- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam yapmış olduğumuz toplantı neticesinde yeni bir kamp fikrinin ortaya atıldığını gördük dayanamadık. Bu haftasonunu da Kesikköprü barajında kamp yapıp doğa ile iç içe vakit geçirerek harcayalım istedik. Hava su bedava. Benzin de malum bizim motorlar az yakıyor 
Toplanma Tarihi: 24 Ağustos Cumartesi Saat 10.00 Ankamall Önü
Küçük CC olayı kesinlikle bir kriter değil, bir önbilgidir. Grubumuzla aktivitelere katılan 125,150, 250, 600 ve 1200cc arkadaşlarımız mevcuttur
Arkadaşlar grubumuzdaki motosikletlerimizin bazıları küçük cc olduğu için, ortalama hızımız 60-90 arası değişmektedir. Bu hızlara uyum sağlayabilecek her türlü motora sahip arkadaşı aktivitemize bekleriz. Ancak bir kaç büyük motorun katılması durumunda iki grup olarak da sürüş yapabiliriz. Hızlı giden erken varır sigara içer nolacak
Gelecek arkadaşların kendi kamp malzemeleri (çadır mat uyku tulumu) olması çok iyi olacaktır 
Bu Kampta Neler Yapabiliriz?
1) Güzel ve çok yorucu olmayan bir sürüş ile motosiklet kullanma güdülerimizi bir nebze törpülemiş oluruz
2) Temiz hava bol oksijen bize sağlık verir
3) Kamp yapar, çadırlarımızı kurar, bol sohbetler eder, göl çevresinde yürüyüşler yapabiliriz
4) Ateş yakar ateşin başında çayımızı yaparız
5) Balık tutmak isteyenler tutabilir, benim gibi yüzmek isteyenler yüzebilir dip balçığı olmayan nispeten yüzmeye elverişli bir baraj gölüdür
6) kağıt monopoly veya tedarik edebilirsek tabu oynayabiliriz.
7) Mangal vs yapabiliriz, soğuk bira içebiliriz
8) Alan bulursak badminton oynayabiliriz
9) Bol bol fotoğraf çekebiliriz.
10) Bunlarla sınırlı kalmaz emin olun
GELECEK ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ YAZDIRIRLARSA MEMNUN OLURUZ.
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Doğal olarak ben geliyorum
Toplanma Tarihi: 24 Ağustos Cumartesi Saat 10.00 Ankamall Önü
Küçük CC olayı kesinlikle bir kriter değil, bir önbilgidir. Grubumuzla aktivitelere katılan 125,150, 250, 600 ve 1200cc arkadaşlarımız mevcuttur
Arkadaşlar grubumuzdaki motosikletlerimizin bazıları küçük cc olduğu için, ortalama hızımız 60-90 arası değişmektedir. Bu hızlara uyum sağlayabilecek her türlü motora sahip arkadaşı aktivitemize bekleriz. Ancak bir kaç büyük motorun katılması durumunda iki grup olarak da sürüş yapabiliriz. Hızlı giden erken varır sigara içer nolacak
Bu Kampta Neler Yapabiliriz?
1) Güzel ve çok yorucu olmayan bir sürüş ile motosiklet kullanma güdülerimizi bir nebze törpülemiş oluruz
2) Temiz hava bol oksijen bize sağlık verir
3) Kamp yapar, çadırlarımızı kurar, bol sohbetler eder, göl çevresinde yürüyüşler yapabiliriz
4) Ateş yakar ateşin başında çayımızı yaparız
5) Balık tutmak isteyenler tutabilir, benim gibi yüzmek isteyenler yüzebilir dip balçığı olmayan nispeten yüzmeye elverişli bir baraj gölüdür
6) kağıt monopoly veya tedarik edebilirsek tabu oynayabiliriz.
7) Mangal vs yapabiliriz, soğuk bira içebiliriz
8) Alan bulursak badminton oynayabiliriz
9) Bol bol fotoğraf çekebiliriz.
10) Bunlarla sınırlı kalmaz emin olun
GELECEK ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ YAZDIRIRLARSA MEMNUN OLURUZ.
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Doğal olarak ben geliyorum