Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

Abi dönen tekerin gazı acan elin vites degiştiren ayagın dert görmesin :)) cok güzel bi gezi olmuş . emegine saglık.

len fatih ben bıraktım apaçi işlerini. Artıkın düzgün bi kullanıcıyım. Senin gibi deli apaçi değilim :)

agam neler kacırdıgımızı bır kez daha gosterttın ya helal olsuın....

aynen aga bende ayar oldum Kaaamill Dayıya...:p

Eyvallah Celal :cat: gönüller bir kardeşim sağolasın :rendeer:

yirim seni fotolar harika sonları daha yeni gördüm...

Meriç ve İzzet bıradırlarımızda sağolsunlar ilgilerini alakalarını hiç eksik etmediler sendede bendende...çok delikanlı çocuklar...helal olsun ikisinede...ikiside kardeşim gelsinler İstanbula kapım açık ikisinede...

F54

len fatih ben bıraktım apaçi işlerini. Artıkın düzgün bi kullanıcıyım. Senin gibi deli apaçi değilim :)

baba dağına giderken sen bas bas deyipte kendini tokatlattırmadın heee apache sensin oğlum :p
ben ömrümde hayatım hiç o kadar km motorun gırtlağına basarcasına motor sürmedim hep senden ötürü be kapçık ağazlı:queen:

Meriç ve İzzet bıradırlarımızda sağolsunlar ilgilerini alakalarını hiç eksik etmediler sendede bendende...çok delikanlı çocuklar...helal olsun ikisinede...ikiside kardeşim gelsinler İstanbula kapım açık ikisinede...

Tsk ederim iyi dileklerin için abi istanbula yolumuz düsmez ama seni bekleriz :)

Len oğlum gezicimisin nesin la sen :p her şeye ayar oluyosun :cherry: senin manevra kabiliyetin yoksa ben ne yapayım :bounce:

Tsk ederim iyi dileklerin için abi istanbula yolumuz düsmez ama seni bekleriz :)

Bu kadar kesin konuşma belki düşüveri yolun İstambola İzzet gidersen bakar Panda adama ben bizzat şahidim yani :cat:

---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

Abi dönen tekerin gazı acan elin vites degiştiren ayagın dert görmesin :)) cok güzel bi gezi olmuş . emegine saglık.

Eyvallah Murat kardeş sağolasın :rendeer: daha güzel gezileri yapmak buradan bizlerle paylaşmakta sana nasip olsun inş. :cat:

nasip bu işler ganga...ben buralardayım ...her zaman beklerim...

Len oğlum gezicimisin nesin la sen :p her şeye ayar oluyosun :cherry: senin manevra kabiliyetin yoksa ben ne yapayım :bounce:

Bu kadar kesin konuşma belki düşüveri yolun İstambola İzzet gidersen bakar Panda adama ben bizzat şahidim yani :cat:
cat:

ulen çakçiki Amaddd fuara geldin benim gece nöbetime dek getirdin nası başardıysan artık yinede parçaladık kendimizi...:p layık olmaya çalıştık sana reyiz...:p

Eyvallah ganga teşekkür ederim :cat: ilgi ve alakandan ziyadesiyle memnun oldum o gün -ki bak şahid oluyoz başkalarına :rendeer:

Aga eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Demişsin meriç yorulmuş falan :) Senin gibi gençleri o rampalarda amasör 5.5 cm düşük motorla görmek isterim.Tekere zaten güvenemiyorum amasörlerde düşük olunca pek tat vermedi.İşyerinide yanlış yazmıssın aga başka markanın reklamını yapmışsın :) :)

Herzaman beklerim aga başımın üstünde yeriniz var.

Amorsör(doğrusu amortisör bu arada ) :cherry: mamorsör teker meker anlamam ben aga yoruldunmu yoruldun bitti :queen: bende sizin gibi gençleri 2555 km teker çevirirken görmek isterim sahil boyunun o virajlı yollarında 10 gün boyunca :p

İşyerine gelince bana verdiğin peçetenin üzerinde yazanı yazdım :cherry: peçete başka firmanınsa bilemicem :queen:

Eyvallah sağolasın rovanşa buraya beklerim sizi sıra sizde yani :wiinkk:

aga öyle dionda biliyon götü başı atıyor zaten virajlarda korkutuyor adamı.ön taraf zaten rampa aşşa inerken çamurluğa dayanmış bütün lakaları kollarımda hissettim.Zaten birdaha o haliyle yola cıkmam.Gelir gelmez koruma demiri sis uzun camı taktım.Depo kılıfı takıp amasörleride kaldırdım mı demen keyfime.Kamyon gibi motorla 2555 km yapmışsın hava atıyon.Karadeniz yolunca görücez :)

Şu sınavlardan sonra kaççaz yanına aga rahat ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar