gunaydın millet
su an testden geldim motorla soguk kendisini hissetdiriyor.:cherry:
Pazar günü İstabul' da oto fuarında idim.
Fuat ve Muzaffer kerdeşlerimin kulaklarını çınlattım.:king:
Ordaki otomobilleri gördükçe benim arabanın eşşek olduğuna kanaat getirdim.:mrgreen:
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
Son görüşmemizde termal içlik almanın şart olduğu konusunda mutabıktık.:wiinkk:
Anlıyorum ki sen hala düşünme aşamasındasın.:bounce:
aslında sana demirbaş termaller vermeleri lazım.ben kısında testegitdigim için üşüyorum
şimdi bir müşterim geldi,sohbet ederken ÇİFTEHAN'ın oradaki alihocalı köyünden bahs etti.daha önce de duymuştum methini.yolu da düzgünmüş.:wiinkk: bilmem ki.:cherry: kurtlandım mı acaba?![]()
Tabi, tabi, hava kışa döndü ya. Kurtlanmalar başlar :mrgreen: Bu hafta sonu ben yokum, artık başka hafta sonuna :santa:
şimdi bir müşterim geldi,sohbet ederken ÇİFTEHAN'ın oradaki alihocalı köyünden bahs etti.daha önce de duymuştum methini.yolu da düzgünmüş.:wiinkk: bilmem ki.:cherry: kurtlandım mı acaba?![]()
Pazar günü İstabul' da oto fuarında idim.
Fuat ve Muzaffer kerdeşlerimin kulaklarını çınlattım.:king:
Ordaki otomobilleri gördükçe benim arabanın eşşek olduğuna kanaat getirdim.:mrgreen:
Hayırdır birader,
Toplantı mı var?
valla bu mevsimde deniz kenarları hariç her yer serin olacaktır.bak hazır muzaffer de yokmuş.:queen:
valla bu mevsimde deniz kenarları hariç her yer serin olacaktır.bak hazır muzaffer de yokmuş.:queen:
herkese iyi günler, iyi haftalar...
h.sonu rüzgarlı tepedeydim. bu tarz etkinliklerin şehrimizde daha sık olmasını temenni ediyorumm. :c))
herkese iyi günler, iyi haftalar...
h.sonu rüzgarlı tepedeydim. bu tarz etkinliklerin şehrimizde daha sık olmasını temenni ediyorumm. :c))
Başkanım,
Bahadır gelmezse bende gelmem, gerçi şimdiye kadar hiç bir geziyi kaçırmadı ama:wiinkk: