Gece yağmur yağsa da bir çözümünü buluruz çift tenteli çadırlar zaten su almıyor. Oturduğumuz masanın üstüne tente yatığımızda bir sorun kalmaz. Yalnız ben pek güvenmiyorum meteroloji haberlerine ankarada tutturduklarını pek görmedim şahsen gezilerde![]()
doğru diyosun, yarın değişir yine tahminler
yemek işini nasıl halledicez peki?
bir de telefon şarjı meselesi var...
Meteoroloji raporu tutsa bile macera katar, daha renkli olur kampımız. Tabi ki bu söylediklerim yaz yağmuru için geçerli. Eğer hava b.kunu çıkarırsa zçtığımızın resmidir :queen:.
Meteoroloji raporu tutsa bile macera katar, daha renkli olur kampımız. Tabi ki bu söylediklerim yaz yağmuru için geçerli. Eğer hava b.kunu çıkarırsa zçtığımızın resmidir :queen:.
Biz bunu yaşadık![]()
Öldürmeyen acı güçlendirir.
Şakasız harbi alışverişe gittiğimizde biz de iyi ıslandıydık.
Hakan sende durum nedir gelebiliyor musun?
Evet haklısın bu konuda dostum hoş karşılanmayabilir. Bilirim o durumlar. Geçmiş olsun şimdiden.Abi memleketten kuzenim yengemi getirdi, rahatsızlandı. Bilkent'te yatıyor. Bir süre yatacak gibi de, eve gelen giden, hastaneye gitme gelme durumları var. O yüzden kesin konuşmadım. Aslında yapacağımız bir şey yok her gün yanında birileri var, gidip geliyoruz, geliniliyor ve hastane de istemiyor kalabalığı ama aile efradı gidip geldiğinden gece de bizim oğlan motora bindi gitti kamp yaptısı hoş olmaz işin aslı, o bakımdan pek gelesim ve kalasım yok. Cuma akşamına bi aksilik çıkmazsa Ankamall ve takiben Gölbaşı buluşmasına gelip bırakmayı düşünüyorum.
Ozan (Wozy), Helin ve calimero da gelmek istiyordu. Belki onlar da Ankamall önüne gelir. Sonuçta daha merkezi bir yer.
Biz bunu yaşadık![]()
Valla telefon şarj olayın apek güvenmeyin akıllı telefonunuz varsa kesin bitiyorİlla ulaşılmanız gerekiyorsa şarjı uzun giden eski tip bir telefonu yanınıza almanızda yarar var. Gittiğimiz bazı kamp yerlerinde şarj imkanı yani elektrik varken çoğunda yoktu.
Yemek olayını cuma akşam toplantıda konuşacağız. Bakalım varırız bir karara o işin en kolay tarafı
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Valla başkan yağmurda ayrı bir keyifli oluyor aslında. Çadırın fermuarını açacaksın önünde de tente varsa oh izle yağmuruIslanmak iyidir. Hatta göl beklediğim gibiyse ben yüzmeyi de düşünüyorum.
Biz bi de o sağanakta Ankara'ya döndük HakanYağmurluk yoktu çöp poşetinden yağmurluk yaptım, çok çileler çok zorluklar çektim çok. Acı beni olgunlaştırdı
![]()
Öldürmeyen acı güçlendirir.
Şakasız harbi alışverişe gittiğimizde biz de iyi ıslandıydık.
Decathlondan linkler veriyorum incelemen açısından ;
ÇADIR
MAT
UYKU TULUMU
Yukarısı toplam 110 -115 lira civarı tutuyor. Kafa lambası en ucuz metroda 8 lira onu da aldın mı 125 liraya piller dahil bu işi çözmüş oluyorsun![]()
seçkin bu kampa demek istememiştim, biz tatilden geçen hafta döndüğümüz için daha yorgunluğumuzu atamadık, ilk fırsatta inşallah katılmak isterim demiştim.
Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler : )
seçkin bu kampa demek istememiştim, biz tatilden geçen hafta döndüğümüz için daha yorgunluğumuzu atamadık, ilk fırsatta inşallah katılmak isterim demiştim.
Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler : )
Forevermore Hocam,
Zahmetlerin için binlerce kez teşekkürler. Linklerini verdiğin malzemeler çok güzel, tek sıkıntısı stokta gözükmemesi. O yüzden alamıyorumBugün akşam metroya gidip bi şeyler bakacağım artık
Tekrar tekrar teşekkürler.
Selim, bugün akşam ben de alıcam çadır, uyku tulumu vs. Kaliteli birşey bulduğunda haber verirsen sağa sola gidip vakit kaybetmeden senin alacağın yerden alırım.