[Adana - MT]

arkadaşlar, kamp yapacağımız yerin şurası burası olsun diye yer arayışı yapmaya bence gerek yok.
çünkü sevgili fazerr muzaffer abimizin hiç dilinden düşmeyen oooo meşhur gıl çadırı olan narlı kuyuda kampımızı yapabiliriz.
birde çadır götürmemize gerek kalmaz, zaten gittiğimiz yer adı üstünde kıl çadırı çadır falan kurmadan orda kalabiliriz.
hı bu arada sevgili fazerr muzaffer abimizinde istek ve arzularıda yerine gelip muradını ermiş olur.:queen:

Adana İl Temsilcisi
bayılıyorum senin şu güdümlü yazdırdığın yazılara.sen şimdi güdüm de ne diye epey düşünürsün.:wiinkk:

arkadaşlar, kamp yapacağımız yerin şurası burası olsun diye yer arayışı yapmaya bence gerek yok.
çünkü sevgili fazerr muzaffer abimizin hiç dilinden düşmeyen oooo meşhur gıl çadırı olan narlı kuyuda kampımızı yapabiliriz.
birde çadır götürmemize gerek kalmaz, zaten gittiğimiz yer adı üstünde kıl çadırı çadır falan kurmadan orda kalabiliriz.
hı bu arada sevgili fazerr muzaffer abimizinde istek ve arzularıda yerine gelip muradını ermiş olur.:queen:

Kusura bakma ama bu yazı tamamen birileri tarafından yönlendirilmiştir :p

beni cepten ara tarif ederim.

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

-Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta

Muzaffer,
Tanıdık gelmiştir sanırım.:cherry:

Fazer abi her şey beleşse senin dediğin yere ben gelirim seve seve tabi artı masraflarimida karşılaman lazım yeme içme benzin vs:)ok mi:)

Adana İl Temsilcisi
MUTTALİP,zaten seçim yatırımı için adam ömründe kimseye yapmadığını yapmaya çalışıyor,sende üzerine gitme.:queen:

Kusura bakma ama bu yazı tamamen birileri tarafından yönlendirilmiştir :p

yok muzaffer abi, tamamen benim düşüncelerim, kimsenin baskısı altında kalıp yazmadım.
fazerr muzaffer abi gıl çadırıyla aklını yemiş çocuk biraz sevinsin diye yazdım.
hatta hepimiz birazda yanımızda kına getirelim fazerr muzaffer abiye hediyede bulunuruz.:queen::queen:

Günaydın millet :rendeer:

Yağmur yağsınki çifcimizin yüzü gülsün :cat:

Yağmur yağsınki yazın suyumuz olsun :thumleft:

Yağmur yağsınki bayrama hava açsın :mrgreen:

herkese iyi günler... yağmur berekettir, yağmurda ıslanmayan bizden değildir :p
evden 5 dk geç çıksam arabayla çıkacaktım. motorla çıktım yağmur yağmıyordu. 5 dk sonra bir indirdi ki... sırıl sıklam oldum.
şimdi de havaya bak... şaka gibi... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar