[Adana - MT]

Iyi akşamlar arkadaşlar saygı değer yusuf abim sen türkiyenin heryerindesin bir gün bakıyorum burda birgün bakıyorum orda falan canımız çekiyor ona göre türkiyeyi karış karış geziyorsun maşallah abi artcı lazım olursa aklında bulunsun hangi vasıta ile gidiyorsan da ha önemli değil gönüller bir olsun kendine iyi bak görüşmek üzere yusuf abi.

Günaydın millet...:rendeer:

Allah iş yoğunlu versin FUAT :cat: Muttalip, uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş :bounce:

Akşam toplantıda görüşürüz :thumleft:

herkese günaydın...
Yusuf abim kuş misali... :c))
akşam görüşmek üzere arkadaşlar... aynı yerdeyiz değil mi? havalar soğudu bayaa, sorun olmaz umarım...

Merhaba dostlar,
Akşama keyifli sohbetler,
Batman' dan sevgiler.:rendeer:

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:32 ----------

Iyi akşamlar arkadaşlar saygı değer yusuf abim sen türkiyenin heryerindesin bir gün bakıyorum burda birgün bakıyorum orda falan canımız çekiyor ona göre türkiyeyi karış karış geziyorsun maşallah abi artcı lazım olursa aklında bulunsun hangi vasıta ile gidiyorsan da ha önemli değil gönüller bir olsun kendine iyi bak görüşmek üzere yusuf abi.

Ah Muttalip ah,
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyelim.:pr:
Kısmet bir gün beraber bir gezi yaparız.

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım, hatta foruma değil motosikletle de tanışmam 4 gün oldu, bundan sonra yeteneklerim ölçüsünde bende etkinliklerde beraber olmaya çalışıcam inşallah

günaydın herkese... hayırlı cumalar olsun arkadaşlar... güneşli bir h.sonu olsun da motordan inmeyelim... :bounce:
yanlış anlamayın haa... :flower:

Günaydın millet, Hayırlı Cumalar :rendeer:

Adaşım nerelerdesin yav :thumright
geldim burdayım adaşım.
günaydın herkese... hayırlı cumalar olsun arkadaşlar... güneşli bir h.sonu olsun da motordan inmeyelim... :bounce:
yanlış anlamayın haa... :flower:
utanmaz arlanmaz bunun yanlışımı var.nedemek istiyorsun şimdi biz motormuyuz ulennnnnn:queen:bundan sonra düzgün yaz meselaaaa..please bring dı bikeeee every badyyy of kourssss indi foursssss orlaytttt...:flower:ulen herşeyi ben mi öğretecemm lannnnnn:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar