[Adana - MT]

herkese iyi günler diliyorum... bugün günlerden GALATASARAY arkadaşlar.. saat 21:45'de televizyondan izleyelim, izlemeyene izlettirelim, izlettirmeyeni dövelim... :c))

Tünaydın arkadaşlar akşam gelen misafirlerim dolayısıyla toplantıya gelemiyorum ama siz gelebilirsiniz başım üstünde yeriniz var.

İyi akşamlar arkadaşlar,
Akşama keyifli sohbetler,
Bitlis de olamam nedeni ile katılamıyorum.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.dün akşamki toplantıda ben ve recep albay vardı.:silent:
bu arada pazar günü hava AMPUL gibi.gezi kaşıntısı tutanlar buraya.:wiinkk: daha sonra zor buluruz bu havaları.

Merhaba arkadaşlar,
2 haftadır seyahatteyim, toplantılara gelemiyorum.
Bu akşam dönüyorum kısmetse haftaya katılırım.

Günaydın arkadaşlar toplantılara katılım gittikçe düştü bende katılmak isterdim ama toplantılara ama malesef misafirlerden dolayı katılamıyorum 2 haftadır en yakın zamanda geleceğim şimdi benim anlamadığım bir nokta toplanmak arkadaşlarını görmek hoş sohpet ortamında 1 bardak çay içmek bu kadar itici olmaması lazım neden katılım düştü anlamadım neyse hayırlısı bakalım ama en yakın zamanda eskisi gibi kalabalık bir mt olacağımıza inanıyorum iyi günler herkese

herkese iyi akşamlar... dün iş yerinde yükleme olduğu için çıkış saatim 22.30 oldu. Ancak bitti.
9 gibi biter ve direk toplantıya giderim diye düşünüyordum ama işler düşündüğümüz gibi gitmedi... :c((

tuc

günaydın dostlar.dün akşamki toplantıda ben ve recep albay vardı.:silent:
bu arada pazar günü hava AMPUL gibi.gezi kaşıntısı tutanlar buraya.:wiinkk: daha sonra zor buluruz bu havaları.

bende bir geziye katılmayı çok isterim ama öğrenciyiz dershane felan var öğlene kadar. kozan etraflarına gelebilirseniz benimde katılma imkanım artar sevinirim. dağılcak güzel olur yarın yağmur var gibi ondan sonra hava açılırsa tadından yenmez :)

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Adana' ya döndüm şükür.
Bu hafta sonuda yaylaya gitmem lazım. Geziye gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler.

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet. anladım kimsenin geziye gidesi yok.:pr: ee o zaman iyi hafta sonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar