Evet arkadaşlar Kaşa vardık denize girdik yüzdük dinlendik eğlendik v.s v.s şimdi paylaşım zamanı :wiinkk:
Alanyada son gecemizide geçirip Alanya gecelerini sizlerle paylaştıktan sonra gece geç saatte yatıp sabah geç saatte kalktık (09:00) :sunny: motorize gezgin bi adam için oldukça geçbi saat :santa: kahvaltıdan sonra başladık hazırlıklara katırları tekrar yüklemeye :cherry:
Fatih hemen hazırlanıp bana yardıma koyuldu adam resmen geziye bilenmiş asker ocağında :cherry: sonunda bende hazır oldum
yollar bizi bekler :cat:
Alanyadan çıkmadan gözüme takılan ilginç bi 4 tekerli :cat:
İlk durağımız yaklaşık 120 km sonra Antalya :cat:
Fatih Aksunun köftesi meşhurdur deyince öğle yemeği için meşhur bi köftecide duruyoruz
Menü fix köfte piyaz ve baklava :cat: ayran ise şişe yada bardakla değil sürahi ile geliyor :cat:
Birazda yollardan görüntü gelsin :cat:
İkinci durağımız Kemer :bounce:
Finike yakınlarında tekrar mola veriyoruz
Moladan sonra yola devam
Bu arada Kumlucadan bi görüntü (sıralama az karıştı ama idare edin artıkın)
Nihayet Finikeye ulaşıyoruz geç yola çıkmanın cezası olarak sıcaktan yanıyoruz ama

ale:
Delikanlı 48 kardeşimizin bahsettiği Finike -Demre arası muhteşem virajlı ve eğlenceli :sunny: yollara dalıyoruz
Yolda bi mola daha patlatıyoruz mecburen sıcak sıcak sıcak

ale:
Demreyi geçtikten sonra sıcak yerini rüzgara bırakıyor ve rüzgarla dövüşerek sürüyoruz resmen :sunny: o kadar rüzgar vardıki 5. vitese çok nadir taktık :farao: e bunun sonucu tabiki doğal olarak bi mola daha :cherry: mola yerini Fatih seçti ilginç bi mekan film platosu gibi :cherry:
motorların muhabbeti koyu maşallah
Fatih agama yorgunluk çökmüş

(ben ondanda beterim bu arada)
Dayan Fatihim az kaldı (bunu derken kendimi düşünmüyorum hiç) :mrgreen:
Ve en sonunda Kaştayız :cat:
Kaş Kaş Kaş yeryüzündeki cennet müsvettesi resmen :cat: muhteşem bi yer
Alanyadan yola çıkmadan önce araştırdığımız Kamp yerimizi arıyoruz hemen bu arada fiyat sormak için durduğumuz Can Mocamp ın sahibi beyefendiye buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz beyefendinin dediği kelime aynen şu " Bizde fiyat çadır başı 10 TL ben paranızı almaktan kaçmam ama araştırdığınız Kaş kampinge giderseniz daha iyi imkanlarla daha iyi tatil yaparsınız oraya gidin" sağolasın abi :rendeer: abinin tesisinin görüntüsü
en sonunda aradığımız kamp alanına ulaşıyoruz muhhhhhteeeeşşşşeemm bi yer :cat: denize sıfır elektirik wireles buzdolabı duş w.c her şey mevcut üstelik denize sıfır şezlong iskele her şey var müthiş :cat: tesisten bi kaç görüntü paylaşalım
geldiğimizle günün inmesi bir oldu zamanlama muhteşem :cat: ilk gecemizden bi görüntü
Ertesi sabah uyandığımda çadırın fermuarını açınca gördüğüm uyandığım manzara :cat:
buda uykudan yeni uyanmış bendeniz :cherry:
miss gibi deniz kokusu ve kuş sesleri arasında çayımızı demleyip kahvaltımızı yaptık :cat:
kuş sesleri derken öten kuşun bile resmi mevcut :mrgreen:
kahvaltıdan sonra tabiki deniz :cat:
Fatih ise denize alışık olduğundan internet başında :cherry:
Deniz keyfinden sonra Kaşı biraz turluyoruz :cat:
4000 Nufuslu çok şirin bi yer burası tam kafa dinlemelik :cat:
tabi her sahil kenarı gibi buranında motosiklet cenneti olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :wiinkk:
motosiklet demişken yolda rastladığımız bi 1000 RR la artistik bi pozu ihmal etmiyorum hemen :cherry: çek bakiim Fatihçim
daha sonra Salcanonun scoterına rastlıyoruz Fatihe diyorum eyyy Salcanocu Fatih bi poz ver hele
pozu veriyor vermesinede ardından ekliyor "abi adaletmi bu kendin 1000 RR la poz veriyosun bana gelince scooter " :queen: haklısın deyip 1000 RR ın yanına geri geliyoruz :queen:
dönüşte süpermarkete uğrayıp öğle yemeği için Karpuz peynir ekmek alıyoruz :cat: ne demişler Karpuz peynir ekmek hazır yemek :cherry:
Kamp alanımızın yakınındaki antik ? tiyatroyada uğradık
öğle yemeğimiz karpuz peynir ekmek misss gibi :cat:
yemekten sonra çay keyfi :cat:
daha sonra gene deniz sefası bu sefer Fatihte giriyor denize :cat:
Denizden sonra Fatih istirahate çekiliyor bense alışveriş için Kaşa gidiyorum
alışverişten sonra Salcoyla plaja iniyorum resim çekmek için :cat:
plajda resimleri çekildikten sonra Salconun canı off road çekti herhalde kendini gömdü çakıllara

arka jant tamamen oturdu :cherry:
Resimde görülen (yada görülemeyen )

kanocu abinin sayesinde çıkarabildik Salcoyu oturduğu yerden :queen:
kurtulur kurtulmaz atıyorum kendimi cennet müsvettesine :cat:
Şu an ise sizlere bunları yazarken bu haldeyim :cat:
yarın Datça -Marmaris yolları bizi bekler sabah erkenden yollardayız inş. Yeni paylaşımlarda görüşmek üzere :king: devamı gelecek :bounce: