Akaryakıta büyük zam

bu konuda türkiyede biri kendini feda edicek olduğu şehri ayağa kaldırıcak sonra diğeri sonra diğeri biz sustıkça bu böyle gidicek :pr:

Bunu diyen arkadaş ve "tepki mepki yapalım!" diyen diğerleri. Halkı isyana mı teşvik ediyosunuz ::yanliss:

:p

Son düzenleme:
Tepki olmadığı sürece bu vergiler artmaya devam eder arkadaşlar. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor bana.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakın tok açın halinden anlamaz baştakiler tok olduğu için sittinsene anlamaz halkı üretmiyoruz tüketiyoruz normaldir...bide ha bu dümbelekleri baştacı ediyoruz haktır..

İroni o kadar çok ki.
Örneğin; o kadar petrol dağıtıcısı arasında sadece 1 (bir) tane yerli sermayeli dağıtıcı var.
Benzini çok fahiş fiyatlara kullanıyoruz. Ülkemizde kayda değer petrol rezervi yok ya da çıkarılmıyor.
Biz petrolün çok uzağında yaşayan, bulunduğumuz coğrafyada petrol bulunmayan bir ülkede yaşıyoruz. E o zaman bu petrol fiyatları da gayet normal. Ama bizim ülkemiz cennet ülke, insanlarının zeki olduğu, 1 tanesinin dünyaya bedel olduğu, zeki, çalışkan olduğu bir ülke. Ekonomik sorunlar, terör sorunu, eğitim sorunu gibi basit sorunlar mı? Onları sorundan saymıyoruz ki. Mutluyuz biz mutlu.

Bir dernek, teşkilat, örgüt her neyse. Şöyle güçlü bir eylem düzenlese ekonomik konularda, gerekirse isyana çağırsada katılsak.

Son düzenleme:
yuh yani ne diim
yurtdışında yaşadıgın dönemlerde bir ara zam gelmişti vergilere oda %1 idi koça ülke anında tepkisini gösterdi hükümet yaptıgı zam mı geri aldı bizde o kadar zam yapılıyor ki kimse tepkisini göstermiyor bile
hani paramız vardı ????? ne zam mı bu o zaman

korkuyor millet de ondan. sesi çıkaranaı düşünce suçlusu deyip atıyorlar. hapislerde çürümek istemem.
yapcak bişey yok arkadaşlar. varmı ? ne yapabiliriz hani? :) şahsen elimden haber yorumu yapmaktan bişey gelmiyor. varsa bir planınız katılabilirim mesela geçende mail gelmişti. total-bp ve shellden benzin almayın diye ben zaten opetten alıyorum :) bu markalar yabancıymış.

Bu haber hiç iyi olmadı şimdi.. Dünde Ehliyet harçlarına zam yapılmıştı %50.. Devletin canı sıkıldı gine sağa sola saldırıyo..

Taktik basitti zaten.

Bu indirim ve vergi zamamı sürecinden kim karlı- kim zararlı bir düşünelim.

Zate son dönemde 3.20 civarında aldığımız benzin aynı noktaya geri geldi.
Ama EPDK satıcılardan fiyat indirmelerini istedi.
Böylece satıcıların kar marjı düştü.
Sora devlet vergiyi geçirdi.
böylece satıcının ettiği kara, devlet el koymuş oldu.
1 ay bile sürmeyen indirimlede vatandaş hükümetin bir şeyler yaptığını sandı.

Birşeyler yaptıkları kesin!!!:farao:

korkuyor millet de ondan. sesi çıkaranaı düşünce suçlusu deyip atıyorlar. hapislerde çürümek istemem.
yapcak bişey yok arkadaşlar. varmı ? ne yapabiliriz hani? :) şahsen elimden haber yorumu yapmaktan bişey gelmiyor. varsa bir planınız katılabilirim mesela geçende mail gelmişti. total-bp ve shellden benzin almayın diye ben zaten opetten alıyorum :) bu markalar yabancıymış.
Doğru gelmiş üstadım mail.
BP amerikan
Shell İngiliz
Total (doğru hatırlıyorsam) fransıznin.
Shell bütün Türk Petrol bayilerini bir kaç yıl önce satın aldı ve hepsi hemen adını deiştirdi.
Böylece kendi yurdumuzda Türk olduğumuzu bile hatırlamamız engelleniyor.
Opet Koç gurubunundur.
Alpet bir Türk iş adamınındır, adını hatırlayamadım.
Petrol ofisi de Türk olmalı. Bir ara sanki satıldı gibi bir şey hatırlıyorum ama emin değilim.

Birde artık devir ergenekon devri düşünce suçu bitti artık şimdi düşünce özgürlüğü yanlısıyız.
Ama mevcut hükümete karşı düşünürsen ergen yerlerine konuveriyolar adamın...

Son düzenleme:
sabah 2.92 ye aldım. öğleden sonra 3.15 e aldım. ne diyim ben sizin :pr::farao:::evil::::angry2::::rantinp:::ranntign::eviiil::::xs26::::cekic::

Oy vermesini öğrenene kadar böyleeeeee:farao:

Bu kadar olur, petrol şirketlerine fiyatları indirin diye baskı yaptıklarında galiba ufak ufak adam oluyoruz demiştim. Bu indirim meğer, vatandaşa fayda sağlasın diye değil, benzinciden alıp, başkasının cebine girsin diyeymiş.:farao: Bizim için ne değişti, gene cepten aynı para çıkıyor.

Petrol ofisi önce devletindi. Sonra özelleştirmeden İşbankası aldı. İşbankası Doğan holdingle önce ortak olup, sonra tamamını aldı. Sonra Avusturyalılara sattı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
devlet bizi düşünüyo hemen kötü yorumlamayın benzin ucuz oldumu basıyoz pahalı oldumu motora veya araca binmeye cekiniyoz yakıtından dolayı şimdi bide kaza falan yaparsın mazallah yaralanırsın böylece caydırıyo milleti. 3tl ye benzinmi olur ya insaf :farao:

abi şu yorumdan hiçbişe anlamadım,Daha farklı yazarsan anlamak istiorum:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar