[Adana - MT]

UNUTTURAMAZ KİMSE...

anadolus.jpg

ulush.jpg

sonposta.jpg

atatrksrmanet.jpg

Pazar günü İstabul' da oto fuarında idim.
Fuat ve Muzaffer kerdeşlerimin kulaklarını çınlattım.:king:
Ordaki otomobilleri gördükçe benim arabanın eşşek olduğuna kanaat getirdim.:mrgreen:

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

gunaydın millet
su an testden geldim motorla soguk kendisini hissetdiriyor.:cherry:

Son görüşmemizde termal içlik almanın şart olduğu konusunda mutabıktık.:wiinkk:
Anlıyorum ki sen hala düşünme aşamasındasın.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
şimdi bir müşterim geldi,sohbet ederken ÇİFTEHAN'ın oradaki alihocalı köyünden bahs etti.daha önce de duymuştum methini.yolu da düzgünmüş.:wiinkk: bilmem ki.:cherry: kurtlandım mı acaba?:p

Ordaki otomobilleri gördükçe benim arabanın eşşek olduğuna kanaat getirdim.:mrgreen:

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Son görüşmemizde termal içlik almanın şart olduğu konusunda mutabıktık.:wiinkk:
Anlıyorum ki sen hala düşünme aşamasındasın.:bounce:

yusuf abi bu yıl fuara gitmedim yeni R 1200 GS tanıtımındaydım

yolum düssün kesin alacam ben kısında testegitdigim için üşüyorum

şimdi bir müşterim geldi,sohbet ederken ÇİFTEHAN'ın oradaki alihocalı köyünden bahs etti.daha önce de duymuştum methini.yolu da düzgünmüş.:wiinkk: bilmem ki.:cherry: kurtlandım mı acaba?:p

Tabi, tabi, hava kışa döndü ya. Kurtlanmalar başlar :mrgreen: Bu hafta sonu ben yokum, artık başka hafta sonuna :santa:

Tabi, tabi, hava kışa döndü ya. Kurtlanmalar başlar :mrgreen: Bu hafta sonu ben yokum, artık başka hafta sonuna :santa:

Hayırdır birader,
Toplantı mı var?

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

Başkanım,
Soğuk olmaz mı oralar.:silent:
Ben yarın Doğu seyahatine çıkacağım. Kısmetse Cuma akşamı dönerim. Havaya bakar bir program yaparız olmazsa.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
valla bu mevsimde deniz kenarları hariç her yer serin olacaktır.bak hazır muzaffer de yokmuş.:queen:

Bende hep bunu merak etmişimdir. Biz arabaya biniyorsak bunlar neye biniyor diye :mrgreen:

Hayırdır birader,
Toplantı mı var?

Evet öyle, sene sonu yaklaşıyor ya, milletin istekleri bitmiyor :mrgreen:

valla bu mevsimde deniz kenarları hariç her yer serin olacaktır.bak hazır muzaffer de yokmuş.:queen:

Benim yokluğumdaki gezileri iyi değerlendirin :bounce: gelince hesap soracam :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bence kıl çadırna gidin, adaşım geçen bana sitem ediyor " senin yüzünden bir kere bile kıl çadırına gitmedik" diyor :mrgreen: Ben yokken hayrınıza bu çocuğu kıl çadırına götürün be...:thumleft:

herkese iyi günler, iyi haftalar...
h.sonu rüzgarlı tepedeydim. bu tarz etkinliklerin şehrimizde daha sık olmasını temenni ediyorumm. :c))

h.sonu rüzgarlı tepedeydim. bu tarz etkinliklerin şehrimizde daha sık olmasını temenni ediyorumm. :c))

Aman Bahadır' ım dikkat etseydin.
Oralar çok eser yel mel girmesin. Bak tutulur kalırsın sonra.:santa:
Sonra hep böyle rüzgarlı etkinlik ister durursun.:bounce:

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

Başkanım,
Bahadır gelmezse bende gelmem, gerçi şimdiye kadar hiç bir geziyi kaçırmadı ama:wiinkk:

Bahadır ne işin var rüzgarlı tepede, orda kendimi şey gibi hissediyorum neydi yav, hani öküz tren misali :mrgreen:

Ben daha çok kendim aksiyon yapmak isterim, seyirci olmayı hiç sevmem, bence kendini böyle seyirci olarak alıştırma :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Başkanım,
Bahadır gelmezse bende gelmem, gerçi şimdiye kadar hiç bir geziyi kaçırmadı ama:wiinkk:

Yusuf abi, bencede bahadır gelmezse katılma onsuz gezilerin tadı çıkmıyor :p

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
tamam tamam bu hafta gezi yok,anlaşıldı.herkesin bir mazereti var anladık.olmazsa sonraki pazara bir gezi planlarız.sağlık olsun.

herkese iyi günler,
malumunuz şimdiye kadar kaçırdığım gezi olmamıştır. Bundan sonra da kaçıracağımı sanmıyorum. İmkanlar el verdikçe yanınızda olacağım. :bounce:
Yusuf abi hafif bir bel ağrısı var sanki, bir daha rüzgarlıtepeye gidersem belimi sağlama alacam. :cat:
Muzaffer abi adamların yaptıkları aksiyonu görünce insanın canı çekiyor yaa.. insanın kafasındaki cross düşüncesini tetikliyor. çamura bulanmak, yuvarlanmak falan...
İleride motoru büyüttükten sonra, yanına bir de cross almayı düşünüyorum... :flower: :c))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar