Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi günler diliyorum... bugün günlerden GALATASARAY arkadaşlar.. saat 21:45'de televizyondan izleyelim, izlemeyene izlettirelim, izlettirmeyeni dövelim... :c))
günaydın dostlar.dün akşamki toplantıda ben ve recep albay vardı.:silent:
bu arada pazar günü hava AMPUL gibi.gezi kaşıntısı tutanlar buraya.:wiinkk: daha sonra zor buluruz bu havaları.
Günaydın arkadaşlar toplantılara katılım gittikçe düştü bende katılmak isterdim ama toplantılara ama malesef misafirlerden dolayı katılamıyorum 2 haftadır en yakın zamanda geleceğim şimdi benim anlamadığım bir nokta toplanmak arkadaşlarını görmek hoş sohpet ortamında 1 bardak çay içmek bu kadar itici olmaması lazım neden katılım düştü anlamadım neyse hayırlısı bakalım ama en yakın zamanda eskisi gibi kalabalık bir mt olacağımıza inanıyorum iyi günler herkese
herkese iyi akşamlar... dün iş yerinde yükleme olduğu için çıkış saatim 22.30 oldu. Ancak bitti.
9 gibi biter ve direk toplantıya giderim diye düşünüyordum ama işler düşündüğümüz gibi gitmedi... :c((
günaydın dostlar.dün akşamki toplantıda ben ve recep albay vardı.:silent:
bu arada pazar günü hava AMPUL gibi.gezi kaşıntısı tutanlar buraya.:wiinkk: daha sonra zor buluruz bu havaları.
bende bir geziye katılmayı çok isterim ama öğrenciyiz dershane felan var öğlene kadar. kozan etraflarına gelebilirseniz benimde katılma imkanım artar sevinirim. dağılcak güzel olur yarın yağmur var gibi ondan sonra hava açılırsa tadından yenmez