşallah rüzgarda devrilmeyecek eger devrilecek gibi olursa yanlardan iki tane 10 cm lik demir parcası kaynattırırım dışa dogru emignimki faydası olur :D

İnşallah sıkıntı çıkmaz. Bazen deviremeyeceğini anlayınca örtüyü yırtayım bari diyor sevgili rüzgar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar