[Adana - MT]

Tünaydın arkadaşlar hava kapalı o bile güzel her havanın kendine göre bir güzelliği var :) bahadır kardeş yağmurda ıslanmışsın her kula nasip olmaz o da güzel motorla dikkat et yollar kaygan olabilir

yav arkadaşlar benim tepemi attırmayın gene:pr: beleş ulen beleşşşşş birde yaz kampında dansöz bilem varrrrrrr(rusyadan getirtecem ismide HELGA daha ne olsun)üstüne üstük kucaktan kucağa:flower:anladınız siz onuuuuuu yani artık gelmeye teraziiiiiii:queen: olsun

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
muzaffer,HELGA,ALMAN ismi kardeş.yine konuşturdun engiiiin kültürünü.:queen:

yav arkadaşlar benim tepemi attırmayın gene:pr: beleş ulen beleşşşşş birde yaz kampında dansöz bilem varrrrrrr(rusyadan getirtecem ismide HELGA daha ne olsun)üstüne üstük kucaktan kucağa:flower:anladınız siz onuuuuuu yani artık gelmeye teraziiiiiii:queen: olsun

Adaşım sana bir şey söyleyimmi, sen bu camiadan çok ama çok uzaklaştın (ticaretti kastetmiyorum). Dükkanı açmadan önce tek tük motor satacam diye hemen hemen tüm toplantı ve gezilere katılıyordun. Artık toplantılara vede gezilere katılmıyorsun, sadece sanal alemdesin. Kendini vermişsin işine gücüne diğer tarafı boşvermişsin. Bak bizlerinde işi gücü var ama yinede bir şekilde katılıp sosyalleşmeye çalışıyoruz.
Seni çok seviyoruz onun için, Artık sosyal topluma katıl be bilader :cat:

yav başkanım helganın babası alaman annesi beyaz rus (1997 penthouse güzeli)lokum bilem yanında çerez:king: test ettim,gördüm,inceledim,dokundum yani anlıyacağınız üzere kazası,darbesi,değişeni hatta yanyattı,çamura battı,çalı çizdi,toz üstende kaldı yokkkkk:queen:sıfırdan farkı sadece yaptığı kilometre:flower:eğer kendini iyi dravcı olarak görüyorsan test etme şansın varrrr:queen::queen::queen:yalnız test sürüşü malumunuz sen iyibilirsin; drayv yaparken mejburen arkanda olmam lazım(konsinye müşteri motoru:p) malumun mal benim değil.:bounce:sadece komusyon alıyorummm

Adana İl Temsilcisi
yav başkanım helganın babası alaman annesi beyaz rus (1997 penthouse güzeli)lokum bilem yanında çerez:king: test ettim,gördüm,inceledim,dokundum yani anlıyacağınız üzere kazası,darbesi,değişeni hatta yanyattı,çamura battı,çalı çizdi,toz üstende kaldı yokkkkk:queen:sıfırdan farkı sadece yaptığı kilometre:flower:eğer kendini iyi dravcı olarak görüyorsan test etme şansın varrrr:queen::queen::queen:yalnız test sürüşü malumunuz sen iyibilirsin; drayv yaparken mejburen arkanda olmam lazım(konsinye müşteri motoru:p) malumun mal benim değil.:bounce:sadece komusyon alıyorummm

sen artık bu işlere de mi bakıyorsun ! :cyclopsan motor sezonu kapanınca yeni işe mi girdin ?:farao: neyse hiç bu sektörde arkadaşım yoktu.::facepalm::

bak başkanım benimle urtaşma ben laf cambazıyımmmm gardını al yoksa gıdını alırım,ne demişler arkadaş arkadaşın dübbeleğiymiş anladın sen onuuuu:thumleft:yazıklar olsun sanaaaa:rendeer:aynı fırsat senin eline geçse bana alo demicenmii hııııı:cherry:

Adana İl Temsilcisi
laf cambazı mı? :queen: diyelim ki fırsat elime geçti,diyelim ki ben de sana alo dedim.sen izin alıp gelebilecenmi ki?:flower:

Adaşım sana bir şey söyleyimmi, sen bu camiadan çok ama çok uzaklaştın (ticaretti kastetmiyorum). Dükkanı açmadan önce tek tük motor satacam diye hemen hemen tüm toplantı ve gezilere katılıyordun. Artık toplantılara vede gezilere katılmıyorsun, sadece sanal alemdesin. Kendini vermişsin işine gücüne diğer tarafı boşvermişsin. Bak bizlerinde işi gücü var ama yinede bir şekilde katılıp sosyalleşmeye çalışıyoruz.
Seni çok seviyoruz onun için, Artık sosyal topluma katıl be bilader :cat:

adaşının gözü para bürümüş muzaffer abi, paradan başka gözü birşey görmüyor. bu yüzdende camiadan uzaklaşmış oluyor.:queen:
fazerr muzaffer abi kefenin cebi yok, bukadar hırs yapma sonra kendini kaybedersin haaaaaa.:queen:

laf cambazı mı? :queen: diyelim ki fırsat elime geçti,diyelim ki ben de sana alo dedim.sen izin alıp gelebilecenmi ki?:flower:
ulen bora her yazıyı beklerdimde bu piyango oldu ayptır yav el insaf yani hep bu zafımdan faydalanıyorsunuz ayıptır yavvvvv bırakın bari şurda klavye delikanlısı olim ele güne rezil etmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnn
Senin nerden alo dediğine bağlı, Eğer "Kıl çadırındayım dersen" gelir :p
puuuuuu sana, adaşım dedik bizi marsaka yaptınız yavvvv oyun bozancılar sizi.
adaşının gözü para bürümüş muzaffer abi, paradan başka gözü birşey görmüyor. bu yüzdende camiadan uzaklaşmış oluyor.:queen:
fazerr muzaffer abi kefenin cebi yok, bukadar hırs yapma sonra kendini kaybedersin haaaaaa.:queen:
lan suboppppppppp sen ilk önce aynaya bak ondan sonra laf yetiştir. alırım seni terazinde tatrtarım haaaaaa

Adaşım seni sevmeyen ölsün :rendeer:, senin yerin bir başka, onun için aramızda görmek istiyorz :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Arkadaşlar, akşama Fransa ya doğru yola çıkıyorum. Salı gününe kadar yokkum. Hepinize hoşçakalın, görüşmek üzere :rendeer:

fezerr muzaffer abi seni nasıl kızdırıyorum ama, :queen: seni sevmeyen ölsün.:rendeer:
muzaffer1968 abi yolun açık olsun güle güle git güle güle gel hayırlı yolculuklar sana.:rendeer:

Hayırlıgeceler arkadaşlar...
Maşallah topic o kadar canlı ki, siteye bir gün girmeyelim, mesajdan alıntı yapmak için neredeyse çocukluğumuza inmek gerekiyor :p
üç sayfa öteden topladım alıntıları ve haliyle biz yazana kadar ortada o muhabbetten ne eser kalıyo nede yorum,, eminim insan ne zaman ne yazdığını unutuyodur :)

Birader,
Sazını koyacak münasip bir yeri toplanma noktasında hep beraber buluruz. :bounce:Sen kafanı yorma.

Peki Yusuf abicim, o rahatlıklan toplanma noktasına gelecegim :)

Yumurtalık mesafe olarak iyimi? değilse mesafeyi biraz uzatarız Kozan üzerinden gideriz. Ne dersin :silent:

Ben motosikletime sazı alırım diyecem ama bende paraşüt etkisi yapar, uçurtma niyetine izlersiniz :mrgreen:

Abi o zaman saza çözüm bulmak yerine önce senin bu duruma çözüm bulmak lazım, millet motormu sürsün yoksa havada sazlan havalanan bir muzaffer abiyimi seyretsin..... olmaz tehlikeli olur biz açısından :mrgreen: ( güle güle git aaabi :) )

ahhh,ahhh ben bu gençlere ne diyeyim ki?gelmeye gönlü olan zamanıda ayarlar sazını da.:pr:

Boşver Bora abim boşver, sen o gençlere bakıp sinirlenme boşver :cherry:

hıhıııııııııııııııııııııııııı bakın gördünüzmü ben deniz dedim herkes oyesssssss ofkours dedi:thumleft:demekki ben sitenin hocasıyımmm:bounce:nedemişler hoca ostrurusa sizler(cemaat)ofkours derrr:flower: bogsağa varmadan AKÇAKIL VAR TÜM İHTİYACIMIZ OLAN gerçek kamp alanı(tuvalet duş,mutfak hepsi varrr)gezi amaçlı heryer yakın tüm kayıtları goegol dan öğrenebilirsiniz.:cat:ya yine ben gerekeni yaptım yoldesen var düzen desen var,organizasyon tabiki var :rendeer:eek:zaman şu başkanlığı allah için bana verin yeter yetere bilirseniz yavvvv lütfen seçin beni:cherry: başkan olmayı istiyorum :queen:seçerseniz tüm sitedeki kampa geleceklerin MASRAFLARI BENDEN size söz koyun kesecem ulen kesmzsen beni kessinler:bounce:hadi kampanya başladııııı,BETERBÖCEK,MUTTALİP,BAHADIR,BANAT,KOLUMAN,FUATIM saflarınızı belirtip şu eski zihniyeli başkanı alaşağı yapım:bounce:benim gibi taze,genç,dinamik,yakışıklı,iyilik abidesi kardeşinize layığı olduğu mekana getirin:santa:getirmeyenler keto olsun emiiiii:flower:

Muzaffer abi tamam yapalım yapalımda sende kurbanda koyun moyun dağıt artık yap bişiler yav, ne bilim ay sonu hepimizin hesaplarına maaş neyin yatır.. :cherry:

Herkese günaydınn,
Uzun sürenin ardından aranızda olmaya çalışmaya devam edeceğim abilerim :)
Okul başladı ben de otobüsle gitmek olmaz diye bir apache aldım. İlk bakımına bu haftasonu sokacağım. Hazır hava da güzelken bir gezi yaparsak rodajı orada bitirmeyi düşünüyorum. Bundan sonra her geziye gelmeye çalışacağım geçen sene hiç kısmet olmadı:pr:

Tekrar herkese tüm iyi dileklerimi sunuyor, iyi bir gün diliyorum...

GUNAYDIN MİLLET

Adaşım seni sevmeyen ölsün :rendeer:, senin yerin bir başka, onun için aramızda görmek istiyorz :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Arkadaşlar, akşama Fransa ya doğru yola çıkıyorum. Salı gününe kadar yokkum. Hepinize hoşçakalın, görüşmek üzere :rendeer:

iyi yolculuklar

Hayırlı yolculuklar,
iyi eğlenceler.
Gezi fotolarını bekliyoruz.:queen:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar,
Pırıl pırıl bir hafta sonu olacak. Gezi planı yapacaklara keyifli sürüşler.:king:
Ben yaylada olacağım.:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar