[Ankara - MT]

Soner; şimdi görebildim mesajını. Kusura bakma, hafta sonu oldukça yoğundu. Çok geçmiş olsun, umarım daha iyisindir. Ama bence de bir röntgen iyi olurdu. Allah daha kötülerinden korusun. O kadar emek verdiğin motoruna da birşey olmamasına ayrıca sevindim.

Taylan çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim . ilk baktığım şey motor oldu zaten :) Bi de o lanet kırmızı ışık :)

Evet o toprak kokusu bambaska bi sey vuran rüzgarın serinliği ile :thumleft:

Uğurum benim Siz ancak öyle alabiliyosunuz di mi o kadar korumadan sonra kokuyu :queen: ulan adam iki gün önce kaza yaptı hala laf sokuyo diecekler yaa :)

Resimler çok güzel katılanlar ayağına sağlık

bu arada yeni hayalim aklımda bir motor var fikirler görüşler ne yöndedir paylaşırsanız sevinirim ?

[YT]vx366Fa8pL8[/YT]

Beyler bende bugün öğlene doğru ankara geldim yalnız yolda felaket rüzgar vardı ara ara da yağmur atıştırdı..
Düğünümüz çok güzel oldu keşke gelseydiniz gerçekten çok şey kaçırdınız TRT sanatçısı bile çıkarttık düğüne daha ne yapalım :)

Ama hepsini boşverinde düğünde konvoyun önünü kesen çoluk-çocuk, eş dost, esnaf görmüşüzdür ama bunu gördünüzmü bilmiyorum artık...

img6263d.jpg

img6262yl.jpg

Birde unutmadan geçmiş olsun soner..Allahtan büyük birşeyin yok..

Hoşgeldin kardeşim, gözümüz yollarda kaldı be ya :) Valla gelsek iyi olurdu harbiden ama iş güç zıçtı planın içine. Amcam Türk olm hertürlü keser yolu, dua et raydan çıkarmamış aleti :))

Motosikleti
VFR1200X
İçimden bi ses yunusgil buluşması olacak diyor :thumleft:

Beyler bende bugün öğlene doğru ankara geldim yalnız yolda felaket rüzgar vardı ara ara da yağmur atıştırdı..
Düğünümüz çok güzel oldu keşke gelseydiniz gerçekten çok şey kaçırdınız TRT sanatçısı bile çıkarttık düğüne daha ne yapalım :)
Ama hepsini boşverinde düğünde konvoyun önünü kesen çoluk-çocuk, eş dost, esnaf görmüşüzdür ama bunu gördünüzmü bilmiyorum artık...
Birde unutmadan geçmiş olsun soner..Allahtan büyük birşeyin yok..

Sağol Yunus çok teşşekür ederim , Yol kesme güzel fikir iyi de bahşiş götürmüşe benziyor :)

olur abi neden olmasın siz yeterki yapalım deyin ev burda yunusda burda :) yarın patlatalım bi yunusgil öleyse :)

Yunus, hayırlı olsun, tebrik ederim, mutluluklar...
Soner, videodaki alet de güzelmiş hani ama merak ediyorum giderken egzozdan çıkan sıcaklık o vatandaşın bacağını ne duruma sokar?

Turgayim Yunusgil bugun degil hergun var, atla gel sen:) kimse gelmese yine de 3-5 kisi olururuz biz, kendimi 2 kisi saymadim sayani da saymam ona gore :)

Yunus hayırlı olsun tekrar kardeşim, Allah mutlu etsin!
Saolasın korayım darısı senle benim başıma artık :queen:

Yunus, hayırlı olsun, tebrik ederim, mutluluklar...
Eyvallah abi de bizim biladeri evlendirdik çok şükür :) üstümden büyük bi yük kalktı 2 senedir yıllık izinlerimi yiyodu bizimkisi yok nişandı yok nikahdı düğündü falan..

Bugün yunusgil mi var gençler ?

O zaman bugünki geleneksel yunusgil toplantısı için liste yapalımmı?

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Bülo
4-Turgay
5-Fatihkarakas
6-?

Yolların kralları bir arada, sizin favoriniz hangisi merak ettim?

[YT]p28y2k7b-SY&feature=relmfu[/YT]

racingdreams-70.jpg

racingdreams-52.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

hoşgeldin la...kardeşine de hayırlı olsun diyelim...

Motosikleti
VFR1200X
O zaman bugünki geleneksel yunusgil toplantısı için liste yapalımmı?

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Bülonun göbeği
4-Turgay
5-Fatihkarakas
6-Buğra
7-Koray

Buğra sen bi yunusgil patch'i hazırla da yelek neyim yaptırak ,elde zencirler neyim gezek ,gençlik caddesi esnafına kan kusturak:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar