Herkese günaydınn,
Uzun sürenin ardından aranızda olmaya çalışmaya devam edeceğim abilerim![]()
Okul başladı ben de otobüsle gitmek olmaz diye bir apache aldım. İlk bakımına bu haftasonu sokacağım. Hazır hava da güzelken bir gezi yaparsak rodajı orada bitirmeyi düşünüyorum. Bundan sonra her geziye gelmeye çalışacağım geçen sene hiç kısmet olmadır:
Tekrar herkese tüm iyi dileklerimi sunuyor, iyi bir gün diliyorum...
ulen bora her yazıyı beklerdimde bu piyango oldu ayptır yav el insaf yani hep bu zafımdan faydalanıyorsunuz ayıptır yavvvvv bırakın bari şurda klavye delikanlısı olim ele güne rezil etmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnn
puuuuuu sana, adaşım dedik bizi marsaka yaptınız yavvvv oyun bozancılar sizi.
lan suboppppppppp sen ilk önce aynaya bak ondan sonra laf yetiştir. alırım seni terazinde tatrtarım haaaaaa
güneşli bir güne günaydın dostlar.hatta bütün hafta sonu böyle güneşli olacak.
muzaffer iyi yolculuklar.gez,eğlen.
yusuf tamam anladım,hamp alanı keşfine haftaya gidiyoruz demekki.
İyi yolculuklar temennisinde bulunan tüm arenaslara teşekkür ederim. Paris soğuk,birde burda çok motosiklet var onun için motosiklet mağazası aradım, buldum ama hersey çok pahalı o nedenle hiç bir şey almadım. Bizim türkiye daha hesaplı arkadaslar onun için Türkiye'nin kıymetini bilin...
Paris'ten selamlar herkese az sonra seine Nehri'nde yemeğe gidecez. Pazar gunu gezecek olan arkadaslara iyi eğlendiler diliyorum.
herkese bol güneşli bir h.sonu dilerim. aramıza katılan arkadaşım hoşgeldin... selçuk arkadaşım şubata daha çok var. hazırlıklara erken başlamışsın. hayırlı teskereler şimdiden.
benzin 5 tl olmuş. vatana millete hayırlı ossun. ekonomik diye aldım benim motoru. hükümetin zoruna gitti, verdikçe verdi gazı... tüp taktıracam zaten yakında :queen:
Bu arada o bahsettiğim Harley için muzaffer abi ile el sıkışmış bulunuyorum. hatta bugün kaporo da verdim. Allah utandırmasın diyelim... :bounce:
Bu şubatta askere gidiyorum.Allah kısmet ederse gelince görüşmek üzere ,kendinize iyi bakın AdanaMT
hepinize iyi akşamlar abilerim![]()