Egelim43 nikli abim 28 mayıs gibi mi gececeksınız mugla koycegızden?sızlerı mısafır etmeyı yol arkadaslıgı yapmayı cok ama cok ısterdım bende denızlıde okudugumdan dolayı o tarıhte memleketımde olamayacagım 1 hazıranda memlekette olacagım inşallah... eğer bıraz uzun gezı yaparsanız bulusuruz belkı deMuğla-Ortaca-Dalyanda şahin tepesine cıkmanızı tavsıye ederım yaklasık sıze 60 km daha fazla yol yaptırı ama o 60 kmye kat ve kat deger o manzara....

1 ay önce falan gelmiştim ben oralara. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında ben paylaşmıştım. Ben o tarafları iyi bilirim. Ağla köyünden çiçekbaba dağının zirvesine çok tırmandım. Adem80 nin çiçekbaba dağı gezisi diye googleye taratırsan oda çıkar. Umarım ilerde buluşuruz.
Gel Gel manisayada gel tekeriniz düz bassın![]()
Fatih abiye dikkat et ilk gezisi askerden sonra 1 ay dönmeyebilir bile![]()
vay genç ...:mrgreen: hayırlı yoluluklar olsun...benim gözler kaykılıyor reyiz...
net kafelere düşcek adammıydım beaaa...Allahım kör et beniii...![]()
planda izmire nezaman geliyosunuz![]()
Aga rotada manisa görünmüyor izine bağlı demişsin de benim yanıma uğramazsan kan çıkarl:
l:
Egelim43 nikli abim 28 mayıs gibi mi gececeksınız mugla koycegızden?sızlerı mısafır etmeyı yol arkadaslıgı yapmayı cok ama cok ısterdım bende denızlıde okudugumdan dolayı o tarıhte memleketımde olamayacagım 1 hazıranda memlekette olacagım inşallah... eğer bıraz uzun gezı yaparsanız bulusuruz belkı deMuğla-Ortaca-Dalyanda şahin tepesine cıkmanızı tavsıye ederım yaklasık sıze 60 km daha fazla yol yaptırı ama o 60 kmye kat ve kat deger o manzara....
Ulan nonoş egelim43 amaddd..çakçiki amaddd...
Eben sağsa atlayam amaddd...
bana 2.hafta izin aldıran ama sonra elde olmayan nedenlerden kendisi 3.hafta izne çıkan amad![]()
ikimiz paşa paşa gezerdik şimdi...melmeketi hep gördüm agi akdeniz rotası bana heyecan verirdi çıkaydık...nasip değilmiş....
Hayırlı yolculuklar paşa...son dakkada bana dahil olaydın gezdiğindende bişey anlamazdın...bak ne güzel oldu...
Güzel gezi olacağa benziyor.
Allah'a emanet olun, hayırlı yolculuklar :king:
ee hadi agam pasam bekliyoruz bizde 03 Hazirana hazırız inşManisaya gelinde günüzü gün edelim sizin
![]()
Tekerin düz bassın ahmet abi![]()
ben de sizinle aynı rtayı gideceğim inş ama tersten :cherry:
sohbet bölümünde paylaştım ama pek güzergah hakkında bilgi veren olmadı sağolsun arkadaşlar :sunny:
neyse ben haziran 6 da çıkacam yolA İNŞ bi aksilik olmazsa.gezi yazını takip eder ona göre davranırız artık tekerin düz bassın
Gez Ahmet gez, gezilmedik bi karış yer bırakma,bütün senenin acısını çıkar:thumleft:
selamın aleyküm ahmet abi![]()
Sayende gitmediğimiz yerleri gördük abi eline sağlıkTakipteyiz hala :queen: