ne yazıkki hayır,herkes topu bana attı,benimde işlerimin yoğunluğundan dediğim yeri gidip görmek fırsatım olmadı.sanırım bu hafta da sendeyiz kardeş.bora başkan çarşamba için bir yer belli oldumu
ulen sende ŞU TOPU nekadar seviyorsun yaww.gelen sana atıyor ,giden sana atıyor:queen:beğenmiyorsan başkanlığı bana ver:thumleft: TOPların hepsini ben alırım.sende işinden vakit buldukça bana gelir sana görmek istediklerini görme fırsatında yardımcı olurum.:cat:günaydın dostlarım.
ne yazıkki hayır,herkes topu bana attı,benimde işlerimin yoğunluğundan dediğim yeri gidip görmek fırsatım olmadı.sanırım bu hafta da sendeyiz kardeş.
ulen bakıyorum gezi organize etmeyede başladın haaaaaaa.LANNNN borcunu ver ilk ÖNCE utanmaz arlanmaz.:thumleft:DUYURU
bu hafta sonu,ÇEŞMELİ pınarbaşı alabalık tesislerine,oradanda SARNIÇ'ta tatlı yemeye gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
buluşma yeri:mola
buluşma saati:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00
DUYURU
bu hafta sonu,ÇEŞMELİ pınarbaşı alabalık tesislerine,oradanda SARNIÇ'ta tatlı yemeye gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
DUYURU