Merhaba dostlar,
Kışa merhaba diyelim artık.
Muzaffer aynen katılıyorum.
Kışa merhaba diyelim artık.
Muzaffer aynen katılıyorum.
Bu hafta sonu balık yemeğe gidelimmi ?
Beyler öneri bekliyoruz, sadece klavye başında oturmayalım. Birazda gezelim :mrgreen:
Günaydın arkadaşlar kışında ayrı bir güzelliği var hafta sonu güneşli görünüyor gezi için uygun olabilir ha bu hafta arkadaşlar ruzgalı tepede cumartesi ve pazar bir sürü etginlikler var duyurulur cumartesi bisiklet akrobasi sisi yamaç paraşütü en büyük balığı tutma yarışması kamp ateşi canlı müzik vs pazar 4*4 of road yarışı motokros yarışı ve aklıma gelmeyen bayağı bi etkinlik vs vs bilginize![]()
Ayas iskeledeki Babanın Yerine mi gitsek ?
Tekneyle de gezilebilir
2 kişilik boş yeri olan araçla ve eşimle balık yeme teklifini değerlendirmek isterim.
Ayas iskeledeki Babanın Yerine mi gitsek ?
Tekneyle de gezilebilir
2 kişilik boş yeri olan araçla ve eşimle balık yeme teklifini değerlendirmek isterim.
herkese iyi akşamlar...
ayıptır söylemesi az önce işten dönerken donuma kadar ıslandım :c)))
yahu bu yağmurlar kötü oldu yaa.. ne güzel gezi yapıyorduk, kamp yapıyorduk... sezon bitmiş anlaşılan... :flower:
hayırlısı artık... :c))
bu pazar mersin-GALATASARAY maçına gitme durumum var. yoksa biliyorsunuz hiç bir etkinliği kaçırmam. gelirdim balık yemeye :queen:
günaydın ADANA MT.min hafta sonu PTT ci motorcuları.
yav şu bahadır hiç iflah olmaz arkadaşlar.aklıma birşey geliyor amaaaaa.acaba hanımdan izin alamıyorda,erkekliğe b.k sürmemek için işini mi bahane ediyor?????:silent:ale:
bilmiyorum ama eğer değilse durum daha vahim.Başkanım Bahadır evli mi?:silent:Ona bile inanasım yok:mrgreen:l:
İstanbul' dan mı katılacaksınız.:silent:
Aslında söylediğiniz mekan araçlada olsa değerlendirilirdi. Hava nedenli ile herkes araçları ile katılabilirdi.
Ama bu hafta sonu Adana' da olmayacağım.r: Kısmet başka bir sefere inşallah.:bestmt:
Adana'ya katılalı 4 ay oldu artık buralıyız, fakat işlerin yoğunluğundan hala toplantılarınıza katılamadım.
Hatta green garden ın yerini bile geçen hafta keşfettim.
biraz biraz işler hafifler oldu, en kıa sürede görüşmek üzere...