Tünaydın arkadaşlar hava kapalı o bile güzel her havanın kendine göre bir güzelliği var
bahadır kardeş yağmurda ıslanmışsın her kula nasip olmaz o da güzel motorla dikkat et yollar kaygan olabilir
yav arkadaşlar benim tepemi attırmayın gener: beleş ulen beleşşşşş birde yaz kampında dansöz bilem varrrrrrr(rusyadan getirtecem ismide HELGA daha ne olsun)üstüne üstük kucaktan kucağa:flower:anladınız siz onuuuuuu yani artık gelmeye teraziiiiiii:queen: olsun
yav başkanım helganın babası alaman annesi beyaz rus (1997 penthouse güzeli)lokum bilem yanında çerez:king: test ettim,gördüm,inceledim,dokundum yani anlıyacağınız üzere kazası,darbesi,değişeni hatta yanyattı,çamura battı,çalı çizdi,toz üstende kaldı yokkkkk:queen:sıfırdan farkı sadece yaptığı kilometre:flower:eğer kendini iyi dravcı olarak görüyorsan test etme şansın varrrr:queen::queen::queen:yalnız test sürüşü malumunuz sen iyibilirsin; drayv yaparken mejburen arkanda olmam lazım(konsinye müşteri motoru) malumun mal benim değil.:bounce:sadece komusyon alıyorummm
laf cambazı mı? :queen: diyelim ki fırsat elime geçti,diyelim ki ben de sana alo dedim.sen izin alıp gelebilecenmi ki?:flower:
Adaşım sana bir şey söyleyimmi, sen bu camiadan çok ama çok uzaklaştın (ticaretti kastetmiyorum). Dükkanı açmadan önce tek tük motor satacam diye hemen hemen tüm toplantı ve gezilere katılıyordun. Artık toplantılara vede gezilere katılmıyorsun, sadece sanal alemdesin. Kendini vermişsin işine gücüne diğer tarafı boşvermişsin. Bak bizlerinde işi gücü var ama yinede bir şekilde katılıp sosyalleşmeye çalışıyoruz.
Seni çok seviyoruz onun için, Artık sosyal topluma katıl be bilader :cat:
ulen bora her yazıyı beklerdimde bu piyango oldu ayptır yav el insaf yani hep bu zafımdan faydalanıyorsunuz ayıptır yavvvvv bırakın bari şurda klavye delikanlısı olim ele güne rezil etmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnlaf cambazı mı? :queen: diyelim ki fırsat elime geçti,diyelim ki ben de sana alo dedim.sen izin alıp gelebilecenmi ki?:flower:
puuuuuu sana, adaşım dedik bizi marsaka yaptınız yavvvv oyun bozancılar sizi.Senin nerden alo dediğine bağlı, Eğer "Kıl çadırındayım dersen" gelir![]()
lan suboppppppppp sen ilk önce aynaya bak ondan sonra laf yetiştir. alırım seni terazinde tatrtarım haaaaaaadaşının gözü para bürümüş muzaffer abi, paradan başka gözü birşey görmüyor. bu yüzdende camiadan uzaklaşmış oluyor.:queen:
fazerr muzaffer abi kefenin cebi yok, bukadar hırs yapma sonra kendini kaybedersin haaaaaa.:queen:
Birader,
Sazını koyacak münasip bir yeri toplanma noktasında hep beraber buluruz. :bounce:Sen kafanı yorma.
Yumurtalık mesafe olarak iyimi? değilse mesafeyi biraz uzatarız Kozan üzerinden gideriz. Ne dersin :silent:
Ben motosikletime sazı alırım diyecem ama bende paraşüt etkisi yapar, uçurtma niyetine izlersiniz :mrgreen:
ahhh,ahhh ben bu gençlere ne diyeyim ki?gelmeye gönlü olan zamanıda ayarlar sazını da.r:
hıhıııııııııııııııııııııııııı bakın gördünüzmü ben deniz dedim herkes oyesssssss ofkours dedi:thumleft:demekki ben sitenin hocasıyımmm:bounce:nedemişler hoca ostrurusa sizler(cemaat)ofkours derrr:flower: bogsağa varmadan AKÇAKIL VAR TÜM İHTİYACIMIZ OLAN gerçek kamp alanı(tuvalet duş,mutfak hepsi varrr)gezi amaçlı heryer yakın tüm kayıtları goegol dan öğrenebilirsiniz.:cat:ya yine ben gerekeni yaptım yoldesen var düzen desen var,organizasyon tabiki var :rendeerzaman şu başkanlığı allah için bana verin yeter yetere bilirseniz yavvvv lütfen seçin beni:cherry: başkan olmayı istiyorum :queen:seçerseniz tüm sitedeki kampa geleceklerin MASRAFLARI BENDEN size söz koyun kesecem ulen kesmzsen beni kessinler:bounce:hadi kampanya başladııııı,BETERBÖCEK,MUTTALİP,BAHADIR,BANAT,KOLUMAN,FUATIM saflarınızı belirtip şu eski zihniyeli başkanı alaşağı yapım:bounce:benim gibi taze,genç,dinamik,yakışıklı,iyilik abidesi kardeşinize layığı olduğu mekana getirin:santa:getirmeyenler keto olsun emiiiii:flower:
Adaşım seni sevmeyen ölsün :rendeer:, senin yerin bir başka, onun için aramızda görmek istiyorz :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Arkadaşlar, akşama Fransa ya doğru yola çıkıyorum. Salı gününe kadar yokkum. Hepinize hoşçakalın, görüşmek üzere :rendeer:
Adaşım seni sevmeyen ölsün :rendeer:, senin yerin bir başka, onun için aramızda görmek istiyorz :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Arkadaşlar, akşama Fransa ya doğru yola çıkıyorum. Salı gününe kadar yokkum. Hepinize hoşçakalın, görüşmek üzere :rendeer: