Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

Aga rotada manisa görünmüyor izine bağlı demişsin de benim yanıma uğramazsan kan çıkar :pl: :pl:

Egelim43 nikli abim 28 mayıs gibi mi gececeksınız mugla koycegızden?sızlerı mısafır etmeyı yol arkadaslıgı yapmayı cok ama cok ısterdım bende denızlıde okudugumdan dolayı o tarıhte memleketımde olamayacagım 1 hazıranda memlekette olacagım inşallah... eğer bıraz uzun gezı yaparsanız bulusuruz belkı de :) Muğla-Ortaca-Dalyanda şahin tepesine cıkmanızı tavsıye ederım yaklasık sıze 60 km daha fazla yol yaptırı ama o 60 kmye kat ve kat deger o manzara....

Egelim43 nikli abim 28 mayıs gibi mi gececeksınız mugla koycegızden?sızlerı mısafır etmeyı yol arkadaslıgı yapmayı cok ama cok ısterdım bende denızlıde okudugumdan dolayı o tarıhte memleketımde olamayacagım 1 hazıranda memlekette olacagım inşallah... eğer bıraz uzun gezı yaparsanız bulusuruz belkı de :) Muğla-Ortaca-Dalyanda şahin tepesine cıkmanızı tavsıye ederım yaklasık sıze 60 km daha fazla yol yaptırı ama o 60 kmye kat ve kat deger o manzara....

1 ay önce falan gelmiştim ben oralara. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında ben paylaşmıştım. Ben o tarafları iyi bilirim. Ağla köyünden çiçekbaba dağının zirvesine çok tırmandım. Adem80 nin çiçekbaba dağı gezisi diye googleye taratırsan oda çıkar. Umarım ilerde buluşuruz.

Uploaded with ImageShack.us

dalyan

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------

inşallah buluşur adem abi... şimdi bakacağım resimlerinize yine bekleriz

1 ay önce falan gelmiştim ben oralara. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında ben paylaşmıştım. Ben o tarafları iyi bilirim. Ağla köyünden çiçekbaba dağının zirvesine çok tırmandım. Adem80 nin çiçekbaba dağı gezisi diye googleye taratırsan oda çıkar. Umarım ilerde buluşuruz.

resimlerinize baktım gecekten guzelmıs en kısa zamanda yıne gelmek nasıp olur...

F54

len adem sen vatan hainisin oğlum beni neden buralara götürmedin:pr:

sen götür dedinmi? :queen: bidaha gelde götürem. :)
delikanlı48 inşallah gelirsem buluşuruz.

Ulan nonoş egelim43 amaddd..çakçiki amaddd...

Eben sağsa atlayam amaddd...:)

bana 2.hafta izin aldıran ama sonra elde olmayan nedenlerden kendisi 3.hafta izne çıkan amad :)

ikimiz paşa paşa gezerdik şimdi...melmeketi hep gördüm agi akdeniz rotası bana heyecan verirdi çıkaydık...nasip değilmiş....

Hayırlı yolculuklar paşa...son dakkada bana dahil olaydın gezdiğindende bişey anlamazdın...bak ne güzel oldu...

Gel Gel manisayada gel tekeriniz düz bassın :)

Fatih abiye dikkat et ilk gezisi askerden sonra 1 ay dönmeyebilir bile :)

:) Fatih abine kalsa hemen burdan çıkcak 3 günde Türkiye turu yapıp gelecek adam bilenmiş geziye resmen Asker ocağında :p

vay genç ...:mrgreen: hayırlı yoluluklar olsun...benim gözler kaykılıyor reyiz...

net kafelere düşcek adammıydım beaaa...Allahım kör et beniii...:p

Sen yeteri kadar gezdin ganga sıra bizde artıkın sen istirahat et :wiinkk:

planda izmire nezaman geliyosunuz :)

haftaya p.tesi yada Salı fakat benim izin durumuna bağlı izin uzamazsa ben gelemiyecem sanırım İzmire lakin Fatih ve Meriç gelir büyük bi ihtimal :cat:

Aga rotada manisa görünmüyor izine bağlı demişsin de benim yanıma uğramazsan kan çıkar :pl: :pl:

Uğramaya çalışcaz artıkın aga her şey izne vakte bağlı fakat Fatihin uğrayacağı kesin gibi bir şey :cat:

Teşekkürler kardeş aklımızda bulunsun dediğin yerler :wiinkk:

Ulan nonoş egelim43 amaddd..çakçiki amaddd...

Eben sağsa atlayam amaddd...:)

bana 2.hafta izin aldıran ama sonra elde olmayan nedenlerden kendisi 3.hafta izne çıkan amad :)

ikimiz paşa paşa gezerdik şimdi...melmeketi hep gördüm agi akdeniz rotası bana heyecan verirdi çıkaydık...nasip değilmiş....

Hayırlı yolculuklar paşa...son dakkada bana dahil olaydın gezdiğindende bişey anlamazdın...bak ne güzel oldu...

Ulem panda benim ebemin ne kabahati var :sunny: -konuyu biliyorsun- benmi doğurmaya kalktım mayısın ikinci haftası :queen: ama arkadaşa sorarım doğuma yardımcı olan ebenin telefonunu alırım çok atlamak istersen :cherry: Ağustosda iznin ikinci yarısı var olmazsa diğer tarafıda senle yaparız aga :wiinkk: tabi sen zındıklık edipte Ramazan mübarek izine çıkmazsan :santa:

Güzel gezi olacağa benziyor.
Allah'a emanet olun, hayırlı yolculuklar :king:

Teşekkürler Behçet sağolasın :rendeer:

Eveeettt şimdi gelelim resimlere arkadaşlar :wiinkk:

---- Bölüm 1 Egeden Konya Ovasına ------

Bir gün önceden hazır olan ve katır misali yüklediğim motorumu alır almaz sabah erkenden düştüm yollara :cat: depomuzu dünden doldurmuştuk zaten

tnfotoraf0326.jpg

Başlangıç kmsi

tnfotoraf0328.jpg

Sonunda gazı açıp tekeri çevirebildik çok şükür :)

tndscn1307.jpg

İlk molamız yaklaşık 150 km sonra Afyon Çay da çay molası :p

tndscn1317.jpg

tndscn1316.jpg

tndscn1323.jpg

İkinci mola yerimiz ise Akşehirde Nasreddin Hocanın mekanı :)
tndscn1328.jpg

Bulunduğumuz yer dünyanın merkezi olduğu için dünyadaki çeşitli merkezlere uzaklığı :cherry:

tndscn1329.jpg

tndscn1326.jpg

Hocamızın kabri makam-ı Fatihamızı okuduk
tndscn1334.jpg

tndscn1336.jpg

Bir Nasreddin Hoca klasiği türbenin her tarafı açık tek tarafı kapalı ve kilitli :p

tndscn1335.jpg

Türbe ve etrafı çok güzel tertemiz etraf gül kokusundan geçilmiyor

tndscn1330.jpg

tndscn1332.jpg

Hocanında dediği gibi dünyanın merkezi buraymış :cherry:

tndscn1337.jpg

Nasreddin hocanın fıkralarını tasvir eden heykeller :cat:
tndscn1349.jpg

tndscn1348.jpg

tndscn1347.jpg

tndscn1350.jpg

Türbenin hemen karşısında Gülmece kafede Nasreddin hocayla ilgili hediyelik eşya reyonu mevcut
tndscn1344.jpg

Ayrıca kafetarya mekan ve bahçe olarakta oldukça güzel :cat:

tndscn1345.jpg

tndscn1346.jpg

Tersine işleyen Nasreddin hoca saatinide sizlerle paylaştıktan sonra Seydişehirde Ramazan (Ramizan83) le buluşmak üzere Akşehirden ayrılıyoruz ha bu arada bu ürünün taklitleride varmış fakat aradaki farkı "Metin ŞENTÜRK" bile görürmüş :queen:

tndscn1331.jpg

tndscn1353.jpg

unutmadan

Nasreddin hoca ve hayatı hakkında kitabeden bilgide verelim :cat:

tndscn1333.jpg

Keyifli bol manzaralı bi yolculuktan sonra

tndscn1356.jpg

tndscn1366.jpg

tndscn1362.jpg

tndscn1359.jpg

tndscn1368.jpg

Beyşehirde bi mola daha verdim :cat:

tndscn1373.jpg

tndscn1377.jpg

mola verdiğim tesis çalışanlarının ısmarladığı çayları içtikten sonra yola koyuluyorum tekrar ee Ramazanı bekletmemek lazım daha fazla :cat:

tndscn1374.jpg

Sonunda Seydişehir göründü :cat:

tndscn1380.jpg

Sağolsun Ramazan kardeşim tabelanın hemen ilerisinde beklemiş beni :cat:

tndscn1382.jpg

Sonunda benim kara kız Konyalı kardeşiyle buluştu 43 ve 42 bi arada :p

tndscn1383.jpg

tndscn1381.jpg

veee oradan geçiyoruz yemeğe sağolsun Ramazan kardeşim etli ekmeğe doyuruyor beni

tndscn1385.jpg

tndscn1384.jpg

tndscn1386.jpg

ardından bi torpil daha yapıp bana biraz daha vakit ayırıp benle beraber sürüp Antalya il sınırına kadar uğurluyor teşekkürler Ramazan :rendeer: Konya ile Antalya il sınırında Torosların zirvesinde bulunan Zirve dinlenme tesislerinde bi mola daha veriyoruz birlikte :cat:

tndscn1391.jpg

tndscn1389.jpg

tndscn1387.jpg

Tesisde yudumladığımız çaylarımızdan sonra o yaylaya ben ise Alanyaya doğru sürmeye devam

tndscn1397.jpg

Akseki yakınlarında karakızım acıktığının sinyalini veriyor ve dalıyorum ilk gördüğüm benzinliğe

tndscn1400.jpg

karnını bir güzel doyuruyorum karakızın :cherry:

tndscn1398.jpg

Kütahyadan aldığım benzinle 416 km gitmiş karakızım maşallah :cat: :bounce:

tndscn1399.jpg

Benzinlikten çıktıktan 30-40 km sonra Nihayet denizi görüyorum :flower:

tndscn1401.jpg

akşam saatlerinde ise Alanyaya varıp bir günlük gezi programını mutlu sonla noktalıyorum

tndscn1407n.jpg

tndscn1406.jpg

Alanyadaki paylaşımlar ve Fatihle beraber yapacağımız etkinleri ise vakit oldukça paylaşmaya devam edicem arkadaşlar to be continued-devamı gelecek- yani :p

ee hadi agam pasam bekliyoruz bizde 03 Hazirana hazırız inş :) Manisaya gelinde günüzü gün edelim sizin :)

Tekerin düz bassın ahmet abi :)

ben de sizinle aynı rtayı gideceğim inş ama tersten :cherry:
sohbet bölümünde paylaştım ama pek güzergah hakkında bilgi veren olmadı sağolsun arkadaşlar :sunny:
neyse ben haziran 6 da çıkacam yolA İNŞ bi aksilik olmazsa.gezi yazını takip eder ona göre davranırız artık tekerin düz bassın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gez Ahmet gez, gezilmedik bi karış yer bırakma,bütün senenin acısını çıkar:thumleft:

Alanya paylaşımlarına devam arkadaşlar ee boş durmayalım değilmi :)

fotoraf0334c.jpg

fotoraf0335.jpg

fotoraf0337x.jpg

fotoraf0338s.jpg

fotoraf0339u.jpg

fotoraf0342t.jpg

fotoraf0352.jpg

fotoraf0351t.jpg

fotoraf0356.jpg

fotoraf0361.jpg

Buda Fatihin yakışıklı :cat:

fotoraf0349j.jpg

fotoraf0358.jpg

yarın Finike Kaş Demre ve Fethiyeye doğru teker dönecek nasipse :cat: yeni paylaşımlar gelecek arkadaşlar elimizden geldiğince sıcağı sıcağına paylaşımlara devam inş.:cat: :rendeer:

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

ee hadi agam pasam bekliyoruz bizde 03 Hazirana hazırız inş :) Manisaya gelinde günüzü gün edelim sizin :)

Tekerin düz bassın ahmet abi :)

İzin uzarsa 03 haziran uyar uzamazsa daha erken uğrayabiliriz İzzet :wiinkk: sağolasın iyi dileklerin için :rendeer:

ben de sizinle aynı rtayı gideceğim inş ama tersten :cherry:
sohbet bölümünde paylaştım ama pek güzergah hakkında bilgi veren olmadı sağolsun arkadaşlar :sunny:
neyse ben haziran 6 da çıkacam yolA İNŞ bi aksilik olmazsa.gezi yazını takip eder ona göre davranırız artık tekerin düz bassın

Tersten derken :silent: İzmirden başlayıp Alanyaya doğru geleceksiniz galiba :cat: teşekkürler iyi dilekleriniz için inş. sizde kazasız belasız gerçekleştirirsiniz gezinizi :rendeer:

Gez Ahmet gez, gezilmedik bi karış yer bırakma,bütün senenin acısını çıkar:thumleft:

Gezcem gezcez inş. abi :bounce: tüm kışı bu günlerin hayalini kurarak geçirdik :cat:

hızlı ve güzel gezi... :wiinkk: ama memlekete dogru seyır edıyor hani :king: Finike-Demre arasındaki yol çok kaliteli,hayırlı yolculuklar dilerim... Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz inşallah :cat::king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar