[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar dilerim,boracım sorun değil herzamanki gibi kapımız herkese açık demeye gerek yok

Gürsel, iyi hoş yazmışsın ama ikisi sanki ters yönde. Birilerin etkisi altında yazmadın değilmi :mrgreen: Söyle bakim kiminle bu proğramı yaptın :pr: Kimler katılıyor :bounce:

muzaffer abi, bu gezi planı tamamen kendi fikrimdi. daha önceleride pınar başına gidip daha sonrada oradan kalkıp sandıça gittiğimiz günler olmuştu.
onun için böyle bir gezi yapalım dedim. tabiki yağmur yağmayıp hava şartları musade ederse.:)

DUYURU
bu hafta sonu,ÇEŞMELİ pınarbaşı alabalık tesislerine,oradanda SARNIÇ'ta tatlı yemeye gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
buluşma yeri:mola
buluşma saati:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00

Gürsel' im,
Size keyifli sürüşler. İş seyahatime pazar gününden çıkmak zorunda olduğum için katılamayacağım.:king:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar;sanırım gürselin işleri yoğun,o yüzden yazmaya fırsatı olmadı.bu pazar günkü gezimizi,arkadaşlarımız için haftaya erteledik.bilginize.

iyi akşamlar arkadaşlar.
evet bora abimin dedigi gibi, arkadaşlarımızın çogunun bu hafta sonu işleri olduğundan dolayı, pınar başı ve sarnıç gezimizi haftaya erteledik.

Arkadaşlar malesef sizlere üzücü bir haberim var.Aslında bahsedeceğim olaydaki arkadaşı içinizden kimse tanımaz Bu sabah arkadaşım işyeri servisini kaçırır ve yeni aldığı (Haysung 250) Motosikleti ile işe gitmeye karar verir.Yumurtalık yolunda otoban çıkışının orada ön lastiği patlamış ve derken motosikleti kontrolden çıkmış ve o süratle motoru yatırmış.Sonuç çok şükür ölüm yok ama sol elin iki parmağı kopmuş.Sonraki aramalarda parmaklar bulunmuş,parmağın biri yerine dikilmiş öbür parmağı malesef dikilememiş.Burada yine koruyucu ekipmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı.Eğer elinde korumalı bir eldiven olsaydı alllah biliyor o arkadaşın parmakları yerinde idi allahtan kafasında kaskı varmış ve kafadan bir şey olmamış.Tabiki ezik.sıyrıklar olacak tabiki ama çok şükür ölüm yok.Arkadaşlar lütfen bana bir şey olmaz demeyin ekipmanlarınızı mutlaka kullanın.

Çok geçmiş olsun... İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Adana İl Temsilcisi
motorcu arkadaşımıza acil şifalar diliyor ve korumaların olması fikrine 100% katılıyorum.

Arkadaşımıza Allahtan acil sifalar diliyorum ve tam korumaya bende yüzde yüz katılıyorum Allah hepimizi kazadan belalardan korusun. Doğruyu söylemek gerekirse bende çoğu zaman korumasız biniyorum aslında en büyük hatayı ben yapıyorum herhalde çok dikkatli olalım arkadaşlar.

Adana İl Temsilcisi
TÜM ARKADAŞLARIMA DUYURULUR
bugün iş çıkışı,sizlere daha önce bahsettiğim mekana gittim,yetkili ile görüştüm,mekanı inceledim.çimler içerisinde,masalar birbirine konuşulanlar duyulmayacak mesafede,hoş,loş :p , güzel bir mekan.önünde bol miktarda cep şeklinde otoparkıda var.mekanın adı GREEN GARDEN.yetkilinin adı:EMRE BEY.bazı fiyatlarda aldım:
-nargile:10 tl.
-bira:(30 cl) 6 tl.
-çay:1 tl.(bize)
-kola:(teneke) 4 tl.
ben derim ki;önümüzdeki hafta çarşamba toplantımızı bu mekanda yapalım ve hep beraber aynı mekanı kullanıp kullanmayacağımıza beraber karar verelim.eğer varsa;başka mekan önerilerini de haftaya çarşamba toplantımızda konuşuruz.
yeri:menderes kavşağından,beyazevler/otoban girişine doğru giderken,ışıkları geçip,beyazevler kavşağına gelmeden sağda.görmemek mümkün değil,yanında PAİNTBALL sahası bile var.
hepinize iyi akşamlar.

HErkeşe iyi akşamlar dilerim,hayırlı cumalar

mustafacım kaza yapan motosikletli kardeşimize büyük geçmiş olsun yiyecek ekmeği varmış ,herzaman derim tam koruma diye

Boracım ilgine alakana teşekkürler,hele bir çarşamba gelsin bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar