Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

Alanya geceleri ile paylaşıma devam arkadaşlar :)

tndscn1423.jpg

Alanyanın Fatihi :)

tndscn1425.jpg

Turizm şenliklerine denk geldik bi kaç resimde ordan paylaşalım

tndscn1429.jpg

tndscn1430.jpg

tndscn1431.jpg

Yörük çadırı ve yörük moturu gara cava :)

tndscn1434.jpg

tndscn1436.jpg

tndscn1440.jpg

tndscn1442.jpg

tndscn1445.jpg

tndscn1446.jpg

Burasıda bi motosiklet cenneti :cat: millet gece gündüz motosiklet üzerinde :cat: her yer motosiklet kaynıyor :wiinkk:

tndscn1420.jpg

tndscn1443.jpg

Şimdilik bu kadar yarın yollardan devam etmek üzere :king:

---------- Post added 27-05-2013 at 00:02 ---------- Previous post was 26-05-2013 at 23:59 ----------

Kac kişi binmiş o apaciler ya .Fatih abiye selam

Moto dolmuş yapmışlar bence İzzet aleykümselam :king:

hızlı ve güzel gezi... :wiinkk: ama memlekete dogru seyır edıyor hani :king: Finike-Demre arasındaki yol çok kaliteli,hayırlı yolculuklar dilerim... Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz inşallah :cat::king:

Teşekkürler :rendeer: yarın bakıcaz inş. o güzel yolların tadına :wiinkk: paylaşımların devamı gelecek nasipse :bounce:

bunlarda alanya geceleri diye başlayınca bir an korktum :mrgreen: iyi eğlenceler, iyi gezmeler Ahmet abi :thumleft:

:)

Ulem panda benim ebemin ne kabahati var :sunny: -konuyu biliyorsun- benmi doğurmaya kalktım mayısın ikinci haftası :queen: ama arkadaşa sorarım doğuma yardımcı olan ebenin telefonunu alırım çok atlamak istersen :cherry: Ağustosda iznin ikinci yarısı var olmazsa diğer tarafıda senle yaparız aga :wiinkk: tabi sen zındıklık edipte Ramazan mübarek izine çıkmazsan :santa:

P

doğru aga ama belkide şimdi bende orada olacaktım Alanyalara akacaaadım...:jocolor:

helal olsun hemşerim destan gibi gezi bu be,söylenecek tek şey var 10 numara gezi ,kazasız belasız gitgel.hayırlı yolculuklar ve devamını takip ediyorum...saygılar...

Ahmet abi daha önceki gezi konularındada söylemiştim yine söylüyorum

Hastayım abi senin şu gezi topiclerine anlatım desen harika hayat sana güzel abi ben bu sene için bi plan yapmadım bakalım belki bi süpriz yapar bi rota çizerim :))

Paylaşımlara devam inşallah abi :)) hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler..

Antalya Kaştan herkese selamlar arkadaşlar :king: Kaş paylaşımları resimler yarın burada :bounce:

Antalya Kaştan herkese selamlar arkadaşlar :king: Kaş paylaşımları resimler yarın burada :bounce:

Kaş'tan beim için Gözünü (MEİS ADASINI) izler misiniz abi? :) Kaş-Kalkan arasındaki 30 kmlik yol Finike-Demre arasındaki yol gibi eğlenceli ve kaliteli sürş keyfi verecektir... :) Allah kazasız belasız bol eğlenceli yollar nasip etsin... Takibinizdeyim abi :)
Az kaldı artık yatcaz kalkcaz hoooppppppppp KÖYCEGİZ'desiniz.... :) Fethiye-Köyceğiz arası Göcek tüneli motosiklet geçiş ücreti:1.50 :D alternatif yol 6 km ;) Yol durumunu sunduk eğlence durumu size kalmış..... ;)

Evet arkadaşlar Kaşa vardık denize girdik yüzdük dinlendik eğlendik v.s v.s şimdi paylaşım zamanı :wiinkk:

Alanyada son gecemizide geçirip Alanya gecelerini sizlerle paylaştıktan sonra gece geç saatte yatıp sabah geç saatte kalktık (09:00) :sunny: motorize gezgin bi adam için oldukça geçbi saat :santa: kahvaltıdan sonra başladık hazırlıklara katırları tekrar yüklemeye :cherry:

fotoraf0366.jpg

Fatih hemen hazırlanıp bana yardıma koyuldu adam resmen geziye bilenmiş asker ocağında :cherry: sonunda bende hazır oldum
fotoraf0367n.jpg

yollar bizi bekler :cat:

fotoraf0369n.jpg

Alanyadan çıkmadan gözüme takılan ilginç bi 4 tekerli :cat:

fotoraf0370j.jpg

İlk durağımız yaklaşık 120 km sonra Antalya :cat:

fotoraf0371.jpg

Fatih Aksunun köftesi meşhurdur deyince öğle yemeği için meşhur bi köftecide duruyoruz

fotoraf0377e.jpg

Menü fix köfte piyaz ve baklava :cat: ayran ise şişe yada bardakla değil sürahi ile geliyor :cat:

fotoraf0375.jpg

fotoraf0376g.jpg

fotoraf0373m.jpg

Birazda yollardan görüntü gelsin :cat:

fotoraf0381.jpg

fotoraf0380.jpg

fotoraf0385.jpg

İkinci durağımız Kemer :bounce:
fotoraf0383.jpg

Finike yakınlarında tekrar mola veriyoruz

fotoraf0388.jpg

fotoraf0387.jpg

Moladan sonra yola devam

fotoraf0394.jpg

Bu arada Kumlucadan bi görüntü (sıralama az karıştı ama idare edin artıkın) :p

fotoraf0392.jpg

Nihayet Finikeye ulaşıyoruz geç yola çıkmanın cezası olarak sıcaktan yanıyoruz ama :pale:

fotoraf0405.jpg

Delikanlı 48 kardeşimizin bahsettiği Finike -Demre arası muhteşem virajlı ve eğlenceli :sunny: yollara dalıyoruz

fotoraf0406.jpg

Yolda bi mola daha patlatıyoruz mecburen sıcak sıcak sıcak :pale:

fotoraf0409m.jpg

fotoraf0412.jpg

Demreyi geçtikten sonra sıcak yerini rüzgara bırakıyor ve rüzgarla dövüşerek sürüyoruz resmen :sunny: o kadar rüzgar vardıki 5. vitese çok nadir taktık :farao: e bunun sonucu tabiki doğal olarak bi mola daha :cherry: mola yerini Fatih seçti ilginç bi mekan film platosu gibi :cherry:

fotoraf0416.jpg

fotoraf0418o.jpg

motorların muhabbeti koyu maşallah :)

fotoraf0415.jpg

Fatih agama yorgunluk çökmüş :) (ben ondanda beterim bu arada) :p

fotoraf0419o.jpg

Dayan Fatihim az kaldı (bunu derken kendimi düşünmüyorum hiç) :mrgreen:

fotoraf0424p.jpg

fotoraf0421w.jpg

Ve en sonunda Kaştayız :cat:

fotoraf0429.jpg

fotoraf0428.jpg

Kaş Kaş Kaş yeryüzündeki cennet müsvettesi resmen :cat: muhteşem bi yer

fotoraf0430.jpg

fotoraf0431a.jpg

fotoraf0433.jpg

Alanyadan yola çıkmadan önce araştırdığımız Kamp yerimizi arıyoruz hemen bu arada fiyat sormak için durduğumuz Can Mocamp ın sahibi beyefendiye buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz beyefendinin dediği kelime aynen şu " Bizde fiyat çadır başı 10 TL ben paranızı almaktan kaçmam ama araştırdığınız Kaş kampinge giderseniz daha iyi imkanlarla daha iyi tatil yaparsınız oraya gidin" sağolasın abi :rendeer: abinin tesisinin görüntüsü

fotoraf0437.jpg

en sonunda aradığımız kamp alanına ulaşıyoruz muhhhhhteeeeşşşşeemm bi yer :cat: denize sıfır elektirik wireles buzdolabı duş w.c her şey mevcut üstelik denize sıfır şezlong iskele her şey var müthiş :cat: tesisten bi kaç görüntü paylaşalım

fotoraf0463.jpg

fotoraf0462j.jpg

fotoraf0464m.jpg

geldiğimizle günün inmesi bir oldu zamanlama muhteşem :cat: ilk gecemizden bi görüntü

dscn1504small.jpg

Ertesi sabah uyandığımda çadırın fermuarını açınca gördüğüm uyandığım manzara :cat:

fotoraf0438b.jpg

buda uykudan yeni uyanmış bendeniz :cherry:

fotoraf0441.jpg

miss gibi deniz kokusu ve kuş sesleri arasında çayımızı demleyip kahvaltımızı yaptık :cat:

fotoraf0448.jpg

kuş sesleri derken öten kuşun bile resmi mevcut :mrgreen:

fotoraf0442.jpg

fotoraf0443.jpg

kahvaltıdan sonra tabiki deniz :cat:

fotoraf0455.jpg

fotoraf0456l.jpg

fotoraf0457p.jpg

fotoraf0459.jpg

Fatih ise denize alışık olduğundan internet başında :cherry:

fotoraf0453o.jpg

fotoraf0452b.jpg

Deniz keyfinden sonra Kaşı biraz turluyoruz :cat:

fotoraf0481o.jpg

4000 Nufuslu çok şirin bi yer burası tam kafa dinlemelik :cat:

fotoraf0480k.jpg

fotoraf0479.jpg

fotoraf0478.jpg

tabi her sahil kenarı gibi buranında motosiklet cenneti olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :wiinkk:

fotoraf0477.jpg

motosiklet demişken yolda rastladığımız bi 1000 RR la artistik bi pozu ihmal etmiyorum hemen :cherry: çek bakiim Fatihçim :p

fotoraf0475.jpg

daha sonra Salcanonun scoterına rastlıyoruz Fatihe diyorum eyyy Salcanocu Fatih bi poz ver hele :p

fotoraf0476.jpg

pozu veriyor vermesinede ardından ekliyor "abi adaletmi bu kendin 1000 RR la poz veriyosun bana gelince scooter " :queen: haklısın deyip 1000 RR ın yanına geri geliyoruz :queen:

fotoraf0484m.jpg

dönüşte süpermarkete uğrayıp öğle yemeği için Karpuz peynir ekmek alıyoruz :cat: ne demişler Karpuz peynir ekmek hazır yemek :cherry:

fotoraf0483.jpg

Kamp alanımızın yakınındaki antik ? tiyatroyada uğradık

fotoraf0472a.jpg

fotoraf0470g.jpg

öğle yemeğimiz karpuz peynir ekmek misss gibi :cat:

fotoraf0487c.jpg

fotoraf0486.jpg

yemekten sonra çay keyfi :cat:

fotoraf0490.jpg

fotoraf0488.jpg

daha sonra gene deniz sefası bu sefer Fatihte giriyor denize :cat:

fotoraf0466.jpg

fotoraf0467.jpg

Denizden sonra Fatih istirahate çekiliyor bense alışveriş için Kaşa gidiyorum

fotoraf0508q.jpg

fotoraf0504.jpg

alışverişten sonra Salcoyla plaja iniyorum resim çekmek için :cat:

fotoraf0512t.jpg

fotoraf0509.jpg

plajda resimleri çekildikten sonra Salconun canı off road çekti herhalde kendini gömdü çakıllara :p arka jant tamamen oturdu :cherry:

fotoraf0510.jpg

Resimde görülen (yada görülemeyen ) :p kanocu abinin sayesinde çıkarabildik Salcoyu oturduğu yerden :queen:

fotoraf0512.jpg

kurtulur kurtulmaz atıyorum kendimi cennet müsvettesine :cat:

fotoraf0473.jpg

fotoraf0444.jpg

Şu an ise sizlere bunları yazarken bu haldeyim :cat: :p

fotoraf0514.jpg

yarın Datça -Marmaris yolları bizi bekler sabah erkenden yollardayız inş. Yeni paylaşımlarda görüşmek üzere :king: devamı gelecek :bounce:

benim gezim senin gezin döver dicektim ama fotoları görünce diyemedim ...denizedemi girdin hayın domdom...:p

fatih ne kadar zayıflamış öyle yav?

Zayıflar tabi eskerliği golay bi şeymi sanıyon sen Adem aaaaaaağğaaaaaaa :cherry:

Abi tekerin düz bassın süper gidiyorsun ;)

Sağolasın kardeşim teşekkür iderim :cherry:

bunlarda alanya geceleri diye başlayınca bir an korktum :mrgreen: iyi eğlenceler, iyi gezmeler Ahmet abi :thumleft:

Sağolasın kardeşim Alanyaya vardıda Alanya gecelerini paylaşmadı dedirtmeyek kendimize dedik :cherry:

Bunlarda olayı aşmış hacuu :p

doğru aga ama belkide şimdi bende orada olacaktım Alanyalara akacaaadım...:jocolor:

Senin akışkanlığın kaybolmuş artıkın agaaa :queen:

helal olsun hemşerim destan gibi gezi bu be,söylenecek tek şey var 10 numara gezi ,kazasız belasız gitgel.hayırlı yolculuklar ve devamını takip ediyorum...saygılar...

Saygılar bizden hocam eyvallah :rendeer:

Ahmet abi daha önceki gezi konularındada söylemiştim yine söylüyorum

Hastayım abi senin şu gezi topiclerine anlatım desen harika hayat sana güzel abi ben bu sene için bi plan yapmadım bakalım belki bi süpriz yapar bi rota çizerim :))

Paylaşımlara devam inşallah abi :)) hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler..

Sağolasın kardeşim sen çizmeye devam et biz çzidiğimiz yerleri gezelim inş. sanada nasip olur çizdiğini gezmek :cat: kış boyu çize çize ben hal olmuştum çünküü:cherry:

hayırlı yolculuk ve ıyı eglenceler dılemekten baska bısey gelmıyor elımden

Eyvallah Mutlu reyizzz sağolasın akacaz yanına aga izin uzadı bekle bizi :cat:

Ebenin nomırasını vereceeedin kendisiyle iletişime geçeceedim :p

Olmm bu kadarmı azdın len :p kuduruk panda :cherry: bide derlerki pandaların nesli tükeniyor peaahh :sunny: sen bu hızla gidersen ortalık panda popilasyonundan geçilmez ya la :cherry:

Kaş'tan beim için Gözünü (MEİS ADASINI) izler misiniz abi? :) Kaş-Kalkan arasındaki 30 kmlik yol Finike-Demre arasındaki yol gibi eğlenceli ve kaliteli sürş keyfi verecektir... :) Allah kazasız belasız bol eğlenceli yollar nasip etsin... Takibinizdeyim abi :)
Az kaldı artık yatcaz kalkcaz hoooppppppppp KÖYCEGİZ'desiniz.... :) Fethiye-Köyceğiz arası Göcek tüneli motosiklet geçiş ücreti:1.50 :D alternatif yol 6 km ;) Yol durumunu sunduk eğlence durumu size kalmış..... ;)

Kardeşim sağolasın ilgi alaka ve bilgilendirmen için olanı paylaştık vallaha :cherry: bizim adımız hıdır elimizden gelen budur :cherry: belki vardır resimlerde söylediğin yer :cherry:

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

benim gezim senin gezin döver dicektim ama fotoları görünce diyemedim ...denizedemi girdin hayın domdom...:p

Girdim tabi ya la :cherry: ben senmiyim olm cayır cayır motur tepesinde dağ daş gezcek :cherry:

harıka seruven tam gaz. aöf olmasaydıda bende katılabılseydım ah ah.

İnsan buraları gördümü ister açık ister kapalı öğretim hak getiriyor agaaaaa :cherry:

bana derler ama sen harbi çakçisin valla reyiz...temmuzda nereye gidiyoz söyle baken :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maşallah abi gıpta ile izliyorum,süper oluyor turun. Allah tekerine taş değdirmeye...

Ohh cok güzel ne deyem ahmet abi butun guzel cumleler sizin oldu kelime yok :):) fatih abiye selam

bana derler ama sen harbi çakçisin valla reyiz...temmuzda nereye gidiyoz söyle baken :)
temmuz Ramazan mübareek ben evde huşu içinde ramazanı geçiririm aga Ağustos dersen bakarız bi çaresine :wiinkk:

Maşallah abi gıpta ile izliyorum,süper oluyor turun. Allah tekerine taş değdirmeye...

Sağol Uğur kardeşim eyvallah :cat: bizi izlemeye devam o halde :bounce:

Ohh cok güzel ne deyem ahmet abi butun guzel cumleler sizin oldu kelime yok :):) fatih abiye selam

aslm sağol izzet Fatihinde şahsında hepinize selamı var :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar