[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
SRKN01 kardeş,bu forumda büyük harflerle yazmak,bağırmak anlamına geliyor,bilgin olsun.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hayırlı günler gardaşlarım allah izin verirse ayın 15inde adanadayım eve dönüyorum :)

tamam özür dilerim.küçük küçük yazarım artık sessizce :pr:

Hoş geldiniz.
Bize göre sakıncası yok, istediğin gibi yazabilirsin.:) Bora başkanın form kuralları hakkında küçük bir hatırlatma yaptığını sanıyorum.:cat:
Birazda kendinizi tanıtsanız muhatabımızın kim olduğunu anlarız.

Adana İl Temsilcisi
Hoş geldiniz.
Bize göre sakıncası yok, istediğin gibi yazabilirsin.:) Bora başkanın form kuralları hakkında küçük bir hatırlatma yaptığını sanıyorum.:cat:
aynen öyle,teşekkürler yusufum.:cat:

Hoş geldiniz.

aslen adanalıyım.antalya lara da cep telefon bayisiyim.çoktan motor sevdam vardı ama almak yeni nasip oldu bende bu forumu gördüm yazısmak istedim.saygılar..:king:
forumda biraz acemiyim artık zamanla cevap ve mesajlara alısacağım sanırım kusura bakmayın hatam olursa simdiden..

aslen adanalıyım.antalya lara da cep telefon bayisiyim.çoktan motor sevdam vardı ama almak yeni nasip oldu bende bu forumu gördüm yazısmak istedim.saygılar..:king:
forumda biraz acemiyim artık zamanla cevap ve mesajlara alısacağım sanırım kusura bakmayın hatam olursa simdiden..

Estafurullah,
Hepimiz acemiyiz. Sanırım hala Antalya' dasınız. Nikinizden anlaşıldığı kadarı ile adınızda Serkan.
Adana' da olduğunuz dönemlerde çarşamba günleri bir araya gelmeye çalıştığımız bir toplantımız var. Orada katılımcı arkadaşlarımızla şahsen tanışmak mümkün olabilir.

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

hayırlı günler gardaşlarım allah izin verirse ayın 15inde adanadayım eve dönüyorum :)

Siteye hoş geldiniz.
Adana' ya gelince sizide toplantılarımıza bekleriz.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
inşallah yusuf bey bu arada bügün ögrendim 1 dersim vardı oda trafik vee 85 puan alıp geçmişim hayalime yani aşkıma yani birtaneme yani cbr'ıma bir adım daha yaklaştım :) varya çook mutluyum antamam :)

Estafurullah,
Hepimiz acemiyiz. Sanırım hala Antalya' dasınız. Nikinizden anlaşıldığı kadarı ile adınızda Serkan.
Adana' da olduğunuz dönemlerde çarşamba günleri bir araya gelmeye çalıştığımız bir toplantımız var. Orada katılımcı arkadaşlarımızla şahsen tanışmak mümkün olabilir.

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

Siteye hoş geldiniz.
Adana' ya gelince sizide toplantılarımıza bekleriz.

bende memnun oldum inşallah geldiğim zaman tanışmayı çok isterim.yılbaşında gelme ihtimalim yüksek.bakalım kısmet artık.

Günaydın millet :rendeer:

Güzel havalar geçti, yağmurlu havalar başlıyor. Gezmedik gezmedik şimdide hava açsada gezerdik deriz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar