tamam özür dilerim.küçük küçük yazarım artık sessizcer:
aynen öyle,teşekkürler yusufum.:cat:Hoş geldiniz.
Bize göre sakıncası yok, istediğin gibi yazabilirsin.Bora başkanın form kuralları hakkında küçük bir hatırlatma yaptığını sanıyorum.:cat:
Birazda kendinizi tanıtsanız muhatabımızın kim olduğunu anlarız.
Hoş geldiniz.
Bize göre sakıncası yok, istediğin gibi yazabilirsin.Bora başkanın form kuralları hakkında küçük bir hatırlatma yaptığını sanıyorum.:cat:
Birazda kendinizi tanıtsanız muhatabımızın kim olduğunu anlarız.
tamam özür dilerim.küçük küçük yazarım artık sessizcer:
hayırlı günler gardaşlarım allah izin verirse ayın 15inde adanadayım eve dönüyorum![]()
hehehe şu antalyadayım sabret adana gelem evime yani sanaTaze kan herzaman lazım, aramıza hoşgeldiniz :rendeer:
aslen adanalıyım.antalya lara da cep telefon bayisiyim.çoktan motor sevdam vardı ama almak yeni nasip oldu bende bu forumu gördüm yazısmak istedim.saygılar..:king:
forumda biraz acemiyim artık zamanla cevap ve mesajlara alısacağım sanırım kusura bakmayın hatam olursa simdiden..
hayırlı günler gardaşlarım allah izin verirse ayın 15inde adanadayım eve dönüyorum![]()
Estafurullah,
Hepimiz acemiyiz. Sanırım hala Antalya' dasınız. Nikinizden anlaşıldığı kadarı ile adınızda Serkan.
Adana' da olduğunuz dönemlerde çarşamba günleri bir araya gelmeye çalıştığımız bir toplantımız var. Orada katılımcı arkadaşlarımızla şahsen tanışmak mümkün olabilir.
---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
Siteye hoş geldiniz.
Adana' ya gelince sizide toplantılarımıza bekleriz.