[Ankara - MT]

Ballıpınar
Arkasından mogan
Olmadı beynam
O da olmadı eymir:)
Yarın 12 de ordayım inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

Bekar olaydımda bi arkadaşım Konya ya çağıraydı
Vayyy vay...

BAllikpinar'in orda yarin motocross yarislari var; ona da ugrayin bari :cat:

Hava gayet güzel görünüyor ,yavaştan hazırlanmaya başlayalım bakalım, Otokoç'ta görüşmek üzere.

görüşürüz...

o değilde bu yarışların olacağı yer toz topral olacaktır değil mi aşırı derecede...
gerçi seyirci alanı olay mahalline ne kadar yakın bilmiyorum ama...

yağmur saat 2-3 te görünüyo...

8 Temmuz Pazar saat 12 Konya yolu Otokoç :

1-turgay
2-erhan
3-selçuk
4-fatih
5-celal
6-Murat (Blackbird75)
7-Ümit (Satharian)

Arkadaşlar size Ballıpınar'a kadar eşlik etmeyi düşünüyoruz kabul ederseniz ;)

8 Temmuz Pazar saat 12 Konya yolu Otokoç :

1-turgay
2-erhan
3-selçuk
4-fatih
5-celal
6-Murat (Blackbird75)
7-Ümit (Satharian)

Arkadaşlar size Ballıpınar'a kadar eşlik etmeyi düşünüyoruz kabul ederseniz ;)

estağfurullah hocam ne demek kabul ederseniz falan...bekleriz...

valla tadı damağımda kaldı, hala süresim var...motomaxa giderken iyi ıslandık, yağmurda sürüş ayrı bi keyif...toprak kokusu muhteşem sürüş esnasında...

Önce Videolar, daha sonra resimler gelecek ( Facebook grubuna albüm olarak 55 foto ekledim, bir ben yokum resimlerde...)

Abi alışveriş festivali rüzgarına sen de mi kapıldın :mrgreen: güle güle kullan :cat:

pazarlama stratejisi çok iyiydi mağazanın, o kadar ki kendimi zor tuttum alışveriş yapmamak için...:)

Tam da planladığımız gibi plansızca gezdik ordan oraya kafamızın estiği yere,yağmur da tam kıvamındaydı , alışveriş seansı da yağmur sonrası iyi geldi şiir gibi =)

Soner; şimdi görebildim mesajını. Kusura bakma, hafta sonu oldukça yoğundu. Çok geçmiş olsun, umarım daha iyisindir. Ama bence de bir röntgen iyi olurdu. Allah daha kötülerinden korusun. O kadar emek verdiğin motoruna da birşey olmamasına ayrıca sevindim.

beyler ben gerizekalıya bağladım galiba resim ekleyemiyorum bilen yardım etsin.

abi hizliresim.com 'a gir orda dosya seç kısmı var (browse)oraya tıkla ve fotoğrafı seç bilgisayarından ,sonra yükle kısmı var (upload) oraya tıkla ve fotonun yüklenmesini bekle, yüklendikten sonra sana 3 seçenek(3 link) sunacak sen ortadakini seçeceksin yani ''forum'' ,bu linki kopyalayıp direk buraya mesaj yazdığın kısma yapıştıracaksın,işlem tamamlanmıştır.

sağol turgay denedim ama şirketteki güvenlik duvarına takıldım. akşam evden yaparım, anladım nasıl oldugunu.feyzbuk sayfamıza yükledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar