agam neler kacırdıgımızı bır kez daha gosterttın ya helal olsuın....
Eyvallah Celal :cat: gönüller bir kardeşim sağolasın :rendeer:
len fatih ben bıraktım apaçi işlerini. Artıkın düzgün bi kullanıcıyım. Senin gibi deli apaçi değilim![]()
aynen aga bende ayar oldum Kaaamill Dayıya...
yirim seni fotolar harika sonları daha yeni gördüm...
Meriç ve İzzet bıradırlarımızda sağolsunlar ilgilerini alakalarını hiç eksik etmediler sendede bendende...çok delikanlı çocuklar...helal olsun ikisinede...ikiside kardeşim gelsinler İstanbula kapım açık ikisinede...
aynen aga bende ayar oldum Kaaamill Dayıya...
yirim seni fotolar harika sonları daha yeni gördüm...
Meriç ve İzzet bıradırlarımızda sağolsunlar ilgilerini alakalarını hiç eksik etmediler sendede bendende...çok delikanlı çocuklar...helal olsun ikisinede...ikiside kardeşim gelsinler İstanbula kapım açık ikisinede...
Tsk ederim iyi dileklerin için abi istanbula yolumuz düsmez ama seni bekleriz![]()
Abi dönen tekerin gazı acan elin vites degiştiren ayagın dert görmesin) cok güzel bi gezi olmuş . emegine saglık.
Tsk ederim iyi dileklerin için abi istanbula yolumuz düsmez ama seni bekleriz![]()
Len oğlum gezicimisin nesin la senher şeye ayar oluyosun :cherry: senin manevra kabiliyetin yoksa ben ne yapayım :bounce:
Bu kadar kesin konuşma belki düşüveri yolun İstambola İzzet gidersen bakar Panda adama ben bizzat şahidim yani :cat:
cat: